- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Yaşlarımız ben 29 eşim 31Özel bir hastanede oda kiralayıp kendi şirketimi kurdum malzeme yalnizca benden hemşireyi hastane karşılıyor
Ortak tapu kavramını bilmiyordum aslında zaten boşanma gibi bir durumda ikiye bölüneceğini için önemsemedim diyebilirim
Başlığımı neden bu şekilde koyduğumu açıklayayım ben sürekli eşime yetişmeye çalışmaktan it gibi çalışıp çoğunu ona vermekten ondan ayrı yattığımda bile gönlümü almaya çalışmamasından tip bayramımı bile kutlamamasindan dahi mutsuz oluyorum uzaklaşmak istiyorum ama yanına daha gidemeyeceğim kimsem yokken bunu nasıl yapacağım bilmiyorum
Özel bir hastanede oda kiralayıp kendi şirketimi kurdum malzeme yalnizca benden hemşireyi hastane karşılıyor
Ortak tapu kavramını bilmiyordum aslında zaten boşanma gibi bir durumda ikiye bölüneceğini için önemsemedim diyebilirim
Teşekkür ederim peki siz bu konuda ne yapardınız lütfen boşanmak dışından bir şey söyleyinForumu nadiren takip eden bir üye, başlığınıza ve sadece bu konunuza bakarak sizi yanlış anlayabilir.
Asgari ücretin 8506 tl olduğu ve maalesef ülkedeki her krizi fırsata çeviren işverenlerin de etkisiyle, eğitim seviyesi ne olursa olsun asgari ücretli çalışan sayısı günden güne artarken; sadece bu konunuzdaki gelirlere bakarak dahi yanlış değerlendirilebilirsiniz.
Konularınızın geneline bakarak, eşinizin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum.
O zaman sizden de aylık bi 10 bin tlcikte almayıversin. Bu musluklar bi kendi karısına mı kapalı?Anne veya babasına değil abisine yapıyor bunu konuştuğumuzda da kendi kazandığımdan veriyorum karisamazsin diyor
Aslında hiçbirseye elini sürmeyen herseyi üstüne yapan arkadaşlarım var dört dörtlük yaşıyorlar saflık bu benimki başka birsey değilBen anlamiyorum arkadaş kocasına yük olmamak için elinden gelen çabayı gösteren kadınlar neden boyle degersizlesiyor. Konu sahibi size ne tavsiye vereceğimi bilemedim açıkçası. Şimdi kalkıp adama kredinin tamamını sen öde deseniz huzursuzluk çıkacak çünkü adam ya kabul etmeyecek yada sizi igneleyecek şeyler soyleyecek. Sizin beş katiniz kadar para kazanan adam ay sonunu zor getirmenize göz yumuyorsa ve bundan rahatsızlık duymuyorsa ondan fazla bir beklentiniz olmasın. Ama böyle bir evlilikte ne kadar sağlıklı yurur bilmiyorum.
Öyle deyince de kirayı elektrik su yemeği ben veriyorum diyor sende elini taşın altına koy diyor…O zaman sizden de aylık bi 10 bin tlcikte almayıversin. Kendi karısına mı kapalı bi bu musluklar?
Olsun abisine her ay verdiği 10-15 bin gözüne batmıyor da karısına,evine harcadığı mı batıyor? Yinede çok saçmaÖyle deyince de kirayı elektrik su yemeği ben veriyorum diyor sende elini taşın altına koy diyor…
Benimde öyle tanıdıklarım var. El üstünde tutuluyorlar. Bu işin sırrını bilen varsa söylesin lutfen.Aslında hiçbirseye elini sürmeyen herseyi üstüne yapan arkadaşlarım var dört dörtlük yaşıyorlar saflık bu benimki başka birsey değil
Bayılıyorum bu analitik bakış açısına.Çok yaşayın.Konu başlığınızı düzeltmenizi öneririm. Başlığınız yanlış anlaşılmaya müsait ve sizin durumunuza uygun değil.
2 yıla yaklaşan bir evliliğiniz vardı sizin. Ancak ilk günden bu yana eşinizin size danışmama, kendi istediklerini yapma ve yaptırmaya yönelik bir yaklaşımı var.
Ailenizle çok yakın olmayışınızı da size karşı kullandığını düşünüyorum.
17 Ağustos 2022 Kredi meselesi konunuz
Bu konudaki son durum nedir ?
Evin tapusu eşinizin üzerineydi; kredi ödemeleriniz ne kadar sürede bitecek ?
Siz sağlık çalışanıydınız. Ünvanınızı bilmiyorum ancak aylık gelirinizde tuttuğunuz nöbetlerinde etkisi oluyor sanırım.Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Eşinizin kurduğu şirket türü nedir ? Eşiniz yarın iflas ederse, ortak edinilmiş mal varlıklarınıza da bu durumda haciz konulacaksa; kendi başına karar alma lüksü de yok.
Eşinizin ilk günden bu yana yaklaşımlarına bakarak: eşinizin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum.
Zor soruları sona sakladım. Eşinize aşık mısınız ? Eşinizle mutlu musunuz ?
+1Ailesine yaptığı yardım çok fazla bence. Sonsuza kadar para verecek sanırım. Sonuçta sizinde araba olmasa dahi birikim yapmanız gerekiyor elbet. Çocuk için olsun geleceğiniz için olsun her zaman birikime ihtiyaç duyuluyor. Ailesinin emeklisi yok mu? Tabi ki ihtiyaç halinde verirsin o ayrı ama maaşa bağlamış resmen. Bunu eşinizle konuşup çözüme kavuşturabilirsiniz başka türlüsü olmaz ne yazık ki.
Konu başlığınızı düzeltmenizi öneririm. Başlığınız yanlış anlaşılmaya müsait ve sizin durumunuza uygun değil.
Forumu nadiren takip eden bir üye, başlığınıza ve sadece bu konunuza bakarak sizi yanlış anlayabilir.
Erkeğin karakterine bağlı. Düşününce benim çevremdeki klasik aile yapıları hep böyle.Benimde öyle tanıdıklarım var. El üstünde tutuluyorlar. Bu işin sırrını bilen varsa söylesin lutfen.
Şimdi anladın mı neden ben şermin şermin diyorum saposeksüelim onun beynini seviyorumBayılıyorum bu analitik bakış açısına.Çok yaşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?