yani ev arkadasi falan deseniz tamam da esinizi abi baba ya benzetmeniz hic ama hic olmamis
o baslik degisiyorsa degistirin..
olmuyorsa da bosanin[/QUOTE
ama gerçekten öyle hissediyorum sanki bi abi gibi artık benim için baba için bşraz büyük tabii ama aramızdaki bağ bakış açım öyle olmaya başladı
Çocuk kaç yaşında, ne kadar zamandır böyle hissediyorsunuz.
O size nasıl davranıyor?
kusura bakmayin yillrca sevistiginiz adami abi gibi görüyorum deyince burdan bakinca hos olmuyor
cocugunuz varmi?ayrilirsaniz kendi ayaklariniz üzerinde durabilirmisiniz?
siz ne yapmayi düsünüyorsunuz?
iletişimsizlik ilişkileri bitiriyor ama iletişim kurulan sınırlı anlarda kötü sözler sarfedilmesi daha yaralayıcıçocuğum 7 yaşında o da aynı sürekli kilo aldın eskiden inceciktin gibi cümleler kuruyor. fiziksel beğeniden ziyade artık sanırım yabancılaştık konuşamıyoruz bile
sorunlu bir hamilelik sorunlu bir çocuk büyütme bu durumlar sizi etkilemiş olamaz mı? evliliğinize şans vermeyi denediniz mi? abi, baba terimleri doğru değil sadece uzaklaşmış olabilirsiniz bence bunun adı bu biraz soğuma biraz uzaklaşma... çocuğunuzla yatmak yerine eşinizle yatın yada çocuğunuzuda yanınıza alıp eşinizle birlikte yatın bu gece. yarın için başbaşa planlar yapın... hatta belki başbaşa uzaklaşabilirsiniz kısa bir süre... bir deneyin bunları eğer hala duygu durumunuz aynı ise. böyle bir evliliği sürdürmek işkence gibi olmaz mı hem eşiniz hem sizin için... şans vermeniz daha çok başbaşa zaman geçirmenizi,sohbet etmenizi bunları tavsiye ederim ben.iyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler
Boşanmak?
sorunlu bir hamilelik sorunlu bir çocuk büyütme bu durumlar sizi etkilemiş olamaz mı? evliliğinize şans vermeyi denediniz mi? abi, baba terimleri doğru değil sadece uzaklaşmış olabilirsiniz bence bunun adı bu biraz soğuma biraz uzaklaşma... çocuğunuzla yatmak yerine eşinizle yatın yada çocuğunuzuda yanınıza alıp eşinizle birlikte yatın bu gece. yarın için başbaşa planlar yapın... hatta belki başbaşa uzaklaşabilirsiniz kısa bir süre... bir deneyin bunları eğer hala duygu durumunuz aynı ise. böyle bir evliliği sürdürmek işkence gibi olmaz mı hem eşiniz hem sizin için... şans vermeniz daha çok başbaşa zaman geçirmenizi,sohbet etmenizi bunları tavsiye ederim ben.
şurada bir yanılgı var sanırım bu bir tabirdır bunu söylerken aramızda karı koca manasında bir ilişki kalmadı ve bir bayan abisi ile yaşarken nasıl yaşıyorsa artık öyleyiz ayrı uyuyoruz ben üstümü değiştiriyorsam o odama gelmez ben aynı şekilde. geldiğimiz durumu tek kelime ile özetlemek için halk arasında kullanılan bir tabir vardır ya bacı kardaş olduk derler eskiler o manada kullanılmış bir terimİyi de zaten eşinizi abi ve baba gibi görüyorsanız nikahınız düşüyor diye biliyorum.
Böyle saçma bir şey görmedim, duymadım. Ayrılın gitsin. Böyle bir benzetme hiç hoş değil, çok çirkin.
Ben tam çirkin olan şeyi anlamadım bşraz daha açar mısınızİyi de zaten eşinizi abi ve baba gibi görüyorsanız nikahınız düşüyor diye biliyorum.
Böyle saçma bir şey görmedim, duymadım. Ayrılın gitsin. Böyle bir benzetme hiç hoş değil, çok çirkin.
şurada bir yanılgı var sanırım bu bir tabirdır bunu söylerken aramızda karı koca manasında bir ilişki kalmadı ve bir bayan abisi ile yaşarken nasıl yaşıyorsa artık öyleyiz ayrı uyuyoruz ben üstümü değiştiriyorsam o odama gelmez ben aynı şekilde. geldiğimiz durumu tek kelime ile özetlemek için halk arasında kullanılan bir tabir vardır ya bacı kardaş olduk derler eskiler o manada kullanılmış bir terim
Ben tam çirkin olan şeyi anlamadım bşraz daha açar mısınız
Sevmeden evlenmişsin . Bir takım Şeyler yaşamışsın sonrasında da geçmiş o Tutku kalmamış . Yas farkına suç atma sen sevmediğin için bence mutlu değilsin aşk bitmiş heyecan bitmişlütfen yapıcı bi yol gösterin herkes mı böyle yoksa bir-tek biz mı böyle olduk ne yapacağımı bilmiyorum danışacak fikir soracak bi büyüğüm yakınım da yok. fikrinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?