yani buna bu kadar takılmayın bence klasik anadolu tabiri bacı gardaş olduk derler o manada kullanılmış bir söz. Artık ailedeki rolü o yönde ç0nkü evin erkeği dışarı ile muhatabı servisi idi tamircisi idi kapıcısı idi vs. bizim aramızdaki diyalog da bu şekilde.Şöyle ki siz bir evlat sahibi olmuş, yıllarca birliktelik yaşamış bir insan için abi baba benzetmesi yapmamanız lazım. Bu çirkin bir tabir.
Ve böyle bir evliliği sürdürerek de çocuğa iyilik değil kötülük yapıyorsunuz. Çünkü anne baba ayrı yatıyor, çok kötü bir örnek maalesef. Bunalrı hesaba katıp yola koyulun.
Eşinle yeniden tanış, sanki Yen’i flört ediyormuşsunuz gibi yapın. Birbirinize randevular verin sürprizler yapın. Mesajlaşın, süslenin ne bileyim böyle şeyler. Çocuğu da bu sürecin biraz dışıma çıkartın. Odası ayrı olsun mümkünse eşle yalnız kalacak fırsatlar yaratın. Haftasonlarınızı hepinizin yapabileceği şeylerle değerlendirin.
Tabi önce durumu ona uygunsa anlat manyak muamelesi yapmasın adamcağız.
Koca kişisi bu durumu düzeltmek isterse bunlara yardım eder
olabilir aşık olarak evlenmedim zaten başta da söyledim sığınma ihtiyacı başta ana babanın olmaması duygusal boşluk sevilme ihtiyacı gibi sebepler daha ağır basan duygulardıSevmeden evlenmişsin . Bir takım Şeyler yaşamışsın sonrasında da geçmiş o Tutku kalmamış . Yas farkına suç atma sen sevmediğin için bence mutlu değilsin aşk bitmiş heyecan bitmiş
bir bayan abisi ile yaşarken nasıl yaşıyorsa artık öyleyiz ayrı uyuyoruz ben üstümü değiştiriyorsam o odama gelmez ben aynı şekilde.
evet Ben kızımla beraber uyuyorum.7 yaşındaki çocuğunuz sizinle mi beraber uyuyor? Bu hiç sağlıklı değil. Öncelikle kendi yatağında uyumalı çocuğunuz.kendinize biraz özen gösterin.
ortada artık bir evlilik kalmadığı için zaten artık eşimi bir eş gibi değil bir abi gibi görmeye başladım deidm yaValla sizin evlilik coktan bitmis
Ustunu degistirirken bile birbirinizden cekiniyorsaniz olay bitmistir
Ya konusun duzeltmeye bakin
Ya da nasil mutlu olacaksaniz oyle yapin
Ama ortada bir evlilik yok
Bunu bilin
Bilmiyorum ama zaman zaman kopmalar olağandır, önemli olan iletişimi koparmamak, yeniden kurabilmek. Çocukları hayatın merkezine koymak hatasıyla ilişkiler kopuyor, çocuk da bağımlı kişilikle büyüyor. Oysa onun için de ayrı odasının olması, benliğinin gelişmesi büyük önem arzediyor. Erkek çocuk da kız çocuk da anne evinden ayrılınca bocalıyor, ya da anne baba kaybedilince bocalıyor. Karı kocalık zaten zarar görüyor. Düşünün yavrunuz ileride aile kurunca sizden gördüklerini normal sanacak, eşiyle iletişiminde bu kopukluğu o da yaşayacak. Çünkü sizi rol model alıyor. İnşallah önce evliliğiniz sonra ruhlarınız iyi hissedeceksiniz.mümkünse evlilik terapistine gidinteşekkür ederim. aslında bence güzel bir çözüm önerisi olmuş. gayet mantıklı akıllıca yazmışsınız teşekkür ederim denemeye değer. merak ettiğim acaba herkes mı böyle süreçler yaşıyor
Anlıyorum canım . Bir ilişki terapisti size iyi gelebilir hiç düşündüm mü ?olabilir aşık olarak evlenmedim zaten başta da söyledim sığınma ihtiyacı başta ana babanın olmaması duygusal boşluk sevilme ihtiyacı gibi sebepler daha ağır basan duygulardı
Kadıncağız durumunu anlatmaya çalışmış, özetle ifade etmek istemiş. Bir kelimeye ne kadar çok takılmış insanlar.
Bence bir çok evlilik bu süreçten geçiyor. Bazılarında kalıcı bazılarında hayatın zorlayıcı süreçlerin etkisi ile geçici dalgalanmalar oluyor. Eşiniz iyi bir baba, iyi bir eş, huyu suyu güzel ise bence çaba sarf etmeye değer. Çaba biraz zorlama ile oluyor. Kendinizi zorlayın. Birlikte vakit geçirmeye çalışın. Bazen evde çocuk uyuduktan sonra battaniye altında birlikte bir film izlemek bile iyi geliyor. Evlilikler mükemmel sanmayın. Birçok çift böyle çalkalanıyor ama niyetinize düzelmeyi koyarsanız bence başarılı olursunuz. Kaldı ki bir evladınız var. Aile hayatınız düZgün gidiyorsa bu evlilikten kolay vazgeçmeyin derim.
Kadıncağız durumunu anlatmaya çalışmış, özetle ifade etmek istemiş. Bir kelimeye ne kadar çok takılmış insanlar.
Bence bir çok evlilik bu süreçten geçiyor. Bazılarında kalıcı bazılarında hayatın zorlayıcı süreçlerin etkisi ile geçici dalgalanmalar oluyor. Eşiniz iyi bir baba, iyi bir eş, huyu suyu güzel ise bence çaba sarf etmeye değer. Çaba biraz zorlama ile oluyor. Kendinizi zorlayın. Birlikte vakit geçirmeye çalışın. Bazen evde çocuk uyuduktan sonra battaniye altında birlikte bir film izlemek bile iyi geliyor. Evlilikler mükemmel sanmayın. Birçok çift böyle çalkalanıyor ama niyetinize düzelmeyi koyarsanız bence başarılı olursunuz. Kaldı ki bir evladınız var. Aile hayatınız düZgün gidiyorsa bu evlilikten kolay vazgeçmeyin derim.
çocuğu niye bahane edeyim ayol. kendi mesleği olan kendi kazancı olan bi kadınım. gencim de gözüm dışarda olsa amann der boşanır bana koca mı yok der kendi nefsim peşinde koşar çocuk da kalsın aralarda der geçer giderim ki böyle insanlar çok fazla var. lakin benim derdim evimi yuvamı dağıtmak boşanmak falan değil. sağlıklı bir aile ortamı tesis edip evliliği yuvayı kurtarmak.Siz 33,eşiniz 43 yaşında. Sanki 50 yaşında gibi davranıyorsunuz. Sevmezsiniz anlarım da baba gibi görmek nedir ya. Ayrılın sevmiyorsanız, çocuğu bahane etmekten vazgeçin. Bu arada eşiniz neden boşanmıyor? Bu yaştaki bir erkek cinsellik yaşamadan duramaz. Büyük ihtimalle dışarıda arayışlara girmiştir o da. Yazık o çocuğa. Hiçbir çocuk mutsuz bir ailede büyümeyi hakketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?