eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah durumunuz düzelir sizinde. Umutsuzluğa kapılma sakın. hemen boşan bilmem ne gibi akılları da dinleme kolay mı evlendin kolay mı kurdun o yuvayı üstelik çocugun var. Kendinize bir şans verin ama önce inanın önünüzde örnek de ben olayım. İnşallah sizin de durumlar düzelir arkadaşım.

Arkadas tamam konu senin,istedigin zaman cevap yaz hortlat,ama neden tersleyerek cevap veriyorsunuz uyelere ben onu anlamiyorum. İnsan biraz duzgun yazar,evinin oturma odasinda degilsin,herkese acik bir yer burasi. Ha sokakta sovmussun ha gelip burda milleti terslemissin ayni sey. Az biraz kibar ol,guzel seyler ciksin klavyenden.

Hani uzun süre burada olmasa yeni gelmiş olsa derki insan yeni okudu :)
Gayet bir sürü konusu ve yazmısligi var zaten
Canı sıkılmış zaar.
Kavga etmistir felan filan fıstık badem.
İlginç tarafı eşi hala aynı adam ama kurtulmak istediği o değil de biz ! Ahdhhsvs
Hem kötü kalpliyiz, hem içimiz pis tırı vırı.
Sokağa çıkma seysinin eseri bunlar hep.

Nasıl boyle eminsiniz aldattı gına kadın neden aldatıyor o zaman onunkıde ıhtıyac olmuyor mu.
Kesin aldatiyor demedim, cumlemi tekrar okuyun, yine emin oldugumu dusunuyorsaniz okumalarinizi artiriniz. Ben konu sahibine sordum 'esin sikayetci mi bu durumdan' diye. degilse o zaman aldatiyor olmasi ihtimali artar.

Çok teşekkür ederim

Kesin aldatiyor demedim, cumlemi tekrar okuyun, yine emin oldugumu dusunuyorsaniz okumalarinizi artiriniz. Ben konu sahibine sordum 'esin sikayetci mi bu durumdan' diye. degilse o zaman aldatiyor olmasi ihtimali artar.
Konu sahibine sordugunuz seylere yorum yapma hakkımızın olmasını istemiyorsanız ozelden yazın cunku burda yaptığımız yorumlara hepimizin Bısey yazma hakkı var platform bu sekılde. Bence aldatıyor demek emın olmak gıbı Bısey. Aldatıyor olabilir le bence aldatıyor arasındaki farkı anlamanız ıcın kıtap okumanızı tavsiye ederim ıyı akşamlar

Bunların yaşla ilgili olduğunu mu Sanıyorsunuz ??!!
Benden 9 ay büyüktü . Ama 90 yaşından daha içi geçmişti

İnsanın kendini bilmesi de bir erdem en azından ne olduğunun farkında olman sevindirici

Ben sizi anladim.abi derken kastiniz asik olmamak ama aile akraba gibi hissetmek.hem parcaniz hem es hissiyati yok.bu durumu iyi bilirim.

Tavsiyeyi kendinize yapin. Bence aldatiyor demedim aldatiYORDUR dedim.
7. İhtimal (Olasılık) Cümlesi: Kesin anlam içermeyen,bir olayın veya durumun olumlu veya olumsuz bir şekilde gerçekleşebileceğini bildiren cümlelerdir. “Sanırım,sanıyorum,belki,galiba,zannederim,- ebilmek,olmalı,olabilir,-yordur” gibi şekillerde bir cümleye olasılık anlamı katılır.

Saydıklarınızın Icınde bence nerede

Saydıklarınızın Icınde bence nerede
Ek var orada bence aldatiyordur demek kesin aldatiyor anlamina mi geliyor sizin beyinciginizde? bende hata sizin gibi biriyle muhattap olmamaliydim. okudugunu anlama problemi olan birine ne anlatabilirim ki

İnsanın kendini bilmesi de bir erdem en azından ne olduğunun farkında olman sevindirici
Sakin ol şampiyon .
Eşini hala aşkla sevemeninin suçlusu ben değilim.
Babam ya da abim gibi gördüğüm dediğin eşin hiç değilim.
Ne bu sinir bu celal , seni biz delirtmedik tatlim.

Son düzenleme:
senin söylediğinde kızılacak ne vardı ya la hiç bir şey anlamadım ben. Esas var bende bi mallık da,hayırlısı:)
arada bana da gel bu güzel renkli yorumlarınla kuzum

Hiç güzel söz yada temas öpme sarılma cinsel hayatta mı yok?öyleyse bitmiş demekki hersey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…