Hani uzun süre burada olmasa yeni gelmiş olsa derki insan yeni okudu :)Arkadas tamam konu senin,istedigin zaman cevap yaz hortlat,ama neden tersleyerek cevap veriyorsunuz uyelere ben onu anlamiyorum. İnsan biraz duzgun yazar,evinin oturma odasinda degilsin,herkese acik bir yer burasi. Ha sokakta sovmussun ha gelip burda milleti terslemissin ayni sey. Az biraz kibar ol,guzel seyler ciksin klavyenden.
Kesin aldatiyor demedim, cumlemi tekrar okuyun, yine emin oldugumu dusunuyorsaniz okumalarinizi artiriniz. Ben konu sahibine sordum 'esin sikayetci mi bu durumdan' diye. degilse o zaman aldatiyor olmasi ihtimali artar.Nasıl boyle eminsiniz aldattı gına kadın neden aldatıyor o zaman onunkıde ıhtıyac olmuyor mu.
Çok teşekkür ederimÇok üzüldüm inş düzelirsiniz umudunuzu kaybetmeyin lütfen çocuk uyuduğunda eşinize kendinize zaman ayırın profesyonel destek şart değil eğer hem siz hem de eşiniz evliliğini kurtarmak istiyorsa inanın düzeliyor herşey..
Konu sahibine sordugunuz seylere yorum yapma hakkımızın olmasını istemiyorsanız ozelden yazın cunku burda yaptığımız yorumlara hepimizin Bısey yazma hakkı var platform bu sekılde. Bence aldatıyor demek emın olmak gıbı Bısey. Aldatıyor olabilir le bence aldatıyor arasındaki farkı anlamanız ıcın kıtap okumanızı tavsiye ederim ıyı akşamlarKesin aldatiyor demedim, cumlemi tekrar okuyun, yine emin oldugumu dusunuyorsaniz okumalarinizi artiriniz. Ben konu sahibine sordum 'esin sikayetci mi bu durumdan' diye. degilse o zaman aldatiyor olmasi ihtimali artar.
sanırım bunda bu büyük bir etken. sorunlu hamilelik zor büyütülen bir çocuk. kendi ailem falan olmayınca ailesine yakın olmak istemem ama bir türlü ailesi ile iyi ilişkiler kuramamak. bir çok nedeni var aslında birde sanırım aradaki yaş farkı önceleri çok belli olmasada şimdi ben 33 o 43 olunca iyice belirgin oldu her anlamda hem hayat tarzı hem bakış açısı hem görsel. yani uzlaşı da da zorlanıyoruz mesela hafta sonu o evde sağa sola çatmayı tercih ederken ben çocukla birlikte bir tiyatro ya gitmeyi bi iki tarihi yer dolaşmayı hiç olmadı bi sinemaya girmeyi istiyorum ama bunlarda da ayrı düşünüyoruz dünyalarımız çok ayrıldı
İnsanın kendini bilmesi de bir erdem en azından ne olduğunun farkında olman sevindiriciHani uzun süre burada olmasa yeni gelmiş olsa derki insan yeni okudu :)
Gayet bir sürü konusu ve yazmısligi var zaten
Canı sıkılmış zaar.
Kavga etmistir felan filan fıstık badem.
İlginç tarafı eşi hala aynı adam ama kurtulmak istediği o değil de biz ! Ahdhhsvs
Hem kötü kalpliyiz, hem içimiz pis tırı vırı.
Sokağa çıkma seysinin eseri bunlar hep.
Tavsiyeyi kendinize yapin.Konu sahibine sordugunuz seylere yorum yapma hakkımızın olmasını istemiyorsanız ozelden yazın cunku burda yaptığımız yorumlara hepimizin Bısey yazma hakkı var platform bu sekılde. Bence aldatıyor demek emın olmak gıbı Bısey. Aldatıyor olabilir le bence aldatıyor arasındaki farkı anlamanız ıcın kıtap okumanızı tavsiye ederim ıyı akşamlar
Boyle bir sey mi soylemisim?Konu sahibine sordugunuz seylere yorum yapma hakkımızın olmasını istemiyorsanız
Saydıklarınızın Icınde bence neredeTavsiyeyi kendinize yapin.Bence aldatiyor demedim aldatiYORDUR dedim.
7. İhtimal (Olasılık) Cümlesi: Kesin anlam içermeyen,bir olayın veya durumun olumlu veya olumsuz bir şekilde gerçekleşebileceğini bildiren cümlelerdir. “Sanırım,sanıyorum,belki,galiba,zannederim,- ebilmek,olmalı,olabilir,-yordur” gibi şekillerde bir cümleye olasılık anlamı katılır.
Cryptocurrency Prices, Market Cap, Trading Charts: Bitcoin, Ethereum and more at PiedPiper
Live cryptocurrency prices, market caps, charts & daily insights for a wide range of coins on PiedPiper. Compare trends, top gainers and trading volume 24/7.docplayer.biz.tr
Evet demıssın ben konus sahibine sordum demek sen ne cevap veriyorsun demek 8.sınıf Türkcesı sıze yetersiz Malesef ilk okul 3 den başlayın kolay gelsınBoyle bir sey mi soylemisim?
Ek var orada bence aldatiyordur demek kesin aldatiyor anlamina mi geliyor sizin beyinciginizde? bende hata sizin gibi biriyle muhattap olmamaliydim. okudugunu anlama problemi olan birine ne anlatabilirim kiSaydıklarınızın Icınde bence nerede
Sakin ol şampiyon .İnsanın kendini bilmesi de bir erdem en azından ne olduğunun farkında olman sevindirici
senin söylediğinde kızılacak ne vardı ya la hiç bir şey anlamadım ben. Esas var bende bi mallık da,hayırlısı:)Hani uzun süre burada olmasa yeni gelmiş olsa derki insan yeni okudu :)
Gayet bir sürü konusu ve yazmısligi var zaten
Canı sıkılmış zaar.
Kavga etmistir felan filan fıstık badem.
İlginç tarafı eşi hala aynı adam ama kurtulmak istediği o değil de biz ! Ahdhhsvs
Hem kötü kalpliyiz, hem içimiz pis tırı vırı.
Sokağa çıkma seysinin eseri bunlar hep.
Profilinin hakkını veriyorsun yaniAy linc edilicem şimdi ama insan seks yaptığı adamı nasıl abi, baba gibi görür. Inşallah abini babanı da .. neyse bb
Dilimiz döndüğünce haniProfilinin hakkını veriyorsun yani
Hiç güzel söz yada temas öpme sarılma cinsel hayatta mı yok?öyleyse bitmiş demekki herseyiyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?