eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer davranış olarak başka ciddi problemler yoksa terapiye gidin bence evliliğinize bir şans verin. Belki eşiniz de bu durumu düzeltmek istiyordur ama ne yapacağını bilemiyordur. Terapiye gitmeden direkt boşanmayı düşünmek doğru olmaz bence.

Bunu yaşayan etrafımda birkaç tanıdığım var. Aile terapisi ile düzeltenler var;ama eşinizinde çabalaması lazım kesinlikle. Hayır ne yapsa olmaz diyorsanız kendinizi mutsuz etmeyin derim ben. Umarım düzelirsiniz

Banın 2 yıl mı sürdü yeni banın kim bilir kaç yıl sürer
Konuya yorumum; ortada evlilik diye bir şey kalmamış boşanmaya da yanaşmıyorsunuz ne diyelim asker arkadaşı gibi devam edinbjjjetmissinizzaten

Kesinlikle öyle yapın ciddiye alınıp cevap bile verilmeyecek o kadar çok insan var ki. gerçekten bazılarının amacını bende anlamıyorum ve onlara sadece acıyorum. Gelelim konumuza inanın evlilik uzun bir yol hani var ya hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye devam eden evlilik cümlesi hakikaten öyle her zaman ilk evlendiğiniz aylar gibi olmasını beklemek zaten imkansız. Aile yuva kolay kurulmuyor sabredin konuşun iletişimi asla koparmayın gerekiyorsa profesyonel destek alın ama emin ol her iki taraf da istiyorsa çözülüyor.

lütfen yapıcı bi yol gösterin herkes mı böyle yoksa bir-tek biz mı böyle olduk ne yapacağımı bilmiyorum danışacak fikir soracak bi büyüğüm yakınım da yok. fikrinize ihtiyacım var
Esinizi yaslimi buluyorsunuz cunkü belliki ask evliligi olmamis

Zorbalık, kabalık, küstahlık ve buna benzer bir sürü şey.

Esinin şikayeti yok mu hic ? Aldatiyordur bence. Sizde evlilik kalmamis ki hastalikta saglikta beraber olunsun.

Umarim bızde asarız bunu benim annem babam ayrıydı hıc baba bilmedim zaten annemde analık yapmadı kızında aynı duruma dusecek diye cok korkuyorum ama benim es destek almayı kabul etmez adım gıbı eminim Allah sonumu hayır etsın

Çok üzüldüm inş düzelirsiniz umudunuzu kaybetmeyin lütfen çocuk uyuduğunda eşinize kendinize zaman ayırın profesyonel destek şart değil eğer hem siz hem de eşiniz evliliğini kurtarmak istiyorsa inanın düzeliyor herşey..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…