- 30 Aralık 2009
- 23.848
- 95.844
- 1.123
Cumlemize cinim.Allah sana yardımcı olsun Baska diyecek Bısey yok
Evet Allah kurtarsın cümlemizi sen ve senin gibilerden resmen etrafa mutsuzluk ve kin saçıyorsunuzEsinle didişip baş edemeyincede eski konumdan kk'ya yürüyeyim dedin sanırım.
Anlıyorum seni de.
Allah kurtarsın.
Nesin sen son büyük kudurtucu falan mı ?Cumlemize cinim.
Amen.
Banın 2 yıl mı sürdüBiraz edebiyat söz sanatı teşbih vb gibi konularla haşir neşir olun en basit ifadesi ile teşbihte hata olmaz cümlesini umarım duymuşsunuzdur lakin sanıyorum eğitim seviyeniz teşbih nedir onu bile bilmeyecek düzeyde. O yüzden artık bu zihniyete cevap vererek birşeyler anlatmaya çalışmayacağım.
Kesinlikle öyle yapın ciddiye alınıp cevap bile verilmeyecek o kadar çok insan var ki. gerçekten bazılarının amacını bende anlamıyorum ve onlara sadece acıyorum. Gelelim konumuza inanın evlilik uzun bir yol hani var ya hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye devam eden evlilik cümlesi hakikaten öyle her zaman ilk evlendiğiniz aylar gibi olmasını beklemek zaten imkansız. Aile yuva kolay kurulmuyor sabredin konuşun iletişimi asla koparmayın gerekiyorsa profesyonel destek alın ama emin ol her iki taraf da istiyorsa çözülüyor.COk haklısınız ben buradaki yorumların bellı bir kısmını ciddiye alıyorum sadece. Evet cok zor bende istemem boyle bir evlilik surdurmedyı ama Ikı yasında bir bebekle nereye gıdıcem cekıyoruz ıste. Allah yardımcımız olsun
Amen.Evet Allah kurtarsın cümlemizi sen ve senin gibilerden resmen etrafa mutsuzluk ve kin saçıyorsunuz
Amen amin ecmain artık kaç din kaç inanç varsa hepsiyle amin anlamına gelen kelimeyi söylemeye razıyız yeter ki sen ve senin gibilerden kurtulalım...
Esinizi yaslimi buluyorsunuz cunkü belliki ask evliligi olmamislütfen yapıcı bi yol gösterin herkes mı böyle yoksa bir-tek biz mı böyle olduk ne yapacağımı bilmiyorum danışacak fikir soracak bi büyüğüm yakınım da yok. fikrinize ihtiyacım var
Amon.Amen amin ecmain artık kaç din kaç inanç varsa hepsiyle amin anlamına gelen kelimeyi söylemeye razıyız yeter ki sen ve senin gibilerden kurtulalım...
Zorbalık, kabalık, küstahlık ve buna benzer bir sürü şey.Kimse kime nikah düşer düşmez diye fetva sormuyor size burda zaten dini olarak en çok ilgilendiğiniz konu kime nikah düştüğü başka bir sorun yok. Belki Müslüman bile değil konu sahibi, ya da konuya ne zaman cevap yazıldığı çok mu önemli neden bu zorbalık?
Yooo bir sorunumuz yok. Yaşlı bulmuyorum.Esinizi yaslimi buluyorsunuz cunkü belliki ask evliligi olmamis
Esinin şikayeti yok mu hic ? Aldatiyordur bence. Sizde evlilik kalmamis ki hastalikta saglikta beraber olunsun.Kesinlikle öyle yapın ciddiye alınıp cevap bile verilmeyecek o kadar çok insan var ki. gerçekten bazılarının amacını bende anlamıyorum ve onlara sadece acıyorum. Gelelim konumuza inanın evlilik uzun bir yol hani var ya hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye devam eden evlilik cümlesi hakikaten öyle her zaman ilk evlendiğiniz aylar gibi olmasını beklemek zaten imkansız. Aile yuva kolay kurulmuyor sabredin konuşun iletişimi asla koparmayın gerekiyorsa profesyonel destek alın ama emin ol her iki taraf da istiyorsa çözülüyor.
Eger durumunuz müsaitse bir aile terapistiyle görüsün evlilinizi kurtarmak istiyorsniz caba göstermelisiniz oncelikle ayri yatmaktan baslayin birbirinize zaman ayirinYooo bir sorunumuz yok. Yaşlı bulmuyorum.
Umarim bızde asarız bunu benim annem babam ayrıydı hıc baba bilmedim zaten annemde analık yapmadı kızında aynı duruma dusecek diye cok korkuyorum ama benim es destek almayı kabul etmez adım gıbı eminim Allah sonumu hayır etsınKesinlikle öyle yapın ciddiye alınıp cevap bile verilmeyecek o kadar çok insan var ki. gerçekten bazılarının amacını bende anlamıyorum ve onlara sadece acıyorum. Gelelim konumuza inanın evlilik uzun bir yol hani var ya hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye devam eden evlilik cümlesi hakikaten öyle her zaman ilk evlendiğiniz aylar gibi olmasını beklemek zaten imkansız. Aile yuva kolay kurulmuyor sabredin konuşun iletişimi asla koparmayın gerekiyorsa profesyonel destek alın ama emin ol her iki taraf da istiyorsa çözülüyor.
Nasıl boyle eminsiniz aldattı gına kadın neden aldatıyor o zaman onunkıde ıhtıyac olmuyor mu.Esinin şikayeti yok mu hic ? Aldatiyordur bence. Sizde evlilik kalmamis ki hastalikta saglikta beraber olunsun.
Çok üzüldüm inş düzelirsiniz umudunuzu kaybetmeyin lütfen çocuk uyuduğunda eşinize kendinize zaman ayırın profesyonel destek şart değil eğer hem siz hem de eşiniz evliliğini kurtarmak istiyorsa inanın düzeliyor herşey..Umarim bızde asarız bunu benim annem babam ayrıydı hıc baba bilmedim zaten annemde analık yapmadı kızında aynı duruma dusecek diye cok korkuyorum ama benim es destek almayı kabul etmez adım gıbı eminim Allah sonumu hayır etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?