eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var :KK43:
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler
Bu hale gelene kadar yapılablck çok şey vardı belki ama artık bilmyrm. Eşinzle konuşun. Eğer o da aynı düşünüp kurtarmk isterse önce bi iyileşmeyi deneyin derim

Esler birbirinden ayri yatarak sogukluk giriyor araya.en basta esime karsi soyle hissediyorum abi gibi goruyorum diye dusunceyi tamamen at.evlilikte arayi sicak canli tutacak zamanlarda olmali.ornegin cay esliginde dizi izlemek yemek yerken gunun nasil gectigine dair sohbet etmek sebepsiz yere ese gidip sarilmak iyiki varsin demek askim caninin istedigi bir yemek varmi diye askla sormak yatmak uzereyken esine iyi geceler deyip gonulden opmek vs..vs..gibi seyleri yapmak bunlar hos seylerdir.hepimizin evliligini biraksak salsak ev arkadasi gibi oluruz ama yanimizdaki adam hayat arkadasimizsa eş olarak esi olarak karsilikli cabalara devam.mutluluklar dilerim.unutmadan kiziniz icin de en iyisi anne babasinin birbirini sevgi dolu gozlerle bakmasina sahit olmasi.

sanırım bunun bir tık ötesine geçtik hayatlarımız planlarımız ayrı bırakın beraber çay içmeyi hafta sonlarımız bile ayrı. mesela şehir tiyatrolarının broşürünün resmini armış şimdi hangisine görürsem acaba kızımı diye soruyor. birlikte gidelim falan hiç yok :(

Bizim de aramızda 12yaş var.. :) ne yani ben de mi onu abi olarak göreceğim aman allah korusunn:tokat::skandal:
inşallah öyle olmaz. başlarda ben 20 lerde o 30 larda iken bir sorun yoktu ama şimdi sanki sıkıntı olmaya başladı gibi

23 yasinda mantik evliligi yapmissiniz 33 yasinda ask ariyorsunuz ayni adamda. Bu mantiginiza sigiyor mu peki?
Tek care bosanmak

Öncelikle uzuldum size, ailenize,o kucuk yavruya. Eminm kiziniz cok eykileniyordur bu durumdan.
Kusura bakmazsaniz biraz acik sozlu olmak istiyorum.
Evliligin yuzde 70i cinselliktir. Sevisin esinizle. Sevişmek hem ruhunuzu hemde bedenizi besler. Bu bir ihtiyactir. Sizde esinizde bedensel olarak saglikli bireylersiniz. Bir erkek bir aydan fazla.cinsellik yasamazsa ? Ne olur. Bence hos seyler olmaz. Aldatmasa bile tahammulsuz gergin bir insan olur. Yani kadin olarak biz bile oyle oluyoruz.
Belki direk gidio sevismek size fazla geleblilir ama yataklari birlestirin. Uyurken elini tutun. Beni severmisin lutfen deyin. Basinizi oksamasini soyleyin. Bir sevgi bir sefkat gostersin. Anladigim kadariyla esinizi cekici bulmakla ilgili bir problemibiz yok.
Vallah bacim disarisi evli erkek avcisi kayniyor... esin siddet uygulayan, bagiran cagiran, para pul esirgeyen ailesine bakmayan bir adam degil. Ee ? Milletin 5 cocugu oluyor kafasini kasiyacak vakti olmuyor ama bam bam bam yani..
Yuvayı disi kus yapar.
Emin olun hele bir kiz cocukla dul kalmak cok zordur. Baska bir adamla tanissan bakalim.evladina babalik yapabilecekmi.
Bir gun kizinizi erken uyutun, esinizin yanina gidin. Oturun yanina. Elini.tutun ve seni ozledim deyin. Basinizi omzunza koyin. Nebilim.az isve cilve yapin :)
Bence siz guclu bir kadinsiniz basarirsiniz sadece yol gosyereniniz olmamis.
Mesela guzel suslenin sac bas makyaj birde mini bir elbise giyinin. Senin icin hazirlandim.deyin. 33 yasindasiniz . Hayatinizin baharindasiniz. Kendinizin vucudunuzun kadinliginizin farkinda olun biraz.
Öncelikle uzuldum size, ailenize,o kucuk yavruya. Eminm kiziniz cok eykileniyordur bu durumdan.
Kusura bakmazsaniz biraz acik sozlu olmak istiyorum.
Evliligin yuzde 70i cinselliktir. Sevisin esinizle. Sevişmek hem ruhunuzu hemde bedenizi besler. Bu bir ihtiyactir. Sizde esinizde bedensel olarak saglikli bireylersiniz. Bir erkek bir aydan fazla.cinsellik yasamazsa ? Ne olur. Bence hos seyler olmaz. Aldatmasa bile tahammulsuz gergin bir insan olur. Yani kadin olarak biz bile oyle oluyoruz.
Belki direk gidio sevismek size fazla geleblilir ama yataklari birlestirin. Uyurken elini tutun. Beni severmisin lutfen deyin. Basinizi oksamasini soyleyin. Bir sevgi bir sefkat gostersin. Anladigim kadariyla esinizi cekici bulmakla ilgili bir problemibiz yok.
Vallah bacim disarisi evli erkek avcisi kayniyor... esin siddet uygulayan, bagiran cagiran, para pul esirgeyen ailesine bakmayan bir adam degil. Ee ? Milletin 5 cocugu oluyor kafasini kasiyacak vakti olmuyor ama bam bam bam yani..
Yuvayı disi kus yapar.
Emin olun hele bir kiz cocukla dul kalmak cok zordur. Baska bir adamla tanissan bakalim.evladina babalik yapabilecekmi.
Bir gun kizinizi erken uyutun, esinizin yanina gidin. Oturun yanina. Elini.tutun ve seni ozledim deyin. Basinizi omzunza koyin. Nebilim.az isve cilve yapin :)
Bence siz guclu bir kadinsiniz basarirsiniz sadece yol gosyereniniz olmamis.
Mesela guzel suslenin sac bas makyaj birde mini bir elbise giyinin. Senin icin hazirlandim.deyin. 33 yasindasiniz . Hayatinizin baharindasiniz. Kendinizin vucudunuzun kadinliginizin farkinda olun biraz.
ay tuğba hanım ne güzel yazmissiniz ama iki yabancı gibi olmuşken o sıcaklık nasıl olucak bilemiyorum mesela giyinerken odaya geldiğinde yanlışlıkla pardon deyip geri gidiyor .aynı şekilde bende durum bu hale gelmişken nasıl eski sıcaklık olucak bilmiyorum

açıkcaıs böyle şeylere gidip olumlu sonuç alan bir tanıdığım yok gerçekten işe yarar mı ondan bile emin değilim sanırım
işe yarayabılır iyi bır uzman bulursan :)
bir de bir değişikli size iyi gelmez mi mesela hayatınıza renk katmak kısa bır tatıl yapmak gıbı

İyi de zaten eşinizi abi ve baba gibi görüyorsanız nikahınız düşüyor diye biliyorum.
Böyle saçma bir şey görmedim, duymadım. Ayrılın gitsin. Böyle bir benzetme hiç hoş değil, çok çirkin.

Amma çok takıldıniz. İnsan eşini abi baba gibi görebilir. Seviyor sayıyor değer veriyor, karşılığında da belki maddi ve manevi destek goruyor ama cinsellik yok. Ben bu benzetmeye bunu anlıyorum ve okudukça bakiyorum cuk oturuyor.

Hem en büyük destekçim o acaba yapabilirmiyim diyosunuz, bence çok bencilce kurulmuş bir cümle, yani ya boşanacaksın yada yada yapamazsam diye boşanmicaksınız öyle mi?
Yani madem destekçim senin bir onun hatrına sen artık eski sıcaklığı getir yuvanıza. Bak arkadaşlar tavsiyede bulunmuş ne güzel! Öğüt alabilenedir. Aşkım istediğin yemek varmı olur olmaz yerde sarılmak öpmek onunla birlikte uyumak gibi daha niceleri. Bizlerinde zamam zaman bir monotonluga giriyo evliliğimiz ama inan cinsellik o monotonluğu o soğukluğu alıp yerine sıcacık bir his doğuruyor. Biraz uğraş az çaba göster derim ben . Ilk değil son çare boşanmayı düşünün lütfen, kızınızın hatrına. Için tekrar eşine ısındığı zaman biz çocuğuma ayrı duruyoruz o ayrı değilde niz ne güzel aileyiz diye düşüneceksin. Ne demişler Kadının fendi erkeği yendi

sanırım bunun bir tık ötesine geçtik hayatlarımız planlarımız ayrı bırakın beraber çay içmeyi hafta sonlarımız bile ayrı. mesela şehir tiyatrolarının broşürünün resmini armış şimdi hangisine görürsem acaba kızımı diye soruyor. birlikte gidelim falan hiç yok :KK43:
Esinizin sizi davet etmesini beklemen de pek dogru gelmedi bana belki gelmek istemedigini dusunebilir biraz heyecan katarak aa hangisine gitsek acaba diyverin.

Düşman olarak gören duydum da abi baba gibi göreni görmedim duymadım. Kaç sene sonra çoçuğunuz oldu. 10 senelik evlisiniz. Ne bileyim tuhaf...

soyunurken odaya girdiğinde pardon deyip çıkan bir eş. üzücü bir durum. mesajlardan anladığım kadarıyla sizde de isteksizlik ve boşvermişlik var. terapi görseniz işe yarar mı bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez. hem bahaneyle beraber vakit geçirmiş olursunuz. ama diğer arkadaşların da dediği gibi biraz sizin de çabalamanız lazım eskiye dönsün istiyorsanız. ev içerisinde huzursuzluk yok anladığım kadarıyla, boşanmak son çare olmalı. üstteki hanım doğru demiş, aile olmak kolay değil. ihtiyacınız olan eski cinsel çekimi yakalamak. arkadaşlar güzel yollar önermişler, mesela tuğbakif.

bu arada biraz karamsar, boşvermiş, umutsuz bir tutum içindesiniz gibi geldi çözüm önerilerine verdiğiniz yanıtlardan. bu yaklaşımınız belki de bir yardım almanız gerektiğinin habercisidir. psikolog değilim ama depresyona girip çıkan biriyim. o zamanlarımı hatırlattı bu haliniz. bence profesyonel yardım almaktan çekinmeyin. araştırın, vardır kesin forumlarda öneriler. ne kadar çabuk harekete geçerseniz o kadar iyi. önce kendinizi mutlu edin sonrası zaten gelecektir.

en kısa zamanda eski mutlu günlerinize dönmeniz dileğiyle...

Malesef aşk tutku olmadan yapılan evliliklerin ne noktaya geldiğini bir kez daha gördük. Tabi her iki durumda da istisnalar var ama. Aşk olmadan yapılan bir evlilik ancak çaresizlikten yapılabilir dediğiniz gibi. Umarım yuvanız kurtulur. Siz bir adım atmışsınız burayla paylaşarak. Eşinize bugün güzel bir sofra kurup hazırlansanız..Eminim ki O da bir silkelenir.

Ya bısy dıcem demek ıatemıyorum ne demek abı baba ya ya ne kdr ayıpane kdr GUNAHHH bolebbsy olablrmı sogudurum dersın ısınamıyorum yadayesım olark grmuyorum dersın abı baba ne demekdyaaa ıyımısınız cok cokkk bosanın oozaman

hoş olmuş olmamış böyle bi kaygı gütmedim açıkçası. sadece bir durumu betimlemek için kullanılan bir tabirdir bu. önceleri abi gibi değildi zaten ama artık öyle oldu.

ayak üzerinden durmaktan kasıt maddiyat ise evet zaten çalıyorum ama duygusal olarak durabilir miyim bilmiyorum hayattaki tek desteğim de o gerçi biraz da bu mu sebep oldu diye düşünmüyor değilim bu duruma.
sadece bişey soracağım
abi baba dediğinize göre sevişmiyordunuzdur herhalde
eee evlilik kalmış mı ki arkadaşım?

ay tuğba hanım ne güzel yazmissiniz ama iki yabancı gibi olmuşken o sıcaklık nasıl olucak bilemiyorum mesela giyinerken odaya geldiğinde yanlışlıkla pardon deyip geri gidiyor .aynı şekilde bende durum bu hale gelmişken nasıl eski sıcaklık olucak bilmiyorum
@Tugbakif diyor ki uğraş mücadele et
çok da güzel yazmış kesinlikle

çocuğunuz için kendiniz için yapın bunu
haydi bakalım görelim sizi :)

Çocuğunuz eğer iki üç yaşından büyükse onu ayrı yatırmaya başlayın. Birlikte yatmak uyumak bence bir evlilikteki en kırmızı çizgidir. Nolursa olsun ayrı yatilmamali diye düşünüyorum. Hatta zorunlu bir durum yoksa aynı anda yatilmali. Bence ise buradan başlayın, yatakları birleştirin.

sırf bu sebeplerden evlilik bitmez hem gelecek görmediğinz birinden çocuk yapıyorsunuz ya da sıkıntılar yaşıyorsunuz bize soruyorsunuz ne yapayım biz ne biliyoruz ki evliliğiniz hakkında ... siz çabalıyormusuunuz kurtarmaya çalıştınız neler oldu mesela bilmiyorum evlilik oyuncak mı bu adamın sizden büyük olduğunuzu biliodunuz şimdi mi abi gibi göründü...

iyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var :KK43:
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler
ev arkadası deseniz okey de
abi / baba ne yahu.
o adamdan bir evladınız var abi baba olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X