Esimden soguyorum

Boşanmak için gayet yeterli sebepler. Bu yazdıklarınızı ona da söyleyin bence. Düzelmeye çabalarsa ne ala, yok hala aynıysa tek yol belli.
Saygıyı kaybetmeye, aldatılmaya, şiddete gerek yok illa boşanmak için

eşini karşına al ve kesin bir dille kendisine çeki düzen vermezse boşanacağını söyle.güzelce söyle.çok mutsuz olduğunu ,zaten yalnız bir hayat yaşadığını anlat.aile terapisti çözer bu durumu.eşin hafta içi yorgun olsa da akşam bir saatini sana ve çocuğuna ayırsa,birgün de hafta sonu ayırsa yeter zaten.cinsellikte tabi yoluna girmeli.biraz o biraz sen çabalayacaksın.erkekler rahatına hep düşkündür,onu dürteceksin biraz.bunun için yuva yıkılır mı bilemedim önce yapıcı olmak daha mantıklı.

Mutsuzluk benim için başlı başına bir boşanma sebebi. Eşinizi açıkça boşanma ihtimalini de belirterek uyarın. Çaba görmek istediğinizi belirtin. Bunu diğer yorumumda da yazmıştım. Kan ve hormon değerlerine baktırın. Sadece d vit. eksikliği bile sosyal yaşamımızı inanılmaz etkiliyor.

Son düzenleme:
Yeni boşandım. Etrafımda düzgün denilebilecek erkekler var. Ama küçük çocuğu olan evli erkekler sırtlan sürüsü gibi etrafımı sardı. Dışarısı oldukça tehlikeli. Bambi gibi savunmasız kalıyorsunuz. Kocanıza sahip çıkın hanımlar

Terapistin çözüm olacagini zannetmiyorum çünkü karakter değişmez..en fazla terapinin etkisiyle bir süre ugrasir sonra eski haline döner

Kendimden ornek vereyim gezmeyi sevmem evden cikmak istemem gerekmedikce , birliktelik konusudda surekli surekli yoruyor sevmiyorum şimdi terapist bana sexi mi sevdirecek yani insanın icinde olmasi lazim

Ha bunlari bosanin demek icin yazmadim ama beklentileriniz farklı malesef

Heyecan bitmiş 12 yıllık bir evlilikte zaten normal yani bi taraftan biri artık bırakıyor salıyor.. Ama saygı varsa ben sırf bu sebbeplerden dolayı bitirmezdim. Saygı güven en önemlisi..
Sizi aldattı mı ? Şiddet , yalan var mı? yoksa ben boşanmayı aklıma getırmezdım. Çok kolay oldu çünkü bu boşanmalar.. Çocugunuz varmış siz onunla ilgilenseniz ne biliyim şiddet yok ihanet yok çocugunuz bi annesi babası yanında büyüse. Çocugunuza odaklanmış artık 2.plandasınız bu hep böyle .. böyle de olacak.. Eşinizi karşınıza alın sorunlarınızı konusun dertleşin güzelce . o ortamı siz yaratın olmaz mı direk boşanmayı düşünmeseniz.

Valla sizin eşiniz boşanma fikrini de ciddiye almaz, üstünü kapatmaya çalışır ama ısrar ederseniz "tamam ben cabaliycam,duzelticek" falan da demez gibi geldi bana. Sinir olurum karşısındakini ciddiye almayan dalga geçen adamlara

boşandıktan sonra hayatınız daha da mı mutlu olacak bi düşünn..
Türk toplumu toplulumuz maalesef dul a farklı gözle bakıyor sizi rahat bırakmazlar.
boşandıktan snra çevreniz de istediğiniz gibi birileri dolmayacak tam tersine aç kurtlar dolacak.
Ben sadece durumu söyluyorum maalesef toplulumuz böyle ne yazık ki.. Bunlarla baş edebilecek misiniz?

Çok haklısınız. Şiddet, aldatma zaten herhangi bir ilişkide olmamalı, aile, arkadaş ilişkisi dâhil. Bunlar için teşekkürü hak etmez kimse, medenî ilişkilerin temeli bu zaten. Bunun üzerine bize ne katabiliyor karşımızdaki, ne paylaşabiliyoruz, konu tamamen bu.

Benzerini yaşamış biri olarak söylüyorum ki düzenli olarak gözardı edilmek, iletişimsiz kalmak da fiziksel şiddet kadar yıpratıcı. Evet belki gözünüz morarmıyor ama kanınız çekiliyor. Üstelik bunu krem sürerek iyileştiremiyorsunuz da.

Ben eski eşime hiç ulaşamamıştım mesela bu konularda, asla dikkate almamıştı yalnızlığımı. Belki konu sahibi başarılı olur sesini duyurmak konusunda; öyle umalım.

Ayyy şiştim, dullar sığınaklara

Yani sırf sex yok diye bosansınlar mı onu mu destekliyorsunuz? Cünkü benim mesajım bu sebeplerden ötürü bosan diyemem dememdi.

Boşanmaya değecek birşey yok.sadece zaman ve karşılıklı anlayış,çaba lazım.Belki adam böyle mutlu hayatından sıradan çocuklu evlilik hayatı işte arada size uyarak özveride bulunması lazım.güzelce konuşma yoluna gidin suçlamadan olmazsa daha ciddi adımlar atarsınız.

Evet tüm bunlar bir kadın icin cok yıpratıcı. Ama yine de boşanmayı düşünmek yerine bir aile terapıstine gitmenizi öneririm.ozunde birbirinizi seviyorsunuz sadece evlılıgın sıradanlaşması moduna girmiş eşiniz. Acilen silkelenmesi şart

Yani sırf sex yok diye bosansınlar mı onu mu destekliyorsunuz? Cünkü benim mesajım bu sebeplerden ötürü bosan diyemem dememdi.
Seks yoksa neden evli kalınır ki, kardesiyle eve çıksa ne farkı var. İki tarafta aseksüelse tamam da Bi paylaşım yok dokunmak yok cinsellik yok. Evlilik nerde ben göremedim

sitede herkesin eşi mükemmel galiba .bazı üyelere ben de boşan diyorum ama orda büyük sorunlar oluyor çözümsüzlük oluyor.Bu konu da gayet de çözümlenebilecek sorunlar var.
Katılıyorum. Verilen bir emek var yuva kurulmuş evlat var ve bakıldığında dönemsel bir şey ama çoğu kişi boşa diyor kolaymış gibi.

Ona düzelmesi için fırsat tanıyın lütfen. Önceden böyle değildi diyorsunuz belki depresyonda, bir psikiyatriste görünmesini önerin. Veya birlikte aile terapisine gidin. Hiçbir şekilde çözülmezse son çare boşanmak olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…