- 22 Aralık 2017
- 5
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Haketmedik
-
Bence o biraz zor ne diyecek adama "aşkım sen gay misin?" :)) ya zaten adam gay ya da biseksüel olsa çok daha fazla belirti lazım benceAnlattıklarınızla gay veya biseksüel olduğu sonucuna nasıl vardınız?Bunlar benim için kanıt değil mesela.Açık olacaksınız.Şüpheniz varsa direk soracaksınız.Tahmin yürüterek çözemezsiniz bunu.
:))öyle deme,sorup evet öyleyim cevabı alan var.Yok değil yani.Gerçi ben düşünmüyorum konu sahibesinin eşinde sıkıntı olduğunu bu anlamda.Bence o biraz zor ne diyecek adama "aşkım sen gay misin?" :)) ya zaten adam gay ya da biseksüel olsa çok daha fazla belirti lazım bence
Ciddi misin ya burda mı okudun evet diyeni?:))öyle deme,sorup evet öyleyim cevabı alan var.Yok değil yani.Gerçi ben düşünmüyorum konu sahibesinin eşinde sıkıntı olduğunu bu anlamda.
Evet evet burda okudum.Kızcağızın çocuğu da vardı.Ciddi misin ya burda mı okudun evet diyeni? Ben de düşünmüyorum buradaki konulardan etkilenmiş gibi geldi bana
Doğru düzgün bi tanışmışlıkları olmayan bir erkeğin bir erkeğe iyi ki varsın demesi gerçekten normal mi? Konu bir de emlak ikensaçmalamışsın bizimle kafa mı buluyorsun şimdi kadın bana iyi ki varsın yazınca ben de lezbiyen olmuş olacağım öyle mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?