Eşimden şüpheleniyorum Biseksüel veya Gay mı ?

Ayy

Bir uye yazmis kadinla aldatmasi daha iyi diye. Kesinlikle ayni fikirdeyim. Hamilelikte birlikte olmamasi normal benimki de yanasmiyor bu surecte ama sonrasında ne olur bilmem. :)

Adam olduguna emin misin?
Ali adi altinda Ayse cikmasin?
O ihtiyaclari da baskalari karsiliyor olmasin?

Verdigin bilgi az ama bende bi aralar benim ayrildigim esimde acaba gay felan mi diye düsündüm ilk zamanlar, cünkü bizimde cinsel hayatimiz yok gibi bir seydi. Ben cok cektim ve cok fazlasiyla zamanimi harcadim...neyse....ben ex`imin ailesine bakinca aseksüel olabilir diye düsünüyorum artik, lakin büyük abisi 56 yasinda bekar ve benim 12 sene evliligimde hic bir ilikisi oldugnu ne duydum ne gördüm, büyük ablasi 10 senedir kocasindan ayri ve oda hic ne biriyle tanisti ne benzeri, kücük ablasida bekar ve bakire (43 yasinda)...yani bir tuhaflik var.
Uzun oldu ama sende biraz daha arastir derim, hersey olabilir. Benim ex benim sordugumda hep topu bana atiyordu, iste efem sen surat yapiyon diye canim istemiyo, yok kafamda hesaplar var, yok is var yok cart yok curt

Belki de hormonal sorunları vardır

Belki de hormonal sorunları vardır

Vallah artik bilemiyorum 12 sene acaba su mu bu mu diye hep ben bocaladim, adamda hep sucu bana yükledi ve doktora gitme zahmetinde hic olmadi. Bizim durum bir acayip anacim, neyse oldu bitti zaten ayrildik cok sükür.

Çevre ve aile baskısı için evlenen gördüm hatta karısına sürekli supris yapıp çiçekler alan biriydi. Ama gay bar da bir erkekle öpüşürken görülmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…