- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.428
- 133
- Konu Sahibi Haketmedik
-
Bide millet anlasa espridenSen çok komik bi insansın topiğime gelsene
Bizim topik sana göreBide millet anlasa espriden
Kv kp eşim stabil dertler içim şişti yeminle
Yani çok tuhaf empati kuramadım taş gibi bi kız mı daha çok can sıkar yoksa erkek mi bilemedim:)).Malesef Allah korusun. Aldatildigin kişi erkek düşünsene
Hahah resmen gözümde canlandirdim siziYani çok tuhaf empati kuramadım taş gibi bi kız mı daha çok can sıkar yoksa erkek mi bilemedim:)).
Ben biriyle tanışmistim instagramdan bi sanat sayfasında yorum yapmıştım oradan cevap falan derken özelden yazdı, çok hoş sohbet bir sürü ortak nokta bir de üstüne aynı şehirde çıktık. Bir ay kadar yazıstik sonra benim doğum günümde yaşadığım semte gelmiş sürpriz alelacele gittim bana çok güzel bi ayakkabı almış çok zevkli(kadın ruhundan fazla anlamasi) o an bir şey anlamadım çok ayaküstü konuştuk. Ertesi gün dışarda buluşma planı yaptık. Bi mekana gittik amann yarabbim yanyana gelince bir gıybet bir gıybet, kız arkadaşla bu kadar yapmazsın. ben bi şüphelendim orda bilerek beğendiğim erkek ünlüleri falan anlatıyorum ooo evet süper falan diyor (normal erkekgin bi yüzü düser) ama sürekli evliliğe getiriyor lafı.
Sonra bi gün eve dönerken yanagindan öperken anladım tavrindan kız arkadaşi öpersin ya hani muc muc. Tamam lucy sen burdan topukla dedim bu adam şeymuhtemelen beni paravan evlilik yolunda kullanacaktı artik buraya gelip konu acardim gay olunca anlaması daha kolay herhalde ama biseksüeller iyi gizleniyormus
49 kılo ıle ılıskı arasında ben bag kuramadım
adamın bırı ıyıkı varsın yazdı dıye kocanız gay olmaz
gay olsa sızınle olmaz cocuk dogurmussunuz
Bir tanıdığımızın başına geldi.Öyle demeyin.Emin olun çok daha zor.Numarayı alıp arayın.
Kadınla Aldatması gay olup aldatmasından iyidir
Bende onu diyorum işte biriyle aldatıyor sanki ama kadınla aldatması gay olup adamla aldatmasından daha evladır.Bir tanıdığımızın başına geldi.Öyle demeyin.Emin olun çok daha zor.
Yani demek istediğim doğum yaptım ama hemen eski Halime geri döndüm benden tiksineceği birşey yok ortada49 kılo ıle ılıskı arasında ben bag kuramadım
adamın bırı ıyıkı varsın yazdı dıye kocanız gay olmaz
gay olsa sızınle olmaz cocuk dogurmussunuz
Numarayı gizliye alıp aradım ama bilinmeyene kapalı çıktıBir tanıdığımızın başına geldi.Öyle demeyin.Emin olun çok daha zor.
Simdi dogum kilosu olanlar sana saldiracak hazir ol :)Yani demek istediğim doğum yaptım ama hemen eski Halime geri döndüm benden tiksineceği birşey yok ortada
İnstagramdan devamlı travesti tarzı insanları engelliyor ve nişanlıyken peşine takılan adam gerçekten gaydı bir sene sonra tekrar böyle bir adam ortaya çıkıyor eşim öyle kaba saba cüsseli birisi değil minyon ve kibar birisi
Paravan evlilik yapmış biri sanki eşinizYani demek istediğim doğum yaptım ama hemen eski Halime geri döndüm benden tiksineceği birşey yok ortada
İnstagramdan devamlı travesti tarzı insanları engelliyor ve nişanlıyken peşine takılan adam gerçekten gaydı bir sene sonra tekrar böyle bir adam ortaya çıkıyor eşim öyle kaba saba cüsseli birisi değil minyon ve kibar birisi
Canımmm eşinin eğer böyle bir durumu varsa dikkat cekmemek icin evlenmis olabilir. Erkeklerin birbirlerine karsi olan bu tür diyaloglarina hicbirimiz aliskin degiliz. Peki bu cinsellik meselesini esinle konustun mu ? Sana ne soyledi ?Selam hanımlar. Ben 1.5 yıllık evliyim ve 3 aylık bir bebeğim var. Sorunum şu ki; Eşimle ilişkimiz çok sorunlu evlendiğimiz günden beri çok nadir oluyoruz hamileliğimin 6Ayında bitti ver doğum yapalı 3buçuk ay olmasına rağmen iki kere olduk. Doğumdan bir ay sonra 49 kilo olmama ve bakımlı olmama rağmen. Ve benim herşeyden önce artık eşimin biseksüel veya gay olduğunu düşünmem Nişanlıyken bir adam takılmıştı eşime geçen günde adamın biri iyiki varsın falan yazmış. Anlamadım birşey.
HahahaYeni üye, konu "Kocam Gay mi?"
Taam taam inandım, ikna oldum, neyse geçelim bu kısmı.
"İyi ki varsın" mesajı ve sizinle sık birliktelik yaşamaması = Biseksüel, gay
İlk bu mu geldi aklınıza yani?
Benim aklıma, (gizli iş çevirme babında) ilk gelen "Başka kadın" olduğu mesela şimdi. Yazanın, adamın biri olduğundan ne kadar eminsiniz mesela? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?