- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.887
- 898
Kolunun morluklarinin resmini çekmiştim bilmem katı olurmu maddi durumu da iyi benim altinlarimla ev aldık şimdi korkuyorum belki bosanmak annesinin üzerine yaparım diye tazminata insallah vericiler canim altınları ev almakta mahkeme bana verirmi onları?
Arkadaşlar mevzumu önceden yazmıştım önceki konumda bilmeyenler için kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim eşim tarafından sürekli ailesi yüzünden sorunlarım vardı .1yil evin içinde kaldıktan sonra ayrı ev aldık tasndiktik.Evim olmasininaragmen eşim sürekli beraber yemek yiyelim akşama kadar orda duralım yatmadan yatmaya eve gitmemizi istiyordu.Bende kabul etmiyordum her bunun zindandi.Sabah kalkıp kv gider evini temizler akşama kadar orda durup evime giderdim.Bir gün gitmesem huzursuzluk küfür şiddette variyordu.Eşimle son kavgamizda niye annesinegitmedim diye oldu beni dövdü yetmezmiş gibi babamın evine yolladı.Simdi aradan 1 ay geçti hala babamlardayim kaynimi yolladı beni alması için ama gitmedim.ESim bugün yine aradı geri donmemi istedi.yeni gelin gelecekmiş artık bana sürekli annesine git diye baskı yapmicakmis yaptıkları için p ismanmis evine don diyor,ama ben donmicem mi ve hata içimden dedim boşanmayı dusunuyorm.Suan bosanmayi düşünüyorum ama hala içimden birşey donmemi söylüyor bosanmak ağırıma gidiyor oraya da dönmek istemiyorum çünkü orda kv gorumce hatırlamak bile istemiyorum zindan ışte bana cuma gününe kadar muhlet verdi cuma günü donmemi istiyor kararını ver diyor kısacası gel gitlerdeyim arkadaşlar ben 23 yaşındayım alımlı ve güzelim okuluma açıktan devam edip çalışıp kendime guzel bir hayat kura bilirim bunları yapabilirim Ama içimdeki kurt don diyor bunun sebebi de sadece ordaki duzenim için şimdi ya 0 da baslicam (aklım ve gönlüm bu yönde)yada geri dönüp yeniden denicem
cok tesekur ederim canım in zaten avukatla görüşüp anlaticam yoksa eşimden her şeyi beklerim gider nnesinin üstüne yapar evi birde altınlar ev alınsa bile benim oluyor diyimi eğer öyleyse çok sevindim çünkü beim hiçbir gelirim yok ayriyeten destek çıkan ailemde yok malesefZiynet senin , ev varsa yarısı da senin. Boşanmaya niyetliysen eve aile konutu şerhi koydurmalısın ki evin ortak malınız olduğu görülsün. Bir avukata danışırsan nasıl yapıldığını yardımcı olur.
Foto maalesef olmuyor, hastane raporu gerek. Ama avukata yine de danışmak gerek kanıt olarak sunulur mu diye.
Sorma canim ailemi bende anlamıyorum iste git diyorlar cahiller adımız çıkar ayip falan fistan bana hiç destek cikmiyorlarlar zaten hep bu yuzden.kafam karışıyor yoksa böyle şerefsiz kocayacoktan tekmeyi vurmustumYeni gelin geliyormuş hizmetçileride hazırmış nasılsa..
Evlat sen iyimisin seni döven adama tekrar nasıl güvenip geri dönüp deneyeceğim diyebiliyorsun..
Senin ailen nasıl gitmene izin verir bu durumda..
Sorma canim ailemi bende anlamıyorum iste git diyorlar cahiller adımız çıkar ayip falan fistan bana hiç destek cikmiyorlarlar zaten hep bu yuzden.kafam karışıyor yoksa böyle şerefsiz kocayacoktan tekmeyi vurmustum
amin neler çektiğimi Allah bilir canim oz abim bunu derken babam pısırık gibi sesini cikartmiyor kendi ailelerin iz in kıymetini çok iyi bilinYok artik ya! ya ol ya da git nedir. Bide abi bu yanii. Allah yardim etsn sana valla. Hakkinda hayirlisi olsun ssnin icin.
tesekur ederim yorumun icin pisman olduğuna bende inamiyorum ama canim icimde bir şey git diyor bu arada hani dedin ya gönül ferman dinlemiyor be esimi sevmeden evlendim görücü usulu 2 ay içinde tanıyıp evlendim o yuzden boş andan Allahın izniyle bu konuda acı çekme sanırım sadece alışkanlık olurpardonda nerden anladin sen bu adamin pisman oldugunu?
Yuzde kac pismandir bu adam sence?
Diycem cok seyim var ama ben seni ikna etsem yinede kendi yasamis ve gormus olmana esit olamaz.
Gonul ferman dinlemiyor. Ilerde keske dememek icin geri don eger aklinda kaldiysa.
Ama bunu diyorum cunku kendin yasamis ve gormus olmani ve boylece karara varmani temenni ettgim icin.
yorumun için saol kardesim Allah yardimcim olsun iç aynı evde yaşamak zor sakin kendini zdirme ezdirdikceinsanin tepesine çıkıyorlar bende bir şans versem bile bunu düşünmüyorum kendi bir almadan kesinlikle geri gitmemCanım ayni yastayiz bende 2 yıllık evliyim ve iki yıldır kv ayni ewdeyim esim issiz o yüzden tam ayri ewe cikcamiz zaman isten çıktı seni anlıyorum ömür boyu uzulcene dert yapcana bi şans denemeye deger ama o seni almaya gelmedi sürece gitme. Ben sadece esim S***** G** (Defol) bu ewden dedi die kalkıp gittim ve geri kendisi gelip aldı he bende şiddet yok.
tesekur ederim yorumun icin pisman olduğuna bende inamiyorum ama canim icimde bir şey git diyor bu arada hani dedin ya gönül ferman dinlemiyor be esimi sevmeden evlendim görücü usulu 2 ay içinde tanıyıp evlendim o yuzden boş andan Allahın izniyle bu konuda acı çekme sanırım sadece alışkanlık olur
cahiller canim nasıl davransinlarr hemen barisip gitmemi istiyorlar yeterki adımız çıkmasını diye geri kafalilar ayni lar ben bosanirsam adlari cikarmis mi mista daha neler nelrAilen ne sio peki nasıl davraniolar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?