ESiMDEN ZiNDANA GEl

Ziynet senin , ev varsa yarısı da senin. Boşanmaya niyetliysen eve aile konutu şerhi koydurmalısın ki evin ortak malınız olduğu görülsün. Bir avukata danışırsan nasıl yapıldığını yardımcı olur.

Foto maalesef olmuyor, hastane raporu gerek. Ama avukata yine de danışmak gerek kanıt olarak sunulur mu diye.

Yeni gelin geliyormuş hizmetçileride hazırmış nasılsa..
Evlat sen iyimisin seni döven adama tekrar nasıl güvenip geri dönüp deneyeceğim diyebiliyorsun..
Senin ailen nasıl gitmene izin verir bu durumda..

Yok artik ya! ya ol ya da git nedir. Bide abi bu yanii. Allah yardim etsn sana valla. Hakkinda hayirlisi olsun ssnin icin.

pardonda nerden anladin sen bu adamin pisman oldugunu?
Yuzde kac pismandir bu adam sence?

Diycem cok seyim var ama ben seni ikna etsem yinede kendi yasamis ve gormus olmana esit olamaz.
Gonul ferman dinlemiyor. Ilerde keske dememek icin geri don eger aklinda kaldiysa.
Ama bunu diyorum cunku kendin yasamis ve gormus olmani ve boylece karara varmani temenni ettgim icin.

Canım ayni yastayiz bende 2 yıllık evliyim ve iki yıldır kv ayni ewdeyim esim issiz o yüzden tam ayri ewe cikcamiz zaman isten çıktı seni anlıyorum ömür boyu uzulcene dert yapcana bi şans denemeye deger ama o seni almaya gelmedi sürece gitme. Ben sadece esim S***** G** (Defol) bu ewden dedi die kalkıp gittim ve geri kendisi gelip aldı he bende şiddet yok.

cok tesekur ederim canım in zaten avukatla görüşüp anlaticam yoksa eşimden her şeyi beklerim gider nnesinin üstüne yapar evi birde altınlar ev alınsa bile benim oluyor diyimi eğer öyleyse çok sevindim çünkü beim hiçbir gelirim yok ayriyeten destek çıkan ailemde yok malesef

Canim oncelikle duruma cok uzuldum. Farkindaysan esin hala baskinlik gostergesinde cumaya kadar kararini ver diyor. Onun baskisi altinda kalma. Kendin dusun tasin oyle karar ver persembe olur cumartesi olur bir ay olur bir yil olur yani birde siddet var bu affedilir degil. Bir yapan bida yapar. Iyi dusun tasin hicbir kadinin uzulmesi istemeyiz yasinda genc okuyormussun da genc guzelmissinde allah hemize cirkin bahti versin :)

Yeni gelin geliyormuş hizmetçileride hazırmış nasılsa..
Evlat sen iyimisin seni döven adama tekrar nasıl güvenip geri dönüp deneyeceğim diyebiliyorsun..
Senin ailen nasıl gitmene izin verir bu durumda..
Sorma canim ailemi bende anlamıyorum iste git diyorlar cahiller adımız çıkar ayip falan fistan bana hiç destek cikmiyorlarlar zaten hep bu yuzden.kafam karışıyor yoksa böyle şerefsiz kocayacoktan tekmeyi vurmustum

Sorma canim ailemi bende anlamıyorum iste git diyorlar cahiller adımız çıkar ayip falan fistan bana hiç destek cikmiyorlarlar zaten hep bu yuzden.kafam karışıyor yoksa böyle şerefsiz kocayacoktan tekmeyi vurmustum

Nasıl bir ailen var böyle..
Hiç mi üzülmüyorlar sana..

Yok artik ya! ya ol ya da git nedir. Bide abi bu yanii. Allah yardim etsn sana valla. Hakkinda hayirlisi olsun ssnin icin.
amin neler çektiğimi Allah bilir canim oz abim bunu derken babam pısırık gibi sesini cikartmiyor kendi ailelerin iz in kıymetini çok iyi bilin

Sen ailene de bizede bizim dediklerimizede bakma yaşadıklarını unutma icinden ne gelio sa onu yap sunuda bil kalbinin sesini dinle beyninle hareket et

tesekur ederim yorumun icin pisman olduğuna bende inamiyorum ama canim icimde bir şey git diyor bu arada hani dedin ya gönül ferman dinlemiyor be esimi sevmeden evlendim görücü usulu 2 ay içinde tanıyıp evlendim o yuzden boş andan Allahın izniyle bu konuda acı çekme sanırım sadece alışkanlık olur

yorumun için saol kardesim Allah yardimcim olsun iç aynı evde yaşamak zor sakin kendini zdirme ezdirdikceinsanin tepesine çıkıyorlar bende bir şans versem bile bunu düşünmüyorum kendi bir almadan kesinlikle geri gitmem

Olabilir, aci cekmessin belkide. Ama tabi bu tamamen sana bagli, burda 1 aylik sevgilim ayrildi diye olmek isteyen arkadaslarimizi gorduk. Olay sende bitiyor.

Geri donme kararini sen kendin dusunmelisin.
Ama nolur kesin, ama kesin, ama kesin KORUN!.
Sakin ha dalginliga gelme, 2 kat korun.

Rahat mı batıyor babanın evinde ? Bence dönme madem hala okuma şansın var ve baban sana sahip çıkmış..Gidersen ve tekrar dönersen ailenin güveni kırılmayacak mı ? Hem hadi babangilden çok utandı kaynını gönderdi niye tehdit ederek konuşuyor ? Zaman veriyormuş güya...Yarın bir gün yine dövecek ve ben zaten seni getirmedim kardeşim getirdi onları kırmadım olacak.

Aynen canim cok zor sanki cok yaşlandm yorgun düşüyorum hergün sakın gelmedn almaya gitme el bi kere kalktmi bida kalkio unutma bide cocuk yapma hersey rayına girene kadar

Iki yil degerini bilmemis bundan sonra bilecegini sanmam. Can cikar buy cikmaz. Hele ki siddet varsa ve o el bir kez kalktiysa gerisi de gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…