ESiMDEN ZiNDANA GEl

guzel fikirlerin ve yorumun icin tresekur ederimnbeninezdigini biliyorum evliligimde hep ezdi hala ezmeye devam ediyor zaten bunun rahatligi var ne kadar beni ezzsede ses cikarmiyodum ama artik o saf insan yok bende dedigin gibi ipleri elime alip tavrimi koyucam zaten gelse bile artik istemiyorum bosanayim istiyorum cunku bana mecbur olmadigim halde hergun anneme git deyip doven adamdan bana koca olmazz artik

Arkadaslarin coguna katiliyorum. Daha cok gencsin, yipratma kendini, insan kolay kolay degisemez maalesef.. yorumlarin hepsini okuyamadigim icin soruyorum belki bahsetmissindir, ailen neden arkanda degil peki.. eger oyle olursa birazda zor bi hayatin olcaktir cunku..

Yeni gelin gelecek ve yeni gelin, köleliliği sizden devraldı diyelim.peki sizin yerinize dayağı da o mu yiyecek?Adamda zerre pişmanlık yok,özür dilemek yok cumaya kadar süre verme pişkinliği var bir de aklınız mı karışıyor.çocuk olsa bile içine şiddet giren her evliliğe boşanın derim kaldı ki sizde çocuk da yok boşayın gitsin.işe girin eğitiminize devam edin iyi bir hayatniçib çabalayın.

Aynen canim donsem hayatımın hatasını yapi cam biliyorum o yuzden hayirlisi olsun hakkımda rabimde size sağlıklı evlat kolay doğum nasip etsin canim

Dönme işin içerisinde dayak var böyleleri bir süre değişmiş gibi yapar sonra eski haline döner

bu defa kucağında çocuk veya çocuklarla dönmek zorunda kalırsın baba evine

Dönme canım Çok istiyorsa o sizin babanızın evine damat girsin.. Bazen içimizdeki o kurt belamıza yollar..

ailem zihniyetinde bosanmak ayiptir adımız çıkardiye kakarşılar bu yuzden ben zaten bosanirm hemen ama ailem böyle yapınca o pislik kocama doneyyimmi diyorum ama yanlış iste kararım donmemek

Ben esinde pek bi pismanlik goremedim.
Eger pisman olsadi inan sana don derdim.
Ama suan senin icin en hayirlisi snki donmemen .
Esin 1 kere siddet uygularsa devami gelir.
Siddet varsa uzak dur. Ve yeni hayatina basla derim.

Hakkinda hayirlisi...

saol canim ilk ism egitimime devam etmek zaten yeni gelin gelinceyzik okumada onu yaşayacaklar bu kadar pis ve karanlık çağdan kalma bir aile

Ben esinde pek bi pismanlik goremedim.
Eger pisman olsadi inan sana don derdim.
Ama suan senin icin en hayirlisi snki donmemen .
Esin 1 kere siddet uygularsa devami gelir.
Siddet varsa uzak dur. Ve yeni hayatina basla derim.

Hakkinda hayirlisi...
amin canim hayirlisi pisman olsa bir zaman sonra gine ani olur bence can cikar huy cikmaz iste

ailem zihniyetinde bosanmak ayiptir adımız çıkardiye kakarşılar bu yuzden ben zaten bosanirm hemen ama ailem böyle yapınca o pislik kocama doneyyimmi diyorum ama yanlış iste kararım donmemek
Allah yardimcin olsun canm benm ya. Cok zor durumda kalmissin belli.. ah aileni ikna edebilsen keske.

Evlilikte en yaşanmaması gerekenler olmuş, şiddet bir değil birkaç kez olmuş. Şimdi sana gitme desek ailenin sana destek değil.İşin zor gercekten

kesinlikle gozumu calismak korkutmuyor ailem ve cevre korkutuyor cunku gittigim ilk hafta beni evden kovdular ablama gittim tekrar döndüm babam lara bu yuzden benim korkum ailemin yanımda olmaması küçük birsey de beni yormalari

Çok fena.

Darp raporun var mı? Şiddeti kanıtlayabilir misin?

Evli olduğun adamın maddi durumu nasıl, boşanman durumunda tazminat alabilir misin?

Senin para durumun nasıl?

Allah yardimcin olsun canm benm ya. Cok zor durumda kalmissin belli.. ah aileni ikna edebilsen keske.
saolasin kardesim ikna olacaklar elbet onlarda beim mutsuz olduğumu biliyorlar ama iste cevreden çekiniyorlar cahiller oz abim bana kendini öldür yada git diyor boyle ler iste benim canımı acı yanda bu zaten

Ailenize karşı kararlı durun! Korkmayın.. Boşanmak istiyorum değil, Boşanıyorum! yada Boşanacağım! deyin.. Eğer sakin sakin kaderinize razı durursanız, işiniz zorlaşır, aklınız karışık olur.. Her kafadan ses çıkmasına izin verirsiniz.. Tabi bunu gerçekten isteyip istemediğinize net karar verdiyseniz..

saolasin kardesim ikna olacaklar elbet onlarda beim mutsuz olduğumu biliyorlar ama iste cevreden çekiniyorlar cahiller oz abim bana kendini öldür yada git diyor boyle ler iste benim canımı acı yanda bu zaten
Ya nasıl sözler bunlar boyle

Çok fena.

Darp raporun var mı? Şiddeti kanıtlayabilir misin?

Evli olduğun adamın maddi durumu nasıl, boşanman durumunda tazminat alabilir misin?

Senin para durumun nasıl?
Kolunun morluklarinin resmini çekmiştim bilmem katı olurmu maddi durumu da iyi benim altinlarimla ev aldık şimdi korkuyorum belki bosanmak annesinin üzerine yaparım diye tazminata insallah vericiler canim altınları ev almakta mahkeme bana verirmi onları?

kararim net bosanmak ama be aileme bosancam dedikce karsilar gozleri kipkirmizi oluyor istremiyorlar ayip diyorlar nasl bas edicem bi cahilerle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…