guzel fikirlerin ve yorumun icin tresekur ederimnbeninezdigini biliyorum evliligimde hep ezdi hala ezmeye devam ediyor zaten bunun rahatligi var ne kadar beni ezzsede ses cikarmiyodum ama artik o saf insan yok bende dedigin gibi ipleri elime alip tavrimi koyucam zaten gelse bile artik istemiyorum bosanayim istiyorum cunku bana mecbur olmadigim halde hergun anneme git deyip doven adamdan bana koca olmazz artiktatlım bir kere ne demek cumaya kadar vaktin var bu yanlış birkere hala sana ambargo uyguluyor bence dönüceksen bile biraz ipleri eline al ve onun istediği zaman asla dönme bence gelip ailenden ve senden özür dilemeli sen onun oyuncağı değilsin git dediğinde git dön dediğinde dön kendini bu kadar ezdirme ayrıca hayat çok kısa bence gönlünden geldiği gibi yaşa senin ne kadar üstün olduğunu hissetsin eyvallahın olmıyacağını göster ona ne demek hergün kaynananın evini temizlemek ya saçmalık yapma bence eşine sen istersen gidebilirsin ben evde yemek yicem senin annen bişey diyemem de mesela ne bilim ama ne yapıcaksan net ol ve arkasında dur ve dönmiceksende birdaha arkana bakma
ve bence sakın çocuk yapma mutlu bir evliliğin olmadan
Dönme işin içerisinde dayak var böyleleri bir süre değişmiş gibi yapar sonra eski haline dönerArkadaşlar mevzumu önceden yazmıştım önceki konumda bilmeyenler için kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim eşim tarafından sürekli ailesi yüzünden sorunlarım vardı .1yil evin içinde kaldıktan sonra ayrı ev aldık tasndiktik.Evim olmasininaragmen eşim sürekli beraber yemek yiyelim akşama kadar orda duralım yatmadan yatmaya eve gitmemizi istiyordu.Bende kabul etmiyordum her bunun zindandi.Sabah kalkıp kv gider evini temizler akşama kadar orda durup evime giderdim.Bir gün gitmesem huzursuzluk küfür şiddette variyordu.Eşimle son kavgamizda niye annesinegitmedim diye oldu beni dövdü yetmezmiş gibi babamın evine yolladı.Simdi aradan 1 ay geçti hala babamlardayim kaynimi yolladı beni alması için ama gitmedim.ESim bugün yine aradı geri donmemi istedi.yeni gelin gelecekmiş artık bana sürekli annesine git diye baskı yapmicakmis yaptıkları için p ismanmis evine don diyor,ama ben donmicem mi ve hata içimden dedim boşanmayı dusunuyorm.Suan bosanmayi düşünüyorum ama hala içimden birşey donmemi söylüyor bosanmak ağırıma gidiyor oraya da dönmek istemiyorum çünkü orda kv gorumce hatırlamak bile istemiyorum zindan ışte bana cuma gününe kadar muhlet verdi cuma günü donmemi istiyor kararını ver diyor kısacası gel gitlerdeyim arkadaşlar ben 23 yaşındayım alımlı ve güzelim okuluma açıktan devam edip çalışıp kendime guzel bir hayat kura bilirim bunları yapabilirim Ama içimdeki kurt don diyor bunun sebebi de sadece ordaki duzenim için şimdi ya 0 da baslicam (aklım ve gönlüm bu yönde)yada geri dönüp yeniden denicem
ailem zihniyetinde bosanmak ayiptir adımız çıkardiye kakarşılar bu yuzden ben zaten bosanirm hemen ama ailem böyle yapınca o pislik kocama doneyyimmi diyorum ama yanlış iste kararım donmemekArkadaslarin coguna katiliyorum. Daha cok gencsin, yipratma kendini, insan kolay kolay degisemez maalesef.. yorumlarin hepsini okuyamadigim icin soruyorum belki bahsetmissindir, ailen neden arkanda degil peki.. eger oyle olursa birazda zor bi hayatin olcaktir cunku..
saol canim ilk ism egitimime devam etmek zaten yeni gelin gelinceyzik okumada onu yaşayacaklar bu kadar pis ve karanlık çağdan kalma bir aileYeni gelin gelecek ve yeni gelin, köleliliği sizden devraldı diyelim.peki sizin yerinize dayağı da o mu yiyecek?Adamda zerre pişmanlık yok,özür dilemek yok cumaya kadar süre verme pişkinliği var bir de aklınız mı karışıyor.çocuk olsa bile içine şiddet giren her evliliğe boşanın derim kaldı ki sizde çocuk da yok boşayın gitsin.işe girin eğitiminize devam edin iyi bir hayatniçib çabalayın.
Dönme canımÇok istiyorsa o sizin babanızın evine damat girsin.. Bazen içimizdeki o kurt belamıza yollar..[/QUOTE içimdeki bu kurt bei zaten yedi bitird def etmek istiyorum iste bu saatten sonra damatligida kalmadı gözümüzde hayirlis inşallah
amin canim hayirlisi pisman olsa bir zaman sonra gine ani olur bence can cikar huy cikmaz isteBen esinde pek bi pismanlik goremedim.
Eger pisman olsadi inan sana don derdim.
Ama suan senin icin en hayirlisi snki donmemen .
Esin 1 kere siddet uygularsa devami gelir.
Siddet varsa uzak dur. Ve yeni hayatina basla derim.
Hakkinda hayirlisi...
Allah yardimcin olsun canm benm ya. Cok zor durumda kalmissin belli.. ah aileni ikna edebilsen keske.ailem zihniyetinde bosanmak ayiptir adımız çıkardiye kakarşılar bu yuzden ben zaten bosanirm hemen ama ailem böyle yapınca o pislik kocama doneyyimmi diyorum ama yanlış iste kararım donmemek
kesinlikle gozumu calismak korkutmuyor ailem ve cevre korkutuyor cunku gittigim ilk hafta beni evden kovdular ablama gittim tekrar döndüm babam lara bu yuzden benim korkum ailemin yanımda olmaması küçük birsey de beni yormalari
saolasin kardesim ikna olacaklar elbet onlarda beim mutsuz olduğumu biliyorlar ama iste cevreden çekiniyorlar cahiller oz abim bana kendini öldür yada git diyor boyle ler iste benim canımı acı yanda bu zatenAllah yardimcin olsun canm benm ya. Cok zor durumda kalmissin belli.. ah aileni ikna edebilsen keske.
Ya nasıl sözler bunlar boylesaolasin kardesim ikna olacaklar elbet onlarda beim mutsuz olduğumu biliyorlar ama iste cevreden çekiniyorlar cahiller oz abim bana kendini öldür yada git diyor boyle ler iste benim canımı acı yanda bu zaten
Kolunun morluklarinin resmini çekmiştim bilmem katı olurmu maddi durumu da iyi benim altinlarimla ev aldık şimdi korkuyorum belki bosanmak annesinin üzerine yaparım diye tazminata insallah vericiler canim altınları ev almakta mahkeme bana verirmi onları?Çok fena.
Darp raporun var mı? Şiddeti kanıtlayabilir misin?
Evli olduğun adamın maddi durumu nasıl, boşanman durumunda tazminat alabilir misin?
Senin para durumun nasıl?
kararim net bosanmak ama be aileme bosancam dedikce karsilar gozleri kipkirmizi oluyor istremiyorlar ayip diyorlar nasl bas edicem bi cahilerle bilmiyorumAilenize karşı kararlı durun! Korkmayın.. Boşanmak istiyorum değil, Boşanıyorum! yada Boşanacağım! deyin.. Eğer sakin sakin kaderinize razı durursanız, işiniz zorlaşır, aklınız karışık olur.. Her kafadan ses çıkmasına izin verirsiniz.. Tabi bunu gerçekten isteyip istemediğinize net karar verdiyseniz..
Alışırlar.. Merak etmeyin..kararim net bosanmak ama be aileme bosancam dedikce karsilar gozleri kipkirmizi oluyor istremiyorlar ayip diyorlar nasl bas edicem bi cahilerle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?