ESiMDEN ZiNDANA GEl

Yeni hizmetçi gelecekmiş de eskisine artık çok ihtiyaç yokmuş mu yani? Şiddet varsa dönüş olmamalı. Ailenizin ne dediğini dikkate alın, onlar ne diyorsa onu yapın (eğer arkanızdaysa aileniz)

Yeni hizmetçi gelecekmiş de eskisine artık çok ihtiyaç yokmuş mu yani? Şiddet varsa dönüş olmamalı. Ailenizin ne dediğini dikkate alın, onlar ne diyorsa onu yapın (eğer arkanızdaysa aileniz)
hayır canim ailem arkamda değil ailemin dediği kocama geri dönmem boşanmaya karsilar

Kendi gelip alincaya kadar dönme burnu surtsun .anasi yapmiyomuymus yemegini utusunu niye cagrior.gercekten ihtiyaci olsa ve gercekten pismansa gelip paşa paşa almasi lazim.kendinizi bu kadar degersiz hissetirmeyin.bu cesareti yaptiysaniz arkasinda durun.kendin gidersen her firsatta bu durum tekrarlanir.evliliginiz dügüm dügüm olur.tek düze ciksmazssiniz..

Dayak yediğin yere dönüp bir daha mı dayak yemek istiyorsun. Affı olmayan şey dayak ve aldatılmadır bence. Kendinizi ezdirmeyin Allah aşkına ya...

sız gelın olabılırsınız ama köle degılsınız, kv denızinde temızlıgını vs yapmak zorunda degılsınız ı gorumcenız varmıs o yapsın sıze gelene kadar o var...
onlar aılecek gelınlerıne hızmetcı gozuyle bakıyor anladıgım ne bu aıleden ne bu adamdan hayır gelmez...
sanırım calısmıyorsunuz da, en buyuk hatası bayanların calısmaka-kendı ayakları ustunde durmamak- ayrılın bır ıse gırın, dıger yandan okulunuzu bıtırın ve onunuze bakın, sans mans vermeyın.

Siddet ve baski var yetmiyormus gibi seni babanin evine yollamis!!! Daha neyin hesabini yapiyorsun?
Gideyim bir de cocuk yapayim ondan sonra mi doneyim babamin evine diye dusunuyorsun?

asla hayallerinizden vazgeçmeyin.KV olacak cadıya gidip bir de evini mi temizliyorsun?çok yazık sana.ezdirme kadınlığını 5 para etmez insanlar için.daha 23 yaşındasın.yeniden hayatına sıfırdan başlayabilirsin.hele de seni anası olacak cadıya gitmedin diye döven bir adama saçının telini bile bahşetme.yazıktır gençliğine

Yahu adam sizi babanızın evinden alma zahmetine bile katlanmamış kardeşini yollamış.
Siz bu adama gerçekten inanıyor musunuz?
Ortada bir de şiddet var, kendinize yazık etmeyin.

eger gitmezsen bir omur acaba gitseydim ne olacakti diye dusuneceksin .
siddet cok kotu bir durum siddet olunca evlilik diye birsey kalmaZ.
eger gelir yalvarirsa falan gitmeyi dene son bir sans ver. ama boyle telefonla kardesini gondermekle asla donme

Son durumun ne baristin mi ayrildin mi yaz bize m.ediorum seni cok allah hayirlisini versin sana kardeşim allah büyük takma kafana biseyi

SAKIN DÖNME

1 değil, 2 değil 3 kere dayak yemiş. gitsin 4, 5 diye devam etsin değil mi. Nasıl olsa tıpış tıpış geliyor.

Dönme geriye , kirli suda elini yıkama
Zindan diyorsun, geri dönmek demek o zindanın kapısını kendi üstüne kapamak demek
Bide çocuk yaparsan anahtarını da denize atmak demek
Dönme

Oha ya hergün gidebilirsin ama bu sizin aranizdaki sicakligi bozar.
Hafta da bir git tatli git.
Seninde sorumluluklarin var.
Seninde temizleyecegin bir yuvan var.
Ne demek her gun gitmiyosun diye esini dovmek nedir ya.
Allahim sen bana sabir ver ya.
Gitmiyorum alla alla.
Bu ne bicim eş ne bicim kv kayinpeder.
Afedersin ama b.ktan bi ailenin icine girmissin.
Bosan demek kolay ama cnm ilerde bebegin oldugunda dusunemiorum.
Bebek olmadan yolun yarisindan don.
Daha bir gun gitmediginde bu adam gerci adam degil ya. Dovuyorsa.
Bebegin oldugunda ne yapar cok merak ediyorum.

tesekurler bende donmeyi dusunmuyorun oyle bir ihtilal olsa bile kesinliklie kendim donmem bunu hep yüzüme vural cunku

Dayak yediğin yere dönüp bir daha mı dayak yemek istiyorsun. Affı olmayan şey dayak ve aldatılmadır bence. Kendinizi ezdirmeyin Allah aşkına ya...
Cok haklsiiniz ilk siddet uyguladiginda cekip gelseydim devami gelmezdi zaten bundan yuzbbuldu ama o ezik ben yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…