Amin canim cumlemiz ben zaten o cuma gunu derse bile gitmem kendi takı ne zamna gelir ozama ama artik gelse bile farketmez çünkü soğudum bosanmak istiyorumCanim oncelikle duruma cok uzuldum. Farkindaysan esin hala baskinlik gostergesinde cumaya kadar kararini ver diyor. Onun baskisi altinda kalma. Kendin dusun tasin oyle karar ver persembe olur cumartesi olur bir ay olur bir yil olur yani birde siddet var bu affedilir degil. Bir yapan bida yapar. Iyi dusun tasin hicbir kadinin uzulmesi istemeyiz yasinda genc okuyormussun da genc guzelmissinde allah hemize cirkin bahti versin :)
bencede tatlım şiddet varsa zaten hiç gitme önünde koca yılların var dicem ama saçma ne zaman ölüceğimizi bilemeyiz işte aslında bu yüzden gitmemelisin dünyaya gelip gidiyoruz kaybolmamak içinde zaman diye bişey uydurmuşuz bari bu uyduruktan zamanı kimseye ziyan etmeyelim hiç bir zaman mutlu olmak için geç değildir bir kadın isterse herşeyi başarırguzel fikirlerin ve yorumun icin tresekur ederimnbeninezdigini biliyorum evliligimde hep ezdi hala ezmeye devam ediyor zaten bunun rahatligi var ne kadar beni ezzsede ses cikarmiyodum ama artik o saf insan yok bende dedigin gibi ipleri elime alip tavrimi koyucam zaten gelse bile artik istemiyorum bosanayim istiyorum cunku bana mecbur olmadigim halde hergun anneme git deyip doven adamdan bana koca olmazz artik
sanırım üzülüyorlar uzulselerdi böyle yapmazlarsa hatta kendi öldür demezlerdi iste bunlar böyle yaparsanelin oğlu napmasin guzel arkadasmm Allah yardimcimiz olsunNasıl bir ailen var böyle..
Hiç mi üzülmüyorlar sana..
Aynen tatlim kalbimde beynimde bosan kendine bir yok ciz calis hayati kurtar diyor ne kocadana ne babadan bana hayir yokSen ailene de bizede bizim dediklerimizede bakma yaşadıklarını unutma icinden ne gelio sa onu yap sunuda bil kalbinin sesini dinle beyninle hareket et
sanırım üzülüyorlar uzulselerdi böyle yapmazlarsa hatta kendi öldür demezlerdi iste bunlar böyle yaparsanelin oğlu napmasin guzel arkadasmm Allah yardimcimiz olsun
tamam canim birde 1 aydan beri ayrıydı in anki hiç kendisini ozlemedim sadece evimi özledim evdeki eşyalarımı bile ondan daha cok özledim gülünç ama gerçektende öyle diyorum boş andan bu adamdan amirim hiç aramam onuOlabilir, aci cekmessin belkide. Ama tabi bu tamamen sana bagli, burda 1 aylik sevgilim ayrildi diye olmek isteyen arkadaslarimizi gorduk. Olay sende bitiyor.
Geri donme kararini sen kendin dusunmelisin.
Ama nolur kesin, ama kesin, ama kesin KORUN!.
Sakin ha dalginliga gelme, 2 kat korun.
seni çok iyi anlıyorum emin ol ama senin yaptığın değil ayıp olan eşinin yaptığı ailen çok karşı çıkarsa onlarla konuşmaya çalış eger diretirlerse sende diret ve kimseye muhtaç olmadığını belirt malesefki ailelerimiz böle dul sıfatı varya işin sonucunda aslında mevzu yine namus meselesi sanki etrafta binlerce evlenmemiş dullar yokmuş gibi saçmalık herkez dilediği gibi ne zaman yaşabilecek bu ülkedeailem zihniyetinde bosanmak ayiptir adımız çıkardiye kakarşılar bu yuzden ben zaten bosanirm hemen ama ailem böyle yapınca o pislik kocama doneyyimmi diyorum ama yanlış iste kararım donmemek
Aynen öyle arkadasim ama tehditler yersiz artık kararın iç donmemek ve bosanmak sevseydi gerçekten beni almaya baştan gelirdiRahat mı batıyor babanın evinde ? Bence dönme madem hala okuma şansın var ve baban sana sahip çıkmış..Gidersen ve tekrar dönersen ailenin güveni kırılmayacak mı ? Hem hadi babangilden çok utandı kaynını gönderdi niye tehdit ederek konuşuyor ? Zaman veriyormuş güya...Yarın bir gün yine dövecek ve ben zaten seni getirmedim kardeşim getirdi onları kırmadım olacak.
2 yılına üzülüyorum dahada bir şans verip yıllarını harcamak istemiyorum canim duzelcegineide hiç inanmıyorumIki yil degerini bilmemis bundan sonra bilecegini sanmam. Can cikar buy cikmaz. Hele ki siddet varsa ve o el bir kez kalktiysa gerisi de gelir
Hakkinda hayirlisi canim benim. Durumu sonucu yazarsin yine bekliyoruz..Amin canim cumlemiz ben zaten o cuma gunu derse bile gitmem kendi takı ne zamna gelir ozama ama artik gelse bile farketmez çünkü soğudum bosanmak istiyorum
iste bende oba üzülüyorum alnının akıtılan çıkıp geldim neymiş bosanmak ayipmisKötü yoldamisin tövbe asah nie adlari cikcak ahhh ah bu insanlar aileler
Insallah canim dunyaya bir defa geliyoruz hep hayatimiz 3 kurus etmeyen insanlar maf ediyor beim tek istegim mutluluk ve huzur umarim bundan sonra acı cekmem yoruldum gercekten Allah hepimizin yardimcisi olsunbencede tatlım şiddet varsa zaten hiç gitme önünde koca yılların var dicem ama saçma ne zaman ölüceğimizi bilemeyiz işte aslında bu yüzden gitmemelisin dünyaya gelip gidiyoruz kaybolmamak içinde zaman diye bişey uydurmuşuz bari bu uyduruktan zamanı kimseye ziyan etmeyelim hiç bir zaman mutlu olmak için geç değildir bir kadın isterse herşeyi başarır
aslinda turkiyenin sartlari cok zor dulnolmaknayip gozuylen bakiyorlar heleki benim ailem dahada korelmis geriden geliyorlar nasil basa cikcamnaklim ermiyor kimse demezkinkocasi şiddet uygulamış eziyet etmiş diye sadece bosanmis.seni çok iyi anlıyorum emin ol ama senin yaptığın değil ayıp olan eşinin yaptığı ailen çok karşı çıkarsa onlarla konuşmaya çalış eger diretirlerse sende diret ve kimseye muhtaç olmadığını belirt malesefki ailelerimiz böle dul sıfatı varya işin sonucunda aslında mevzu yine namus meselesi sanki etrafta binlerce evlenmemiş dullar yokmuş gibi saçmalık herkez dilediği gibi ne zaman yaşabilecek bu ülkede
tamam guzel arkadasim sonucu yine yazarım hayırlısıyla dualrinizi eksik etmeyinHakkinda hayirlisi canim benim. Durumu sonucu yazarsin yine bekliyoruz..
helal olsun sana canim rabim yolunu açık etsin bende 2 yilima üzülüyorum sadece düzeleceğine inanıyorum çünkü anne kuzusu2 yil bir erkegi tanimak icin yeterli zaman. Düzelmez o canim, cok gencsin, kurtar kendini.
Bende 2 yil dayandim, sonra bir gün ansizin pat diye terkettim, o isteyken, neye ugradigini sasirdi inanamadi hanzo oh oldu ona.
Hiiiic özlemedim gecen 2 seneme yanarim.
evli misin hala canim benimde aynı 2 gorumce hemde kaynana üstünü esimin olacak pislik evlilikten sogutular dedigin gibi Allah yardimcin olsun insallah her şey gonlunceolsun sizde bana dua edinAllahindan bulsun bu pislikler iyyyy nefret ediyorum lanet iki gorumce ve kaynana var bndede malesefki malesef ailesine butun yalan dolanlarina inanan surekli peslerinde dolanan pislik bi koca evlilikten.sogutrlar insani suanki aklim olsa mumkun mu yaaa ahhhh ahhh ne demis sarki gencligimi geri verselerrr bu kez en cok kendimi severim
zaten kedileri çok severim dilerim en yakın zamanda ferah gunler bulur bir çok tesekur ederimBoşan al bi kedi besle missss. Kedi bile daha az sorun çıkartır. Bakma geriye ileriye bak ileriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?