ESiMDEN ZiNDANA GEl

Korkularini bir kenara birak ve aklin ne diyor onu dinle. Dogru cevabi o verecektir sana.

Niye kaynini gönderiyor anlamadım. Size hem şiddet uyguluyor,hemde siz hata yapmış gibi müddet veriyor.Sakin dönme gelsin özür dilerim.Senin annen baban seni o adam dovsun diye Büyütmedi.Gururunu düşün simdi gidersen kendini iyice ezdirirsin.Anne baban ne derse öyle hareket et.

Insallah canim teskur ederim bu konudan sansliyim cocugum yok bir adim ondeyim ilerde zaten cocugum olursa sanırım işler daha kötüye.gidecekti
Bak mesela cocugun olsaydı ve bosansaydin adamla yine de tüm bağı koparamayacaktin.cocuk konusu olunca ömür boyu bir şekilde muhattap olmak zorunda kalırdin .
Şimdi tertemiz mis gibi. Herhangi bir yabancidan farkı olmaz siler geçersin. Sen sağ ben selamet.
Yuva kolay kurulmuyor ama dövmek hem de bir kaç defa affedilebilir değil bence.onurun kırılmadi mi?
Cok iyi düşün allah hayirlisini nasip etsin.

Icinde ki kurta soyle fazla ulumasin!!!

Halaaa nasil o adama donmeyi dusunebilirsin. Kurtar kendini.....

Cok gencsin bence donme oku parani kazan meslegini eline al universite bile cok rahat okursun yani,Ogretmen falan ol bence mis gibi kazan parani hayatini kurarsin ilerde.Boyle birinden cocuk bile yapma bence

Yeni gelin gelmese hala gitmek zorundasiniz yani. Adama acik acik "gelinleri anama kole diye aliyoruz" diyor zihniyet bu iste. Yasayacaginiz hicbir sey su anki durumunuzdan daha iyi olur. Sonra giden vaktinize uzulursunuz.
evet bunların kafa yapıları böyle gelin dedi mi hizmetimiz yapacak kabul etmese eziyet bende zaten giden zaman ima üzülüyorum hayirlisi hakkımızda

Cok gencsin bence donme oku parani kazan meslegini eline al universite bile cok rahat okursun yani,Ogretmen falan ol bence mis gibi kazan parani hayatini kurarsin ilerde.Boyle birinden cocuk bile yapma bence
Insallah arkadasim teşekkür ederim dediğin gibi hayatimi kurtarirsam ne mutlu bana

Ailen ne diyor, ayrilsan desteklerler mi, o da onemli, yani senin psikolojin acisindan. Ama bu adamin zihniyeti degismez. Donceksen bilr yalvartmadan donme. Ben kolay kolay bosan demem ama cocuk da yokmus daha 23 yasindasin, ne bu kole gibi. Sifirdan baslamak daha kolay gelirdi bana, kaynana cekmektense, bi de dayakci bi koca.

Seni ailenin evinden gelip almaya bile tenezzul etmeyen adama bir sans daha ver evet. Kayninlami evlisinki onu yolluyor. Muhlet vermek ne demek cumaya kadar donmezsen ne yapabilir uzerine kumami getirecek yoksa ya benimsin ya topraginmi diyecek ?
ne güzel dedin canim in anki kuma meselesini bile yapar bu şelaleden beklenir zaten insallah yapar da bende kurtulurum

kesinlikle canim ailem bana destek vermiyor ayip bosanma diyorlar daha neler neler zaten bosanmaktan korktugum bu ailem arkamda degil zor benim icin

Seni insan yerine koymayan ki ayak hayvana bile atılmaz adama dönmeyi mi düşünüyorsun? Kendi gelmiyor kardeşini yolluyor gitmeyince eve gel diye ayağına çağrıyor, bir de sana cumaya kadar süre tanıyor. Farkında mısın hala seni ezmeye çalışıyor. Pişman mı bu adam sence? Bence değil. Pişman olsa çaba sarfderdi.

Kesinlikle dönme kimse değişmez ... sen evinde olmayı istemekten oda belli bir zaman değişmiş gibi yapıp sonra yine aynı şeyleri istemekten vazgecmiycek tecrübeyle sabit çocuğun da yok gittiğin de döneme bidaha diye çocuk bile yapar emin ol ve üzülen evde aglamaktan kafayı yiyen neden ben diyen sen olacaksın ... iyi düşün arkadaşım çok iyi düşün iyi şeyleri düşünüp kötü şeyleri atlama .... hakkında hayırlısı olsun

tatlım bir kere ne demek cumaya kadar vaktin var bu yanlış birkere hala sana ambargo uyguluyor bence dönüceksen bile biraz ipleri eline al ve onun istediği zaman asla dönme bence gelip ailenden ve senden özür dilemeli sen onun oyuncağı değilsin git dediğinde git dön dediğinde dön kendini bu kadar ezdirme ayrıca hayat çok kısa bence gönlünden geldiği gibi yaşa senin ne kadar üstün olduğunu hissetsin eyvallahın olmıyacağını göster ona ne demek hergün kaynananın evini temizlemek ya saçmalık yapma bence eşine sen istersen gidebilirsin ben evde yemek yicem senin annen bişey diyemem de mesela ne bilim ama ne yapıcaksan net ol ve arkasında dur ve dönmiceksende birdaha arkana bakma ve bence sakın çocuk yapma mutlu bir evliliğin olmadan

aynen canim cok saol hiç nede pisman olduğuna inanmıyorum zaten ben donsem aynı taş aynı hamam ama hala neden gel gitlerdeyim bende bilmiyorum off

içimden gecenleri sölemişsin

dönersen hayatının hatasını yaparsın. adam daha kendının farkında degıl, kendı gelmıyor kardeşini yolluyor.
gitmek zorundaymıssın gibi davranıyor.
hiçbir şey senden önemlı değil, boşan gitsin

amin canim yorumun icin tesekur ederim hayirlisi olsun zaten 2 ayildur evliyim hep agliyodum gitsem gene aglicam ayni oyizdrn bitsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…