- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.107
- 598
Bak mesela cocugun olsaydı ve bosansaydin adamla yine de tüm bağı koparamayacaktin.cocuk konusu olunca ömür boyu bir şekilde muhattap olmak zorunda kalırdin .Insallah canim teskur ederim bu konudan sansliyim cocugum yok bir adim ondeyim ilerde zaten cocugum olursa sanırım işler daha kötüye.gidecekti
evet bunların kafa yapıları böyle gelin dedi mi hizmetimiz yapacak kabul etmese eziyet bende zaten giden zaman ima üzülüyorum hayirlisi hakkımızdaYeni gelin gelmese hala gitmek zorundasiniz yani. Adama acik acik "gelinleri anama kole diye aliyoruz" diyor zihniyet bu iste. Yasayacaginiz hicbir sey su anki durumunuzdan daha iyi olur. Sonra giden vaktinize uzulursunuz.
ALLAH KORUSUN CANIM boyle zor durumdayken hamile ilmak daha zor birr aci olsa gerekgky2009 .!.:Bu konuyu bide hamileyim diye açarsın yeniden
Hayirlisiyla kurtulurun insallah zaten hala neden dusunuyorum bilmiyorumIcinde ki kurta soyle fazla ulumasin!!!
Halaaa nasil o adama donmeyi dusunebilirsin. Kurtar kendini.....
Insallah arkadasim teşekkür ederim dediğin gibi hayatimi kurtarirsam ne mutlu banaCok gencsin bence donme oku parani kazan meslegini eline al universite bile cok rahat okursun yani,Ogretmen falan ol bence mis gibi kazan parani hayatini kurarsin ilerde.Boyle birinden cocuk bile yapma bence
ne güzel dedin canim in anki kuma meselesini bile yapar bu şelaleden beklenir zaten insallah yapar da bende kurtulurumSeni ailenin evinden gelip almaya bile tenezzul etmeyen adama bir sans daha ver evet. Kayninlami evlisinki onu yolluyor. Muhlet vermek ne demek cumaya kadar donmezsen ne yapabilir uzerine kumami getirecek yoksa ya benimsin ya topraginmi diyecek ?
kesinlikle canim ailem bana destek vermiyor ayip bosanma diyorlar daha neler neler zaten bosanmaktan korktugum bu ailem arkamda degil zor benim icinAilen ne diyor, ayrilsan desteklerler mi, o da onemli, yani senin psikolojin acisindan. Ama bu adamin zihniyeti degismez. Donceksen bilr yalvartmadan donme. Ben kolay kolay bosan demem ama cocuk da yokmus daha 23 yasindasin, ne bu kole gibi. Sifirdan baslamak daha kolay gelirdi bana, kaynana cekmektense, bi de dayakci bi koca.
aklim bosan kendine yeni bir yol istedigin hayati yasa diyor baskasinin hayatini yasma diyor canm insallah boyle olur mutlu sekildeKorkularini bir kenara birak ve aklin ne diyor onu dinle. Dogru cevabi o verecektir sana.
tatlım bir kere ne demek cumaya kadar vaktin var bu yanlış birkere hala sana ambargo uyguluyor bence dönüceksen bile biraz ipleri eline al ve onun istediği zaman asla dönme bence gelip ailenden ve senden özür dilemeli sen onun oyuncağı değilsin git dediğinde git dön dediğinde dön kendini bu kadar ezdirme ayrıca hayat çok kısa bence gönlünden geldiği gibi yaşa senin ne kadar üstün olduğunu hissetsin eyvallahın olmıyacağını göster ona ne demek hergün kaynananın evini temizlemek ya saçmalık yapma bence eşine sen istersen gidebilirsin ben evde yemek yicem senin annen bişey diyemem de mesela ne bilim ama ne yapıcaksan net ol ve arkasında dur ve dönmiceksende birdaha arkana bakma ve bence sakın çocuk yapma mutlu bir evliliğin olmadanArkadaşlar mevzumu önceden yazmıştım önceki konumda bilmeyenler için kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim eşim tarafından sürekli ailesi yüzünden sorunlarım vardı .r 1yil evin içinde kaldıktan sonra ayrı ev aldık tasndiktik.Evim olmasininaragmen eşim sürekli beraber yemek yiyelim akşama kadar orda duralım yatmadan yatmaya eve gitmemizi istiyordu.Bende kabul etmiyordum her bunun zindandi.Sabah kalkıp kv gider evini temizler akşama kadar orda durup evime giderdim.Bir gün gitmesem huzursuzluk küfür şiddette variyordu.Eşimle son kavgamizda niye annesinegitmedim diye oldu beni dövdü yetmezmiş gibi babamın evine yolladı.Simdi aradan 1 ay geçti hala babamlardayim kaynimi yolladı beni alması için ama gitmedim.ESim bugün yine aradı geri donmemi istedi.yeni gelin gelecekmiş artık bana sürekli annesine git diye baskı yapmicakmis yaptıkları için p ismanmis evine don diyor,ama ben donmicem mi ve hata içimden dedim boşanmayı dusunuyorm.Suan bosanmayi düşünüyorum ama hala içimden birşey donmemi söylüyor bosanmak ağırıma gidiyor oraya da dönmek istemiyorum çünkü orda kv gorumce hatırlamak bile istemiyorum zindan ışte bana cuma gününe kadar muhlet verdi cuma günü donmemi istiyor kararını ver diyor kısacası gel gitlerdeyim arkadaşlar ben 23 yaşındayım alımlı ve güzelim okuluma açıktan devam edip çalışıp kendime guzel bir hayat kura bilirim bunları yapabilirim Ama içimdeki kurt don diyor bunun sebebi de sadece ordaki duzenim için şimdi ya 0 da baslicam (aklım ve gönlüm bu yönde)yada geri dönüp yeniden denicem
aynen canim cok saol hiç nede pisman olduğuna inanmıyorum zaten ben donsem aynı taş aynı hamam ama hala neden gel gitlerdeyim bende bilmiyorum offSeni insan yerine koymayan ki ayak hayvana bile atılmaz adama dönmeyi mi düşünüyorsun? Kendi gelmiyor kardeşini yolluyor gitmeyince eve gel diye ayağına çağrıyor, bir de sana cumaya kadar süre tanıyor. Farkında mısın hala seni ezmeye çalışıyor. Pişman mı bu adam sence? Bence değil. Pişman olsa çaba sarfderdi.
içimden gecenleri sölemişsinSeni insan yerine koymayan ki ayak hayvana bile atılmaz adama dönmeyi mi düşünüyorsun? Kendi gelmiyor kardeşini yolluyor gitmeyince eve gel diye ayağına çağrıyor, bir de sana cumaya kadar süre tanıyor. Farkında mısın hala seni ezmeye çalışıyor. Pişman mı bu adam sence? Bence değil. Pişman olsa çaba sarfderdi.
amin canim yorumun icin tesekur ederim hayirlisi olsun zaten 2 ayildur evliyim hep agliyodum gitsem gene aglicam ayni oyizdrn bitsin artikKesinlikle dönme kimse değişmez ... sen evinde olmayı istemekten oda belli bir zaman değişmiş gibi yapıp sonra yine aynı şeyleri istemekten vazgecmiycek tecrübeyle sabit çocuğun da yok gittiğin de döneme bidaha diye çocuk bile yapar emin ol ve üzülen evde aglamaktan kafayı yiyen neden ben diyen sen olacaksın ... iyi düşün arkadaşım çok iyi düşün iyi şeyleri düşünüp kötü şeyleri atlama .... hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?