tesekur ederim yorumunuz icin evet hemde 2 tane gorumcem var 2 tanede eltim var ama herseyi bana yikiyorlar be en kucuk gelin oldugum icn evin hanimi benmism kocam olacak herif oyle diyor ustelik benim evimde ayrisız gelın olabılırsınız ama köle degılsınız, kv denızinde temızlıgını vs yapmak zorunda degılsınız ı gorumcenız varmıs o yapsın sıze gelene kadar o var...
onlar aılecek gelınlerıne hızmetcı gozuyle bakıyor anladıgım ne bu aıleden ne bu adamdan hayır gelmez...
sanırım calısmıyorsunuz da, en buyuk hatası bayanların calısmaka-kendı ayakları ustunde durmamak- ayrılın bır ıse gırın, dıger yandan okulunuzu bıtırın ve onunuze bakın, sans mans vermeyın.
teşekkürler yorumlarının için şiddet baskı küfür herşey var bosanmama için hiç bir sebebi yok direk bosanmaliyim zaten ama kendi ailesinde bana baskı yapması geri don diye bu beni çıkmaza surukluyorSiddet ve baski var yetmiyormus gibi seni babanin evine yollamis!!! Daha neyin hesabini yapiyorsun?
Gideyim bir de cocuk yapayim ondan sonra mi doneyim babamin evine diye dusunuyorsun?
Ne guzel yorumladiniz sacimin teline bile hakketmez bu adam bana sundugu hayat zaten zindandan farksiz icimdeki kirginliklarida cabasiasla hayallerinizden vazgeçmeyin.KV olacak cadıya gidip bir de evini mi temizliyorsun?çok yazık sana.ezdirme kadınlığını 5 para etmez insanlar için.daha 23 yaşındasın.yeniden hayatına sıfırdan başlayabilirsin.hele de seni anası olacak cadıya gitmedin diye döven bir adama saçının telini bile bahşetme.yazıktır gençliğine
saolun gercektende kendi kendime hayatimi zindana ceviriyorum benim tek yapmam sanirim 0dan baslamakDönme geriye , kirli suda elini yıkama
Zindan diyorsun, geri dönmek demek o zindanın kapısını kendi üstüne kapamak demek
Bide çocuk yaparsan anahtarını da denize atmak demek
Dönme
inşallah herşey gönlünce olır canım.Allah yardımcın olsun.dik dur eğilme.erkek herzaman bulunur ama,deymeyen insanlar için tükettiğin ömrün birdaha geri gelmez.Ne guzel yorumladiniz sacimin teline bile hakketmez bu adam bana sundugu hayat zaten zindandan farksiz icimdeki kirginliklarida cabasi
teşekkür ederim başta evet her gün kv deme gitmek için baskı uyguluyordu eşim hatta canim gün arası bir hiç aramazdi ararsa bile annnemlerdesin demi derdi hayır dersem kavga çıkartıp süratini asardi evimi huzursuz kızardı böyle pis bir aileOha ya hergün gidebilirsin ama bu sizin aranizdaki sicakligi bozar.
Hafta da bir git tatli git.
Seninde sorumluluklarin var.
Seninde temizleyecegin bir yuvan var.
Ne demek her gun gitmiyosun diye esini dovmek nedir ya.
Allahim sen bana sabir ver ya.
Gitmiyorum alla alla.
Bu ne bicim eş ne bicim kv kayinpeder.
Afedersin ama b.ktan bi ailenin icine girmissin.
Bosan demek kolay ama cnm ilerde bebegin oldugunda dusunemiorum.
Bebek olmadan yolun yarisindan don.
Daha bir gun gitmediginde bu adam gerci adam degil ya. Dovuyorsa.
Bebegin oldugunda ne yapar cok merak ediyorum.
Allahim sizinde yardimciniz olsun elimden geldigince dik durmaya calisiyorum insallah hep boyle guclu kalirim hakkinizda hayirlisiinşallah herşey gönlünce olır canım.Allah yardımcın olsun.dik dur eğilme.erkek herzaman bulunur ama,deymeyen insanlar için tükettiğin ömrün birdaha geri gelmez.
Peki cnm her gun kv gidiyormussun.teşekkür ederim başta evet her gün kv deme gitmek için baskı uyguluyordu eşim hatta canim gün arası bir hiç aramazdi ararsa bile annnemlerdesin demi derdi hayır dersem kavga çıkartıp süratini asardi evimi huzursuz kızardı böyle pis bir aile
amin canim son durumumu size yazicam suan beklemedeyim cuma gunu aricak zaten bende ya adam gibi kendin gelir alirsin dicem insllh gelmezde gelmezsede bosanma dilekcemi vericem kardesimSon durumun ne baristin mi ayrildin mi yaz bize m.ediorum seni cok allah hayirlisini versin sana kardeşim allah büyük takma kafana biseyi
evet zaten kaynim simdiden ben esimi bir dedigini 2 etmem diyor benim kocam gibi huduk degil bende onu diyorum yeni gelin gelse bile benim gibi ezik olmaz gine bana baskı yaparlar canim biliyorum beYeni gelin gelince isin hafifleyecekmisya, hic inanmiyorum buna ben, bazi seyler degismez. Bakarsin yeni eltinizin kocasi adam cikar ezdirmez karisini. Yeni gelin bide cazgirsa tamam.
Al garibe cal garibe, degismez hicbisey, gücleri sana yetiyor belliki..
kv her gun gidiyordum birgun hasta olsam yada gitmesem herkes ariyordu nerdesin gel misafir gelicek hasta olcagim zaman bile esim tavir yapiyordu kendi ailem baska sehirdeydi 6 ayda bir gidiyordum beni dedginiz gibi eve kapatmisti disari cikarsa bile benim zorumla kavga ederek cikiyorduk o gezmeyide burnumdan getirip hep basima kakiyordu bak srni cikardim diye zaten her pazar annnesi arardi buraya gelin diye ahhh canim benim yaptiklarini yazsam hepsini roman olurPeki cnm her gun kv gidiyormussun.
Senin kendi ailene gitmen yokmu.
Ne bilim bi alisverise cikarsin gezersin yokmu.
Eve kapatmislar seni bildigin.
Hayir yani ne bu hergun gitmek evdeyim .
Hasta oldugunda ne yapiyordun. O zamanda zorlami temizlik yaptiriyorlardi sana.
altimlarimla ev aldık şimdi korkuyorum annesinin üzerine yapar diye insallah öyle bir şey yapmaz zaten hiç bir gelirim ve destekçi bir ailem bile yok
2 senede bence gayet iyi dayanmissin. Yeter artik bu kadar.kv her gun gidiyordum birgun hasta olsam yada gitmesem herkes ariyordu nerdesin gel misafir gelicek hasta olcagim zaman bile esim tavir yapiyordu kendi ailem baska sehirdeydi 6 ayda bir gidiyordum beni dedginiz gibi eve kapatmisti disari cikarsa bile benim zorumla kavga ederek cikiyorduk o gezmeyide burnumdan getirip hep basima kakiyordu bak srni cikardim diye zaten her pazar annnesi arardi buraya gelin diye ahhh canim benim yaptiklarini yazsam hepsini roman olur
Sen hemen davani acicaksin. Bi avukat tutup soke soke donuna kadar alicaksin o zamanaltimlarimla ev aldık şimdi korkuyorum annesinin üzerine yapar diye insallah öyle bir şey yapmaz zaten hiç bir gelirim ve destekçi bir ailem bile yok
benim hiç bir degerim yok gözünde benim tek görevin temizlik is benim yerimde kim olursa sanırım 1 gün bile daynmazdi hala kendim nasıl sabretmisim hayret doğrusu dediğiniz gibi elden ayaktan dusse başım üstüne yok kv benden daha hızlı 2 tane de görünce var ama yok herşeyi ben yapi cam ya nede olsa esim onların tarafinda2 senede bence gayet iyi dayanmissin. Yeter artik bu kadar.
Ben haftanin 5 gunu calisiorum. Eve gidip temizlik yapacagima gidiyorum geziorum.
Sonra eve geliorum temizligimi yapiorum.
Pazar gunu keyifime bakiorum.
Kim diyebiliyormus sana ya hergun temizlige git diye.
Elden ayaktan duser kv.
Tabikide gidersin bu ne ya hizmetci gibi
Esinde adam degilmiski cnm beee.benim hiç bir degerim yok gözünde benim tek görevin temizlik is benim yerimde kim olursa sanırım 1 gün bile daynmazdi hala kendim nasıl sabretmisim hayret doğrusu dediğiniz gibi elden ayaktan dusse başım üstüne yok kv benden daha hızlı 2 tane de görünce var ama yok herşeyi ben yapi cam ya nede olsa esim onların tarafinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?