Adama bak ya kendisi gelemiyor kardesini yoluyor
Üstüne üstün birde zaman veriyor cumaya kadar gel diye
Gidip gitmemen sana kalmis , ama siddetin oldugu yere gitmezdim..[/QUOTE tesekur ederim menesa
Kardeşim elbet şiddet olmasaydı bir şans rahat verirdim ama şiddet uyguladığı için gitmek istemiyorum
Peki bu çevre donerseniz can guvenliginizi mutlulugujuzu huzurunuzu garanti ediyorlar mi
Su durumda size sahip cikmamiskar daha kotusunde yanınızda olacaklar mi
Tabi ki de hayir
Çok tesekur ederim bunların zihniyeti böyle en küçük gelin işleri yapar diye bende bu ccahillerin arasına dönüp zinda hayatı yaşamak istemiyorum yuva zor kurulur elbet ama bizim bir yucamiz hiç olmadı hep öncelik kendi ailesiydiPismanligina inaniyor musun ?
Yeni gelin gelecek evine don ne demek
Yani grlin falan gelmeyecek olsa yinr ayni seylere devam edecek
anladigim kadariyla esiniz size deger vermiyor
donup donememk size kalmis
bosanin diyecegim simdi cikip bi yuva zor kuruluyor diyecekler
Evet bi yuva zkr kurulmakla birlikte bir kadin nasil boyle hakaret gorup dovuluyor
Donmeyin
Estafilllah ne kusuru canim kardesim Rabim yardimcimiz olsun neden bosan amiyoruz biliyomusun aile ve cevreden dolayi onlara gore bosanmak cok ayip birsey sizinkileri bilmiyorum ama bizimkiler boyle birde benim bir artim var ben esimi severek evlenmedim sen severek evlendiysen belki ondan bosanmak istemiyosundur icini ferah tutu elbet rabim bize guzel gunler gosterecektirPismanligin üstesinden gelebilmek için sabrettim. Gidince acaba şunu da yapsam duzelırmiydim dememk için bekledim. Şimdi gitsem biliyorum hiç vicdanim sizlamicak ama neden boşanamiyoruz onu da anlamıyorumsizin konunuza kendimi dahil ettim k bakmayin
harfiyen katiliyorum arkadasim zaten boyle ailel esimin ailesi yedgin lokmaya kadar mudahale eden yuzsuz insanlar beim onlarlan olan yasatim beli ama be iste hala salk gibi dusunuyorum bosanmak benim icin en iyisi insalllahbakın ben bir çok kadın tanıyorum böyle kişilere dayanıp yıllarca üç kuruşa çalışıp kazandığı paraya el koyan dayak küfür bir sürü şeye dayanan sonra ne oluyor biliyor musunuz yine dayanamayıp 20 senenin sonunda boşanıyorlar
daha yeni hastanemizde temizlik personeli olarak çalışan bir abla boşandı böyle 22 senelik evli en küçük çocuğu üniversiteye gidiyor. niye dayandın diye sordum diyor ki çocuklar küçük dü onları etkilemek istemdim peki sizce bu kadar adi bir babayla yaşayan çocuklar ne kadar düzgün bir psikolojiye sahip olur? yarın sadece çocuğumu oraya götür demiyecek gideceğin doktordan doğum yapacağın şekle kadar karışacaklar ismini sen koyamayacaksın çocuğunun uyku saatin den vereceğin mamaya kadar aldığın kıayfetten tut herşeye karışacaklar çünkü seninki gibi olmayan kayınvalideler bile bunların bir kısmını yapıyor
Estafilllah ne kusuru canim kardesim Rabim yardimcimiz olsun neden bosan amiyoruz biliyomusun aile ve cevreden dolayi onlara gore bosanmak cok ayip birsey sizinkileri bilmiyorum ama bizimkiler boyle birde benim bir artim var ben esimi severek evlenmedim sen severek evlendiysen belki ondan bosanmak istemiyosundur icini ferah tutu elbet rabim bize guzel gunler gosterecektir
oyle kendi ailem cevreden daha fenalar hep destek beklerken daha cok uzulmeme sebep oluyorlar ozellikle abim babam onlarda beim mutsus oldumu biliyorlar ona rağmen zindana dönmem için ikna etmeye calisiyorlarCanım çevre basısı vs için kendini yıllarca zındanamı sokacaksın,bak ben sana ne diyim o çok çekindiğin çevren kendi kıçı sıkışınca aman Canım ne var bunda evlenmekde boşanmakda helal der sen kalırsın ortada.
Ben cok mu isterim bosanmayi ama yok huzur yok oz abim bile bana ya gidersin yada kendinoldur dedi bana bu kadar geri kafalilar bende kusura bakma kendimi niye oldureyim dedim kim için pislik bir koca için mi yoksa sizin gibi köstebek bir ailem icin mi dedin degmezElbette yazık.
Kaç kadın toplum baskısı aile baskısı yüzünden psikopat adamlara kadınlık yapmak zorunda kalıyor.
Gelinlikle girdin kefenle çık.
Niye yahu niye ben can değil miyim kurbanlık koyun muyum
Gönül ister ki herkes evinde mutlu huzurlu olsun, eşiyle evladıyla acı tatlı gül gibi geçinsin gitsin ama olmuyor.
maalesef zihniyet boyle bana bile simdi oyle diyorlar benim kocam her gun beni dovuyordunama ses etmiyodum diyorlar duzeliri diyorlar amanhepsinenkulagim kapaliNesine sahip çıkacak millete dedşkodu lazım.
Falancanın kızı boşanmış da gelmiş eşi bir tokat atmış diye. Amannn dünyanın çiviler ş oynadı benim beyim (?) Beni günde 40 öğün döverdi şimdikiler çok nazlı.
Olay bu...
Kadın öldürülürse de yine bahane hazır "kesin namussuzluk etmiştir. Adam yazık gencevik yaşında elini kana buladı"
Ölüyoruz da yine memnun edemiyoruz.
canim şahsen be esimi sevmediğim için sadece alışkanlığım var böyle durdum eşinize bilmem kendis beni aradı her haftaya don diyen boyle1 ay nasıl ayrı durdunuz?
Hiç arayıp sormadı mı
Ozaman iki tarafada direneceksin,direnmezsen iki taraflı yenilgi yaşıcaksın hem ailene hem eşine,gerisi sana kaldı arkadaşım kaderimizde ne varsa ama bak kararda senin elinde gidersende kader kalırsanda.oyle kendi ailem cevreden daha fenalar hep destek beklerken daha cok uzulmeme sebep oluyorlar ozellikle abim babam onlarda beim mutsus oldumu biliyorlar ona rağmen zindana dönmem için ikna etmeye calisiyorlar
Ben cok mu isterim bosanmayi ama yok huzur yok oz abim bile bana ya gidersin yada kendinoldur dedi bana bu kadar geri kafalilar bende kusura bakma kendimi niye oldureyim dedim kim için pislik bir koca için mi yoksa sizin gibi köstebek bir ailem icin mi dedin degmez
canim şahsen be esimi sevmediğim için sadece alışkanlığım var böyle durdum eşinize bilmem kendis beni aradı her haftaya don diyen boyle
baba dir canim elbet hisse dr bana sorarsan eşinin küçük bir yanlışını babana şöyle sen boylenuzuldugunu bilse daha cok üzülür benim bababmda atma tersi kardesim evlendiği gün çok mutlu karsi benden daha cok hemde ben evlendigimde esime karşı hiç bir hissim yoktu evlenmek için evlendim sadece ailemden uzaklasayim yeter diye gerçekten canim kendi ailem anlatmak bile istemem neyapsak yarnamiyoduk bende hemen evlendim yağmurdan kacayim derken doluya tutuldumSeverek evlendim ne yazık ki
Hatta babam olmaz kızım yapamazsin yürümez bununla dedi
Aşk ya sevgi ya hani aylarca ikna ya uğraştım gonulsuz verdi beni
Şimdi açıp ta baba hergunum mutsuz hergunum rezil gel beni al diyemiyorum
Bi keresinde anneme söylemiş babam rüyamda gördüm yavrumu kalbime bi hançer saplandı sanki diye
Çok fena oldum suan o benim canım ya benim yüzümden benim kahrimdan bişey olsun istemiyorum mutlu bilsin uzulmesin hiç istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?