ESiMDEN ZiNDANA GEl

Yeni gelin gelmese hala gitmek zorundasiniz yani. Adama acik acik "gelinleri anama kole diye aliyoruz" diyor zihniyet bu iste. Yasayacaginiz hicbir sey su anki durumunuzdan daha iyi olur. Sonra giden vaktinize uzulursunuz.

Peki bu çevre donerseniz can guvenliginizi mutlulugujuzu huzurunuzu garanti ediyorlar mi
Su durumda size sahip cikmamiskar daha kotusunde yanınızda olacaklar mi
Tabi ki de hayir

Nesine sahip çıkacak millete dedşkodu lazım.
Falancanın kızı boşanmış da gelmiş eşi bir tokat atmış diye. Amannn dünyanın çivilerş oynadı benim beyim (?) Beni günde 40 öğün döverdi şimdikiler çok nazlı.
Olay bu...
Kadın öldürülürse de yine bahane hazır "kesin namussuzluk etmiştir. Adam yazık gencevik yaşında elini kana buladı"
Ölüyoruz da yine memnun edemiyoruz.

Çok tesekur ederim bunların zihniyeti böyle en küçük gelin işleri yapar diye bende bu ccahillerin arasına dönüp zinda hayatı yaşamak istemiyorum yuva zor kurulur elbet ama bizim bir yucamiz hiç olmadı hep öncelik kendi ailesiydi

Estafilllah ne kusuru canim kardesim Rabim yardimcimiz olsun neden bosan amiyoruz biliyomusun aile ve cevreden dolayi onlara gore bosanmak cok ayip birsey sizinkileri bilmiyorum ama bizimkiler boyle birde benim bir artim var ben esimi severek evlenmedim sen severek evlendiysen belki ondan bosanmak istemiyosundur icini ferah tutu elbet rabim bize guzel gunler gosterecektir

harfiyen katiliyorum arkadasim zaten boyle ailel esimin ailesi yedgin lokmaya kadar mudahale eden yuzsuz insanlar beim onlarlan olan yasatim beli ama be iste hala salk gibi dusunuyorum bosanmak benim icin en iyisi insalllah

Severek evlendim ne yazık ki
Hatta babam olmaz kızım yapamazsin yürümez bununla dedi
Aşk ya sevgi ya hani aylarca ikna ya uğraştım gonulsuz verdi beni
Şimdi açıp ta baba hergunum mutsuz hergunum rezil gel beni al diyemiyorum
Bi keresinde anneme söylemiş babam rüyamda gördüm yavrumu kalbime bi hançer saplandı sanki diye
Çok fena oldum suan o benim canım ya benim yüzümden benim kahrimdan bişey olsun istemiyorum mutlu bilsin uzulmesin hiç istiyorum

oyle kendi ailem cevreden daha fenalar hep destek beklerken daha cok uzulmeme sebep oluyorlar ozellikle abim babam onlarda beim mutsus oldumu biliyorlar ona rağmen zindana dönmem için ikna etmeye calisiyorlar

Ben cok mu isterim bosanmayi ama yok huzur yok oz abim bile bana ya gidersin yada kendinoldur dedi bana bu kadar geri kafalilar bende kusura bakma kendimi niye oldureyim dedim kim için pislik bir koca için mi yoksa sizin gibi köstebek bir ailem icin mi dedin degmez

bence bu kadar gençken eşinizi sevmiyorken ayrıldığınızda o aileyi görmenizi gerektirecek bir çocuk yokken bu adam ve korkunç ailesinden kurtulun. neden sürekli çocuktan bahsettiğimi söyleyim bu aile çocuğun olunca ayrılmak istesen evladını elinden almaya kalkabilir sana bir çok sorun çıkarabilirler ve çocuk yüzünden sürekli bu adam ve ailesini görmeye devam etmek zorunda kalırsın. en ama en önemlisi olan hep çocuklara olur ayrılıklarda onun için geri dönseniz bile çok etkili bir yönetemle muhakkak korunun.

maalesef zihniyet boyle bana bile simdi oyle diyorlar benim kocam her gun beni dovuyordunama ses etmiyodum diyorlar duzeliri diyorlar amanhepsinenkulagim kapali

ya ne biçim bir ailen var ya sinir oldum abinin kafasında tahtalar eksik değil ben yanmış tahta falan kalmamış.

oyle kendi ailem cevreden daha fenalar hep destek beklerken daha cok uzulmeme sebep oluyorlar ozellikle abim babam onlarda beim mutsus oldumu biliyorlar ona rağmen zindana dönmem için ikna etmeye calisiyorlar
Ozaman iki tarafada direneceksin,direnmezsen iki taraflı yenilgi yaşıcaksın hem ailene hem eşine,gerisi sana kaldı arkadaşım kaderimizde ne varsa ama bak kararda senin elinde gidersende kader kalırsanda.

Çok enteresan.
O abi o enişteyi duman eder normalde.

canim şahsen be esimi sevmediğim için sadece alışkanlığım var böyle durdum eşinize bilmem kendis beni aradı her haftaya don diyen boyle

Eşini sevmiyorsun zaten
Aliskanlikta geçer sen bilirsin canım

baba dir canim elbet hisse dr bana sorarsan eşinin küçük bir yanlışını babana şöyle sen boylenuzuldugunu bilse daha cok üzülür benim bababmda atma tersi kardesim evlendiği gün çok mutlu karsi benden daha cok hemde ben evlendigimde esime karşı hiç bir hissim yoktu evlenmek için evlendim sadece ailemden uzaklasayim yeter diye gerçekten canim kendi ailem anlatmak bile istemem neyapsak yarnamiyoduk bende hemen evlendim yağmurdan kacayim derken doluya tutuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…