ESiMDEN ZiNDANA GEl

ha bir de senin yerinde kim olsa öyle bir abi ve ailenin yanına dönmek istemez ama ne yapılabilir bilemedim çalışmıyorsun sanırım değil mi

Aynı benim hesap valla

Sanslisin ki çocuğun yok yepyeni bir hayata başlama Şansın var. Dövmüş 3 kere. Dönüp bu sefer kucağında çocukla 33 kere dovulmeyi bekliyorsan dön.
Çalışırsin geciminin peşinden koşarsin evde bakim bekleyen çocuğun yok herseye yeniden baslarsin yaşın küçük daha.ilerde değerini bilen birini yeniden seversin.

Evet arkadasim elbet bunlar cocuk olsa hayata bana birakmazlae mantiklarini biliyorum ama donmek istemiyorum donsem bile korunucam cunku hic bir zaman tam guvenmedn olmaz zaten

1 değil 2 değil 3.olmuş 4de olur keşke hiç olmasıydı canım kabullenmek istemez insan ama 4.kez de döver o Allah yardımcın olsun

ya ne biçim bir ailen var ya sinir oldum abinin kafasında tahtalar eksik değil ben yanmış tahta falan kalmamış.
ahh canim bunları anlatsam roman olur benim yaşadıklarımı Allah kimseye nasip etmesin abim ansızın önde gideni bana gideceksin yoksa öldür kendini der babam da sesini cikartmaz çünkü bunlara göre bosanmak çok ayip adımız çıkar diyorlar cahiler

Dönme sakin adam dövmüş seni ya
Bir de geri don diyor
Hatamı anladım demiyor ki zaten yeni gelin geliyor diyor
Bi de kardeşini yollamış
Boşanırsan bir yılda toplarsın kendini ama geri dönersen tüm hayatin boyunca acı çekersin

Reactions: anu
ha bir de senin yerinde kim olsa öyle bir abi ve ailenin yanına dönmek istemez ama ne yapılabilir bilemedim çalışmıyorsun sanırım değil mi
Hayır çalışmıyorum canim ama bosansam insallah eski çalıştığım markette gidebilirim çünkü çok çalışkan bir calisandim zaten ailem mecbur kalmadan bana yaptıklarından sonra hiç adımımı bile atmadım bu eve iste çaresizlik zor

Ben abi olacağım benim kardeşimi dövecek biri. Oy oy oy.
Artık bir şey söyleyemiyorum.
Bence dönmeyin dönerseniz de sakın ha bebek yapmayın.sonra olan o sabilere oluyor.

Insallah canim teskur ederim bu konudan sansliyim cocugum yok bir adim ondeyim ilerde zaten cocugum olursa sanırım işler daha kötüye.gidecekti

1 değil 2 değil 3.olmuş 4de olur keşke hiç olmasıydı canım kabullenmek istemez insan ama 4.kez de döver o Allah yardımcın olsun
Amin canim senin de insallah kolaylıkla bu zor günleri anlatirim yüzümde çöktü üzüntüden sağlığım bozulacak diye korkuyorum serefsiz kocam yuzunden

insallah Bende böyle düşünüyorum o yuzden bosanmak en iyisi sanirim

Seni ailenin evinden gelip almaya bile tenezzul etmeyen adama bir sans daha ver evet. Kayninlami evlisinki onu yolluyor. Muhlet vermek ne demek cumaya kadar donmezsen ne yapabilir uzerine kumami getirecek yoksa ya benimsin ya topraginmi diyecek ?

cok tesekur ederim dusunuyorum benim ailemin yapisi boyle bosanmak ayip onlara gore kv zaten her gun gidiyorum bir gun gitmesem sorun cikartiyor bu yuzden dediginz gibi cocugum olsa katlanirdim ama yok yakinken donmek en iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…