- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
aynen şiddeti sadece benim kocam gibi hayvanlar bize hak goruyorlarŞiddeti hiçbirimiz haketmiyoruz
baba dir canim elbet hisse dr bana sorarsan eşinin küçük bir yanlışını babana şöyle sen boylenuzuldugunu bilse daha cok üzülür benim bababmda atma tersi kardesim evlendiği gün çok mutlu karsi benden daha cok hemde ben evlendigimde esime karşı hiç bir hissim yoktu evlenmek için evlendim sadece ailemden uzaklasayim yeter diye gerçekten canim kendi ailem anlatmak bile istemem neyapsak yarnamiyoduk bende hemen evlendim yağmurdan kacayim derken doluya tutuldum
Evet arkadasim elbet bunlar cocuk olsa hayata bana birakmazlae mantiklarini biliyorum ama donmek istemiyorum donsem bile korunucam cunku hic bir zaman tam guvenmedn olmaz zatenbence bu kadar gençken eşinizi sevmiyorken ayrıldığınızda o aileyi görmenizi gerektirecek bir çocuk yokken bu adam ve korkunç ailesinden kurtulun. neden sürekli çocuktan bahsettiğimi söyleyim bu aile çocuğun olunca ayrılmak istesen evladını elinden almaya kalkabilir sana bir çok sorun çıkarabilirler ve çocuk yüzünden sürekli bu adam ve ailesini görmeye devam etmek zorunda kalırsın. en ama en önemlisi olan hep çocuklara olur ayrılıklarda onun için geri dönseniz bile çok etkili bir yönetemle muhakkak korunun.
aynen şiddeti sadece benim kocam gibi hayvanlar bize hak goruyorlar
ahh canim bunları anlatsam roman olur benim yaşadıklarımı Allah kimseye nasip etmesin abim ansızın önde gideni bana gideceksin yoksa öldür kendini der babam da sesini cikartmaz çünkü bunlara göre bosanmak çok ayip adımız çıkar diyorlar cahilerya ne biçim bir ailen var ya sinir oldum abinin kafasında tahtalar eksik değil ben yanmış tahta falan kalmamış.
Çok enteresan.
O abi o enişteyi duman eder normalde.[/QUOTEbenim üzüldüğüm noktada bu abim git diyor düzelir diyor falan da filan bosanmak ayip ailemizin adı çıkar diyo
insalĺah arkadaşım alışkanlık dedigimde 2 yil sadece sanırım ben kendi gözümde buyutuyorumEşini sevmiyorsun zaten
Aliskanlikta geçer sen bilirsin canım
Hayır çalışmıyorum canim ama bosansam insallah eski çalıştığım markette gidebilirim çünkü çok çalışkan bir calisandim zaten ailem mecbur kalmadan bana yaptıklarından sonra hiç adımımı bile atmadım bu eve iste çaresizlik zorha bir de senin yerinde kim olsa öyle bir abi ve ailenin yanına dönmek istemez ama ne yapılabilir bilemedim çalışmıyorsun sanırım değil mi
Insallah canim teskur ederim bu konudan sansliyim cocugum yok bir adim ondeyim ilerde zaten cocugum olursa sanırım işler daha kötüye.gidecektiSanslisin ki çocuğun yok yepyeni bir hayata başlama Şansın var. Dövmüş 3 kere. Dönüp bu sefer kucağında çocukla 33 kere dovulmeyi bekliyorsan dön.
Çalışırsin geciminin peşinden koşarsin evde bakim bekleyen çocuğun yok herseye yeniden baslarsin yaşın küçük daha.ilerde değerini bilen birini yeniden seversin.
Amin canim senin de insallah kolaylıkla bu zor günleri anlatirim yüzümde çöktü üzüntüden sağlığım bozulacak diye korkuyorum serefsiz kocam yuzunden1 değil 2 değil 3.olmuş 4de olur keşke hiç olmasıydı canım kabullenmek istemez insan ama 4.kez de döver o Allah yardımcın olsun
aynen hayirlisi olsun cümlenin için zaten cocuk olsa gerçekten baglanmisnolurumGidersan ğizlice korun ona bırakma eve bağlamak için çocuk yapar..bi sans vereblrsn ama siddetle avlelik yürümez..
insallah Bende böyle düşünüyorum o yuzden bosanmak en iyisi sanirimDönme sakin adam dövmüş seni ya
Bir de geri don diyor
Hatamı anladım demiyor ki zaten yeni gelin geliyor diyor
Bi de kardeşini yollamış
Boşanırsan bir yılda toplarsın kendini ama geri dönersen tüm hayatin boyunca acı çekersin
cok tesekur ederim dusunuyorum benim ailemin yapisi boyle bosanmak ayip onlara gore kv zaten her gun gidiyorum bir gun gitmesem sorun cikartiyor bu yuzden dediginz gibi cocugum olsa katlanirdim ama yok yakinken donmek en iyiVallahi bacim cocuk olsa sabir et derim ama bu adam hem kendi hemde ailesine seni ezdirioyr senide istedigi gibi yonlendirmeye devam edecek belliki ya tavrini iyice koy yada iyi dusun imkanin varsa cabala cekme bunu, kv deye gidilir gidilmez degil yani bu ne zorla zorla birşeylere zorlamakta seni dahada sogutuyor onlara karsi kendide bir halt degil zaten babaninda seni sahipsiz birakmasina anlam verwmiyorum, benim bir kavgamda babam ortaligu yikmisti baba dedigin evladini ezdirmemesidir tabi senin anlattiklarina dayanarak bukadr sana hak veriyorum eziyet goruyorsun seni tanimadigim halde benim bile zoruma gidiyor anlattiklarin o yuzde cok iyi düsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?