Eşime 2 günde bir karabasan geliyor :(

Fukkacumi

<3
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
304
317
53
33
merhaba hanımlar,

Nişanlıykende olduğunu söylemişti ama bu kadar sık olmuyordu sanırım. Evlendiğimizden beri sürekli olmaya başladı. Balayımızda bile 2 kez geldi. Yattığımız yerin ve kendimizin temizliğine özen gösterip, her gece dualarımızı okuyup kendimizi Allah' a emanet ederek uyuyoruz ama yine de geliyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :(

Evlilignzn ilk aylari sanirsam ..hemen başı bos olmayan bilgili bi hocaya danismalisnz esinizn durumu ciddileseblr ve bu ilerde aranizi açar bu gibi rahatszliklar evlilikte ortaya çıkınca genelde eşleri birbrnden ayryr

Nie yillar gecince kuran degisyrmu ezan degisyrmu rabbinde mi degsyr bnm basima geldigi icin blyrm ...ne geliyorsa Allahtan geliyor ha tamamen hocalik olmaya bilir ama yinede dua edilmesi kuran okunmasi allahtan yardm dilemesi Gerekir tabikide norolga da gitsin ihmal etmesn...

alıntı yap bir dahakine daha hızlı görüp cevap vereyim.

snn bsna gldgi icn blyrsn cnm pki snn kocn da gecelri uyuyamıyrdu ya onu da götrms mydn?

Gotrdm tabi ben ne cektigmi Allah biliyor once tabi bnde sizin gibi dusundm para alip milleti kandryr.hocalr inanmam ddm tuttum her turlu doktra gotrdm pskljk ilaclr aldirttm kullandi ama sadece hafifletti ruh gibi.oldu korkusu tamamen gecemdi bn hamile halimle tuvalet kapilarnda esimi bekledim .korkryr die snra iyice arastrdk parasz allah rızası için bize yardm etti bi hoca eşimi namaza da baslattm artk tamamen kendi .ihtyclrni tek başına yapyrdu ..bnmde zoruma gden bu oldu hamile halimle bn nelr cektm oda ilk iyilestgnde nankorlgnu yapti.

merhaba hanımlar,

Nişanlıykende olduğunu söylemişti ama bu kadar sık olmuyordu sanırım. Evlendiğimizden beri sürekli olmaya başladı. Balayımızda bile 2 kez geldi. Yattığımız yerin ve kendimizin temizliğine özen gösterip, her gece dualarımızı okuyup kendimizi Allah' a emanet ederek uyuyoruz ama yine de geliyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:
“Çoğu kişi tarafından karabasan olarak adlandırılan uyku felci durumu, uykunun “REM” kısmında, uyanmak ve uyanmamak arasında ki ince çizgide beynimizin bir şeyleri yanlış yapması sonucu gerçekleşir” Yanlış bilgi vermemek için alıntı yaptım.Halk arasında karabasan diye nitelendirilen şeyin özü tamamen bu.Bende de vardı antidepresan kullandığımda geçti tabiki doktor ve psikolog eşliğinde kullandım

[Aynen bu sureleri dualri agzndan dusurmesn evinzde surekli kuran sesi olsn intrnet hepimzn elinin altnda istdgn sureyi acip dinleteblrsn esine

Back
X