Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

İnanamadılar.kadında suçunun ortayama çıkmasından çok korkuyor.yalvardı bana arama diye.tlf kayıtları elimde .o yüzden kadını suçluyorum.eşim olacağın suçu herkesle samimi konuşması
O zaman eşin ayar çekecek kendine.Samimi olayım derken suyunu çıkarmayacak.

Adam karsilik vermese kadin asik olamiyor mu? Burada disi kopek kuyruk sallamasa lafina deliriyorsunuz ama ille erkekte de suc ariyorsunuz. Belki cidden hic ilgi gostermemistir.
Asık olabilir evet.
Ancak mantığa uymayan kisimlar
ayni kurumda calisiyor olacak
Karsilik olmadigini bildigi halde gidip acilacak
Evli cocuklu olacak

Bunlarin hepsi bi arada cok fazla geldi bana.

Asık olabilir evet.
Ancak mantığa uymayan kisimlar
ayni kurumda calisiyor olacak
Karsilik olmadigini bildigi halde gidip acilacak
Evli cocuklu olacak

Bunlarin hepsi bi arada cok fazla geldi bana.

Katiliyorum. Konu sahibesinin kocasi kadini sapik manyak stalker gibi gosterip siyrilmaya calisiyor gibi geldi bana.

Dövseniz suçlu siz olursunuz.. Böylelerinden mümkün olduğunca uzak durulmalı. Zaten eşinize evli olduğunu bile bile açılmışsa zaten az çok her şeyi göze almıştır.

Allah ıslah eylesin. Böylelerinden herkesi uzak eylesin Yüce Allah!

Boş verin uğraşmayın. Eşinizden eminseniz gerisi o kadar da önemli değil.

Katiliyorum. Konu sahibesinin kocasi kadini sapik manyak stalker gibi gosterip siyrilmaya calisiyor gibi geldi bana.
Evet konu sahibi tamamen inanmis esinin sucsuzluguna ( asla o kadin bakacagi tip degil vs demesinden belli) tek sucu samimi olmasiymis. Ancak samimiyetin ötesinde bi isik olmadan kadin soyleyemezdi.

Bizim okulda da evli bir erkek evli bir bayana ilanı aşk etmişti. Bayan erkekle çok samimi de değildi ve kocasını da çok seviyordu. Ne oldu anlamadık bizde.Adamı hemen postaladı idare olayın üstünü de örttüler. Olabiliyor yani.

Mudur odasina gelip esinize ilani ask mi etmis cidden konuya daldim cikamiyorum. Kadin o okuldan nasil gitti peki
Kadın görevlendirmeydi.gittikten sonrada sudan sebeplerle arayınca eşimle kavga ettik niye arıyor diye.eşimde tlf da arama sebebini sorunca itiraflar geliyor..önce üzülürüm diye söylemedi.aradan epey zaman geçtikten sonra söyledi.

Evet konu sahibi tamamen inanmis esinin sucsuzluguna ( asla o kadin bakacagi tip degil vs demesinden belli) tek sucu samimi olmasiymis. Ancak samimiyetin ötesinde bi isik olmadan kadin soyleyemezdi.
Gerçekten kk çok seviyorum.doğru noktaları buluyorsunuz.şu yorum benim için acı ama iyiki varsınız.nasıl çözerim.çıkmazdayım

Bu olay ne zaman oldu yeni mi 3 ay once mi 5 ay once mi

Gerçekten kk çok seviyorum.doğru noktaları buluyorsunuz.şu yorum benim için acı ama iyiki varsınız.nasıl çözerim.çıkmazdayım

Ben bu olayi yasasam adama sen nasil bir samimiyet gösterdinde nasil baktin nasil konustunda bu kadin seni benim yanimda arayip sormaya,sana ilani ask etmeye cesaret etti der kapiyi kapardim suratina.

Siz bence hincinizi kadindan degil buma firsat veren esinizden cikarin. Ondan cikardim derseniz kadini arayip agziniza geleni sayin rahatlayin derim ne diyim.

5 ay geçmiş aradan. O an arayıp öğretmen olmuşsun ama ahlaklı olmayı öğrenememişsin bir daha ulaşırsan bizzat ben öğreticem deseydin keşke.

evine davet et esıyle bırlıkte sonra cay ver ve bomba ptlasın onun esıne herseyı anlat edepsız ahaksız kadın yahu sonra dov derdımde bosver sesi kaydet tazmınat davası ac maddı manevı yıprat aklın varsa

5 ay geçmiş aradan. O an arayıp öğretmen olmuşsun ama ahlaklı olmayı öğrenememişsin bir daha ulaşırsan bizzat ben öğreticem deseydin keşke.
Bu söylediklerinizi yaptım.önce eşime nasıl samiöi davrandında böyle bir anlam çıkardı diye neler söyledim.boşanma aşamasına geldik.kadınından aradığımda önce sustu cevap vermedi.ağzıma geleni saydım.ama ikisinede hıncım geçmiyor.bu konuda çarem olun diye paylaşıyoum

Ee bağır çağır geçmemiş sindiremiyorsanız ayrılın. Başka seçenek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…