Allah fikir versin başka ne diyebilir ki insan..Yok bunlar Kemal'im yapar ama ben kuyruğu dik tutmalıyımcılar. Bunlar başka. Bunlardan burda çok var. Aldatan adamın bir daha aldatmayacağına inananlar mı dersin aldatsa da boşanmam imza ben de sürünsün diyenler mi dersin...
Tabii öyle diyecektir. İki küçük çocuk baba hasreti çekmesin. Erkek o elinin kiri. Asıl işte kuyruk sallayan yel.oz şöyle böyle o olmasa eşim yapmazdı hiç ummazdım eşim böyle yapsın neden o eşler bir aziz çünkü tövbe yarabbim....Bebek icin bosanamadim der öyleyse de...
Bence buzdaginin gorunen kismi bu. Konu sahibi anlatirsa altinda neler var neler
Burnuma cok pis kokular geliyor
Hatun full çevrimiçi ama ya net gidip geliyor ya da kocası birazdan elektrikler kesilirr.hala konuyu okuyorsun gelmedi mi eşin ?
Size ne?yorum yapılacak konuya kımse yazmaz
boyle absürt konuya herkez üşüşür. garip platform valla
Kocalara güç yetiremeyip kadini toplasip dövmek daha kolayTabii öyle diyecektir. İki küçük çocuk baba hasreti çekmesin. Erkek o elinin kiri. Asıl işte kuyruk sallayan yel.oz şöyle böyle o olmasa eşim yapmazdı hiç ummazdım eşim böyle yapsın neden o eşler bir aziz çünkü tövbe yarabbim....
Tmm ışte hikayenin gerisi belliKızlar kadın eşiyle iş arkadaşı imiş.
NasılKızlar kadın eşiyle iş arkadaşı imiş.
Çemkirmek? Peki.fikrimi söyledim. çemkirmeyin.
Simdi anlasildi ama yorumda çok eksik konu sahibi dovmek istiyorum hincimi alamadim diyor. Eşi bir sey yapmasa neden bu kadar icinde kalsin"Benzer bir olay başıma geldi.iş yerinde sürekli eşime laubali davranan kadın vardı.üstelik evli ve çocuklu.eşimi defalarca uyarmama rağmen bana inanmadı.hatta kızdı abartıyorsun diye.aradan iki ay geçmeden kadın aşkını itiraf etti.önce eşiden fırça yedi engellendi.sonra ben öyle bir korkuttumki şu an ininde saklanıyor."
Başka bir konuya yaptığı yorum. Kadını korkutmuş. Ama nasıl?
Çemkirmek? Peki.
Şaşırdım mı? tabi ki hayır.yalnız ajan gibisibiz varya sizden korkulur.Hikaye şöyle mi yazmadan gecemiycem
Kadin ve eşi is arkadasiymis. ( ogrendik bunu)
Ikisi okulda yakinlasiyor aralarinda bir seyler oluyor. Konu sahibi duyuyor. Adam kendini kurtarmak için kadini sucluyor.
Bu arada hikaye boyle ilerlerse bence kadin evli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?