Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Allah fikir versin başka ne diyebilir ki insan..

Bebek icin bosanamadim der öyleyse de...

Bence buzdaginin gorunen kismi bu. Konu sahibi anlatirsa altinda neler var neler

Burnuma cok pis kokular geliyor
Tabii öyle diyecektir. İki küçük çocuk baba hasreti çekmesin. Erkek o elinin kiri. Asıl işte kuyruk sallayan yel.oz şöyle böyle o olmasa eşim yapmazdı hiç ummazdım eşim böyle yapsın neden o eşler bir aziz çünkü tövbe yarabbim....

Kocalara güç yetiremeyip kadini toplasip dövmek daha kolay

Akillara zarar bir zihniyet.

Siz bunu nerden öğrendiniz eşiniz size bana aşık biri var böyle böyle diyor diyecek hali yok ya da kadın size demez yani..nasıl eminsiniz ve eşinizle nasıl irtibat kurmuş anlatsanız

"Benzer bir olay başıma geldi.iş yerinde sürekli eşime laubali davranan kadın vardı.üstelik evli ve çocuklu.eşimi defalarca uyarmama rağmen bana inanmadı.hatta kızdı abartıyorsun diye.aradan iki ay geçmeden kadın aşkını itiraf etti.önce eşiden fırça yedi engellendi.sonra ben öyle bir korkuttumki şu an ininde saklanıyor."

Başka bir konuya yaptığı yorum. Kadını korkutmuş. Ama nasıl?

Hikaye şöyle mi yazmadan gecemiycem

Kadin ve eşi is arkadasiymis. ( ogrendik bunu)

Ikisi okulda yakinlasiyor aralarinda bir seyler oluyor. Konu sahibi duyuyor. Adam kendini kurtarmak için kadini sucluyor.

Bu arada hikaye boyle ilerlerse bence kadin evli degil.

Simdi anlasildi ama yorumda çok eksik konu sahibi dovmek istiyorum hincimi alamadim diyor. Eşi bir sey yapmasa neden bu kadar icinde kalsin

Çemkirmek? Peki.

kadın mı erkek mi belli değil. konu sahıbı işin gırgırında eğleniyor. kafasına göre yazıyor yazmıyor. bu kadar ilgi alaka neden onu anlayamıyorum cidden. bazı gereksiz konular burda cidden çok uzatlıyor. kötü birşey demedim. size ne kelimesi ağrıma gitti. küfür etmiş gibi hissettim.

Bir laf vardır "dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşmaz" sizin durum da bunun tam tersi işte...

Kadın bir ışık görmese kocana niye yapışsın?? Ayrıca numarasını nerden bulmuş?? olay aramaya kadar geldiyse mesajlaşmalar da mevcuttur...

Eşini kayırıp kadını yerin dibine sokmaya uğraşma, eşinin de sütten çıkma ak kaşık olmadığına inandır kendini bence....

Şaşırdım mı? tabi ki hayır.yalnız ajan gibisibiz varya sizden korkulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…