Evet bayan..
Aynen dediğiniz gibi ama sıcak kanlılığını bu kadına karşı da korumayı başarmış.
Çok da iğrenilecek biri değil sanırım.keşke tarif edebilsem.hak verirdiniz
Ayrıca eşiniz numarasını neden vermiş kendisine acaba?
Idareciler ondan vermek zorunda.şu an heryerden engelli
Çok haklısın.bende kendi kendime defalarca bunu dedim ama onun eşimle hayal kurma ihtimali beynime kan sıçratıyorDerdinize çare olur mu sizi rahatlatır mı bilmem ama yazayım.
Eşime isterse 80 kadın aşık olsun eşim bana aşıksa, benim yanımdaysa,
efendi duruşunu korumayı biliyorsa hiç umrumda olmazdı.
Çok ciddiyim.
Konunun bir başi var mi ?Elinde değilmiş.üstelik evli çocuklu.eşimin bekar olmadığını biliyor.anasınıfı diye belirtmemin sebebi o sıfatı hak etmediğini düşündüğümden.
Esiniz idareci bu kadinda okulda ogretmen. ( yanlissa duzeltin)Yahu nasıl hızlı yazıyorsunuz.linizden tlf hiçmi düşmüyor.benim hızımız malesef bu.
Bunun cevabını eşimin burnundan fitil fitil getirttim.okuldaki diğer hocalar şoktaEsiniz idareci bu kadinda okulda ogretmen. ( yanlissa duzeltin)
Esiniz sicak kanli oldugu icin kadin yanlis anlayip aciliyor.
Ancak şu var ki aklimda hic bir kadin (hele ki evli cocuklu )karşısındaki erkekten yesil isik almadan hareket etmez. Buna cevabinizi merak ettim?
Kadin tayin isteyip gitti mi? Ne kadar oldu bu olay olali?Bunun cevabını eşimin burnundan fitil fitil getirttim.okuldaki diğer hocalar şokta
Güzel dedin de ben kendime anlatamıyorumbaştan sona her şeyi ayrıntısıyla anlatsana yahu! taksit taksit dökülüyorsun millet sorup duruyor. ayrıca eşinde bir sıkıntı yoksa eşin de sen de bayanı görmezden geleceksiniz muhatap olmayacaksınız bu kadar basit.
Kadin sucunun ortaya çıkmasından korkuyorİnanamadılar.kadında suçunun ortayama çıkmasından çok korkuyor.yalvardı bana arama diye.tlf kayıtları elimde .o yüzden kadını suçluyorum.eşim olacağın suçu herkesle samimi konuşması
Yav birak ya konus sifati haketmeyen anasinifi ögretmeniyi ve cocugunu baska okula kayit yaptir cocuguna napmayacagi nerden bileceksin Allah korusun cocugunuz varsa anasinifindaysa o ögretmenÖnce ben farkettim zamansız aramalarından.eşimi uyardım.inanmadı en sonunda bu aramalardan oda bıktı ve aramamasını isteyince açılmış.fırçayı yedi tabi.ama ben unutamıyorum.eşime söz verdim.uğraşmayacam.fakat içimde kaldı iyi bir dövmemek
Eşimin tek dişi kalsa bakacağı tip değil.iğrenir hatta adım gibi eminim.eşimin suçu şu ki sıcak kanlı bu kadın üzerine alınmış.bu konuda eşimi uyardım ihtimal vermezken haklıymışsın dedi şuan daha dikkatli.sorun şu;şimdiye kadar böyle birşeyle karşılaşmadım.erkekler bir kenara bir kadına anneye yakıştırmam.olarak meslek meselesi değil ama öyle mesleklerin kutsiliği oluyor.derdim dertleşmek, unutmaya çalışmak.ama kızgınlığım önce eşime fırsat verdiği için sonra kadına ahlaksızlığı ve cesareti için.
eee senin kendine anlatamadığını biz nasıl anlayalım, oradan müneccim gibi mi görünüyoruz?Güzel dedin de ben kendime anlatamıyorum
Hayir sonra da yazdigi iki kelimeye yaptigimiz yorumlara kiziyoreee senin kendine anlatamadığını biz nasıl anlayalım, oradan müneccim gibi mi görünüyoruz?
E peki senin içini ne sogutur ?belli ki için sogumamış.Eşimin tek dişi kalsa bakacağı tip değil.iğrenir hatta adım gibi eminim.eşimin suçu şu ki sıcak kanlı bu kadın üzerine alınmış.bu konuda eşimi uyardım ihtimal vermezken haklıymışsın dedi şuan daha dikkatli.sorun şu;şimdiye kadar böyle birşeyle karşılaşmadım.erkekler bir kenara bir kadına anneye yakıştırmam.olarak meslek meselesi değil ama öyle mesleklerin kutsiliği oluyor.derdim dertleşmek, unutmaya çalışmak.ama kızgınlığım önce eşime fırsat verdiği için sonra kadına ahlaksızlığı ve cesareti için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?