Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Idareciler ondan vermek zorunda.şu an heryerden engelli

Derdinize çare olur mu sizi rahatlatır mı bilmem ama yazayım.

Eşime isterse 80 kadın aşık olsun eşim bana aşıksa, benim yanımdaysa,
efendi duruşunu korumayı biliyorsa hiç umrumda olmazdı.
Çok ciddiyim.

Yahu nasıl hızlı yazıyorsunuz.linizden tlf hiçmi düşmüyor.benim hızımız malesef bu.

Kadınla konuştunuz mu? Böyle durumlarda her iki tarafta dinlenmeli.

Çok haklısın.bende kendi kendime defalarca bunu dedim ama onun eşimle hayal kurma ihtimali beynime kan sıçratıyor

Kadının söylediği şu;siz haklısınız.benim elimde değil.zaten beklentim yok.üzgünüm. (nasıl bir cesareti varsa)

Yahu nasıl hızlı yazıyorsunuz.linizden tlf hiçmi düşmüyor.benim hızımız malesef bu.
Esiniz idareci bu kadinda okulda ogretmen. ( yanlissa duzeltin)

Esiniz sicak kanli oldugu icin kadin yanlis anlayip aciliyor.

Ancak şu var ki aklimda hic bir kadin (hele ki evli cocuklu )karşısındaki erkekten yesil isik almadan hareket etmez. Buna cevabinizi merak ettim?

Bunun cevabını eşimin burnundan fitil fitil getirttim.okuldaki diğer hocalar şokta

baştan sona her şeyi ayrıntısıyla anlatsana yahu! taksit taksit dökülüyorsun millet sorup duruyor. ayrıca eşinde bir sıkıntı yoksa eşin de sen de bayanı görmezden geleceksiniz muhatap olmayacaksınız bu kadar basit.

İnanamadılar.kadında suçunun ortayama çıkmasından çok korkuyor.yalvardı bana arama diye.tlf kayıtları elimde .o yüzden kadını suçluyorum.eşim olacağın suçu herkesle samimi konuşması

Güzel dedin de ben kendime anlatamıyorum

İnanamadılar.kadında suçunun ortayama çıkmasından çok korkuyor.yalvardı bana arama diye.tlf kayıtları elimde .o yüzden kadını suçluyorum.eşim olacağın suçu herkesle samimi konuşması
Kadin sucunun ortaya çıkmasından korkuyor
Okulda ki hocalar şokta inanamadilar

Aksamin yorgunlugu mu anlamadim okuldakiler biliyor mu bilmiyor mu? Iki cumlede tezatlik var

Yav birak ya konus sifati haketmeyen anasinifi ögretmeniyi ve cocugunu baska okula kayit yaptir cocuguna napmayacagi nerden bileceksin Allah korusun cocugunuz varsa anasinifindaysa o ögretmen

bu işler tipe falan bakmıyor maalesef aldatılan ünlü taş gibi hatunlar var konu sahibi ,

Adam karsilik vermese kadin asik olamiyor mu? Burada disi kopek kuyruk sallamasa lafina deliriyorsunuz ama ille erkekte de suc ariyorsunuz. Belki cidden hic ilgi gostermemistir.

E peki senin içini ne sogutur ?belli ki için sogumamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…