Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Ama size ne gerçekten. Hangi konuya yorum yapacağımız bizi ilgilendirir. Siz bize ayar vermeye çalışırken düşünecektiniz alacağınız cevabı.

kocasına söylemekle tehdit etmiştir.
konu sahibinin öyle avam bir havası var.
adam reddettiyse sorun ne hala anlamadım..

Evet klasik bir KK konusu.
Konu sahibinin ağzından cımbızla kelime koparmaya çalışıyoruz.

Boşverin siz onu yahu ben buraya konu açayım ayrıntılı anlatıcam söz.

Ama vallahi eşim suçsuz benim. Kadında öğretmen değil,hizmet sektoru diyelim benim çalıştığım is yerine geliyor beni meraktan tabi yeni evliyiz görmemiş beni. Sonra bir eşimle ilgiliymis bilgi sahibiymis gibi'' aaa x buralara gelmez etmez sevmez ' demeler falan. Ama ben avamlık yapmadım yolmadım. sizce napmalıyım

Keske calistigi yerde rezil etseydiniz.

Bence bu konu sahibi yaşıyor bunu nabız yoklamaya gelmiş. Öğrencisinin babasına falan bana pek eşine aşık olunmuş kadın psikoloji si gibi gelmedi

Ya osmanlı tokadı ya yolma. Başka yolu yok

Fevrim döndü şaftim kaydı okuyorum okuyorum anlamıyorum ...Konu nerden nereye gelmiş kim kimi aldatmis kimin mesleği neydi. ..vs deli gibi sorular beynimde dönüyor ...salter attı galiba

Bence tutma kendini
Bu ne ahlaksizlik bu ne terbiyesizlik bir de utanmadan itirafmi etti

Bu ilişkinin tek taraflı olduğuna inanmıyorum. Eşiniz işin içinden sıyrılmak için kaç takla atar bilemiyorum.

El insaf.bir fırsat bakayım dedim.ne yaptınız öyle.olayı çetrefilleşriren ben değilim sizsiniz.en iyisi baştan anlatmak

uff ne kadar gereksiz ve saçma yazmışsınız.Dövmek ne demek hangi hakla? Devam edin aklında yoksa bile sokun eşinizin aklına beğenildiğini

Eşimin tek dişi kalsa bakacağı tip değil.iğrenir hatta adım gibi eminim.eşimin suçu şu ki sıcak kanlı bu kadın üzerine alınmış.bu konuda eşimi uyardım ihtimal vermezken haklıymışsın dedi şuan daha dikkatli.sorun şu;şimdiye kadar böyle birşeyle karşılaşmadım.erkekler bir kenara bir kadına anneye yakıştırmam.olarak meslek meselesi değil ama öyle mesleklerin kutsiliği oluyor.derdim dertleşmek, unutmaya çalışmak.ama kızgınlığım önce eşime fırsat verdiği için sonra kadına ahlaksızlığı ve cesareti için.

Evet bayan..
Aynen dediğiniz gibi ama sıcak kanlılığını bu kadına karşı da korumayı başarmış.
Çok da iğrenilecek biri değil sanırım.

Ayrıca eşiniz numarasını neden vermiş kendisine acaba?

uff ne kadar gereksiz ve saçma yazmışsınız.Dövmek ne demek hangi hakla? Devam edin aklında yoksa bile sokun eşinizin aklına beğenildiğini
Çok haklısınız.ne zormuş unutmuş gibi yapmak.eşimle bu konuda konuşmuyorum.oda üzülmeyim diye kılı kırk yarıyor.zaten eşim duyunca paylaşmış korkudan arayamıyor ve defolup gitti.sorun bende ben zihnimden atamıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.kimseyle paylaşamadım.ne zormuş içinde yaşamak

Idareciler ondan vermek zorunda.şu an heryerden engelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…