Ama size ne gerçekten. Hangi konuya yorum yapacağımız bizi ilgilendirir. Siz bize ayar vermeye çalışırken düşünecektiniz alacağınız cevabı.kadın mı erkek mi belli değil. konu sahıbı işin gırgırında eğleniyor. kafasına göre yazıyor yazmıyor. bu kadar ilgi alaka neden onu anlayamıyorum cidden. bazı gereksiz konular burda cidden çok uzatlıyor. kötü birşey demedim. size ne kelimesi ağrıma gitti. küfür etmiş gibi hissettim.
"Benzer bir olay başıma geldi.iş yerinde sürekli eşime laubali davranan kadın vardı.üstelik evli ve çocuklu.eşimi defalarca uyarmama rağmen bana inanmadı.hatta kızdı abartıyorsun diye.aradan iki ay geçmeden kadın aşkını itiraf etti.önce eşiden fırça yedi engellendi.sonra ben öyle bir korkuttumki şu an ininde saklanıyor."
Başka bir konuya yaptığı yorum. Kadını korkutmuş. Ama nasıl?
Parcalari birlestirmeye calistim da elimde patlamasa bariŞaşırdım mı? tabi ki hayır.yalnız ajan gibisibiz varya sizden korkulur.
Muhtemelen de sonrasında masum eştir ,diğer kadın kötüdürBu işte eşinin de parmağı var dimi? Aldatıldın. Yoksa niye bu kadar hırs?
Keske calistigi yerde rezil etseydiniz.Önce ben farkettim zamansız aramalarından.eşimi uyardım.inanmadı en sonunda bu aramalardan oda bıktı ve aramamasını isteyince açılmış.fırçayı yedi tabi.ama ben unutamıyorum.eşime söz verdim.uğraşmayacam.fakat içimde kaldı iyi bir dövmemek
Ya osmanlı tokadı ya yolma. Başka yolu yokBoşverin siz onu yahu ben buraya konu açayım ayrıntılı anlatıcam söz.
Ama vallahi eşim suçsuz benim. Kadında öğretmen değil,hizmet sektoru diyelim benim çalıştığım is yerine geliyor beni meraktan tabi yeni evliyiz görmemiş beni. Sonra bir eşimle ilgiliymis bilgi sahibiymis gibi'' aaa x buralara gelmez etmez sevmez ' demeler falan. Ama ben avamlık yapmadım yolmadım. sizce napmalıyım
Eşimin tek dişi kalsa bakacağı tip değil.iğrenir hatta adım gibi eminim.eşimin suçu şu ki sıcak kanlı bu kadın üzerine alınmış.bu konuda eşimi uyardım ihtimal vermezken haklıymışsın dedi şuan daha dikkatli.sorun şu;şimdiye kadar böyle birşeyle karşılaşmadım.erkekler bir kenara bir kadına anneye yakıştırmam.olarak meslek meselesi değil ama öyle mesleklerin kutsiliği oluyor.derdim dertleşmek, unutmaya çalışmak.ama kızgınlığım önce eşime fırsat verdiği için sonra kadına ahlaksızlığı ve cesareti için.
Çok haklısınız.ne zormuş unutmuş gibi yapmak.eşimle bu konuda konuşmuyorum.oda üzülmeyim diye kılı kırk yarıyor.zaten eşim duyunca paylaşmış korkudan arayamıyor ve defolup gitti.sorun bende ben zihnimden atamıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.kimseyle paylaşamadım.ne zormuş içinde yaşamakuff ne kadar gereksiz ve saçma yazmışsınız.Dövmek ne demek hangi hakla? Devam edin aklında yoksa bile sokun eşinizin aklına beğenildiğini
Idareciler ondan vermek zorunda.şu an heryerden engelliEvet bayan..
Aynen dediğiniz gibi ama sıcak kanlılığını bu kadına karşı da korumayı başarmış.
Çok da iğrenilecek biri değil sanırım.
Ayrıca eşiniz numarasını neden vermiş kendisine acaba?
Siz baştan anlatıncaya kadar bu iş boyut değiştirecek ve işin içinden hiç çıkamayacaksınız:)El insaf.bir fırsat bakayım dedim.ne yaptınız öyle.olayı çetrefilleşriren ben değilim sizsiniz.en iyisi baştan anlatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?