EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

Benimkide yakındır zaten bir ofiste çalışıyorlar muhasebeci bayan iş arkadaşıda var.
Gayet samimiler zaten tersi olacağına inanmıyorum bende yıllarca çalışmış bir insan olarak normal görüyorum 10 15 saat zamanın geçiyor samimi nasıl olmıyacaksın

Benim adamdan bi tane daha

İş ortamında konuşmanın gülüşmenin de adabı olmalı, kadın masanın üstüne uzanarak yayıla yayıla kıkırdıyorsa bu normal bir muhabbet değildir, ne olduğu çok belli.

Konu sahibi , sen ölüp bittikçe eşin yaşıyor bunu gör artık, çoğu kişi yazmış zaten bırak bu kadar adamın burnunu kaldırmayı, eşinin umursamazlıģı sayesinde psikoloji alt üst olmuş ama gördüğün gibi eşinin umrunda değil bu durum , birde dır dırınla bitiriyorsun bu evliliği diye üste çıkıyor.

Senin kocan yüz verdikten sonra elin kadınına ne diyebilirsin ki , kocan dinlemezken kadının umrunda olur mu sence , zaten o tiynet de bir insansa ne desen boş.

Şu ruh halinle evet zor ama imkansız değil, dik dur dik , içinde fırtına kopsada belli etme , umursamaz görün, kendinden emin ol.

Sen umursamadıkca eşin ne oluyor bu kadına diyecek , ondan sonra ister niyeti bozuk eşinle devam edersin istersen burnunu sürttükten sonra yoluna devam edersin.

Dünya kocanın etrafında dönüyormuş izlenimi vermeyi bırak ,adam kendini bir şey sanmış, sende tavırlarınla bu durumu tırmandırmışsın.

yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermedi mi hiç merak ettim

Yooo, iş arkadaşlarınızla merhaba, merhaba mısınız siz? Biz gayet konuşup güler, hafta sonları buluşurduk falan. Ne var bunda ben anlamıyorum...

Bizde is cikisi bir yerlere gidip birseyler yeriz, iceriz, whatsapp grubumuz felan var. Baya baya gülüp egleniyoruz yani. Bunda ne var cidden anlayamiyorum. Burda kadinin ekmek parasi ile oynamak istiyen bile var. "Idareye sikayet edin" diyenler var. Gülmek yasakta, insani isten attirmak mi edepli olmak?

Bu Türk kadinlardaki özgüvensizligi, eslerini bulunmayan hint kumasi olarak görüp, tüm hayati onun üzerin endekslemeyi anlayamiyorum. Konu sahibi simdi bisey demese, kendine görede sosyal hayati olsa, is arkadaslari olsa, gül gibi gecinecekti esi ile.

Konu sahibi, yalnis anlamada psikologa'a danisman gerekiyor. Özgüvenini yükseltmen lazim. Hadi esin ile bosandin yada sonunda artik esin is yerinde kimse ile konusmuyor, bu yine sorunu cözmez. Bu seferde "yok sen o garson kiz'a baktin" diye tartisirsin.

Son düzenleme:
direk çarkına başla kadının eşimden de korkma o hayat ve koca senin eşinede tavrını ney koy yerini bilsin ne o öylee . senin yapacagın tek şey eşine sıkıntını söyle yerini bilain acilennn

Haklısın... Malesef bu şekilde yaklaşan doktorlar var, sayıları da hiç az değil.. Ama senin de dediğin gibi kıstas hayati kaliteyi etkilemesi. Hafif denir etkilenmeyenlere, dikkate alınmaz, tanı gibi ciddiye de alınmaz, biraz telkinle gönderilir genelde bu kişiler, bir de belirtilerde artış olursa gelmesi söylenir. bir yatkınlık görüldüğünden. Bazen bu kişiler hayatlarının bir döneminde ağır koşullardan geçerse belirtiler artar vs. Ama OKB cidden hayat kalitesini etkileyecek düzeydeyse çok ciddi bir işkence çektirir kişiye. İnsanın beyni kendinden bağımsız gibidir, çok zor bir hastalıktır gerçekten.
E bir insan bir meseleye aylarca takılırsa ve her akşam kavga çıkarırsa da, konuyu saplantı haline getirmiş oluyor, doktorun da obsesyon demesi normal. Ve evet psikiyatrinin gözünde bu kadar kıskançlık ne yazık ki sağlıksız, hatta hastalık. Ama tabi tanı aşamasında bu meseleler irdelenir, kişi gerçek bir sıkıntı yüzünden mi acı içinde, geçmişin etkisi mi var, eş daha önce aldatmış mı, yoksa ortada bir şey yokken aşırı reaksiyon mu söz konusu? Görüşülen uzman zaten irdelemiştir konuyu muhakkak, daha önce bir aldatma vs de olmadığından (öyle sanıyorum) meseleyi saplantı haline getirdiğini söylemiştir. Mesele hayatın merkezine konmuş, daha yepyeni bir evlilikle cicim ayları yerine her gün bu konu yüzünden bir taraf kavga çıkarıyor, değil hayat kalitesinin bozulması hayat zindan oluyor.. Bu durumda işte iş kıskançlıktan çıkıp obsesyona dönüşmüş oluyor. Yani olay biraz tepkilerde ve tepkilerin sürekliliğinde.
Burada çoğunluk hak veriyor evet, genel anlamda kıskanç bir toplumuz, ben de kıskancım, ama işte aynı olayda nasıl tepkiler verilecek o önemli. Bu tepkileri verenler ne yazık ki saplantıya düşmüş, duygularına yenik düşmüş, mantığını kaybetmiş ve sadece bir açıdan konuya bakıyor, bir şekilde de o kısır döngüden çıkamıyor, daha da kötüleşiyor durum. Bir uzman yardımı ya da hiç değilse dolduruşa getirmeyecek, olaya tarafsız bakabilecek bir yakının desteği ile çözülebilir. Ama konu sahibi uzmanın görüşüne karşın kendisini sorgulamazsa, bu evliliğin sonu ne olur, ileride ne pişmanlıklar yaşanır bilemiyorum.

Kadınla tuvalette konuşcağına tut kafasını patlat duvara. Ne demek eşinle fingir fingir muhabbetler ve eşinde üc kurus etmeyen insan icin bitiriyosun vs diyo. Ben olsam o kadının beynini patlatirim eşimede acarim davami bakarim işime. Onlari evliyken görcegime ayrilirim görürüm daha iyi. Git kadının eşiyle konuş sende durum böyleylen böyle bizim evliligimizi zedeliyo vs de ha kocamı kaybederim falan deme sakin. Eger bu sebepten kaybedeceksen bence takılma bile o cabalamıyo sen neden cabalayasın? Ve ücüncü bi sahis icin sana bunları yasatmaya hakkı yok ne olursa olsun. Bir mi kesilmiş göbeğiniz de bu kadar çekesin?

yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermedi mi hiç merak ettim

Benim son dokuz on senede gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı olmadı. Benim açımdan zaten olmaz da karşı taraflarda da olmadı. Ki eşimin bütün ekibi hatun, aynı düzeyde olan birkaç arkadaşı ve üst yöneticisi de öyle. Bir ikisi dışında hepsi evli. Eşleriyle de görüşürüz sık sık. Bişey olmuyor yani, iş ortamları öyle biraz. Zaten koskoca holding 1500 kişi var çalışan, hepsiyle samimi değil haliyle. Ama samimi olduklarına, sevdiklerine aşırı sevecen yaklaşan bir adam.

Gülmek ülkenin başındakiler tarafından edepsiz bir eylem olarak adlandırıldığı için halktaki bu tepkiyi olağan karşılamak lazım belki de.

Hayır bi de masaya uzanmak cümlesini konuyu okuyanlar gözünde nasıl canlandırıyor merak ediyorum. Jartiyer giymiş bir kadın boylu boyunca masaya uzanıp bir ayağını havaya kaldırırken kendini okşuyor falan sanıyorlar heralde.

Size inanamıyorum. Gerçekten bir insanın kafasını duvara vurup patlatmasını mı öneriyorsunuz

bunları yaparsa kocamı kaybederim diye değil, kendi öz saygımı kaybederim diye endişenlense yeridir.
gerçekten insan bazen hayret ediyormuş !

Aslında konu sahibinin durumuna değil tepkim. Onun muhtemelen ciddi bir sıkıntısı var o yüzden böyle davranıyor. Ülkenin genelindeki durumdan bahsettim ben. Yani her takıntıyı obsesiflik diye adlandırmak ya da tıbbi bir teşhisle pekiştirmek çok anlamlı ya da doğru gelmiyor bana.

bunları yaparsa kocamı kaybederim diye değil, kendi öz saygımı kaybederim diye endişenlense yeridir.
gerçekten insan bazen hayret ediyormuş !
Bunları yapmazsa kaybetmiyo mu? Bende böyle bişeyi asla gururuma yediremem o zaman kendime hakaret etmiş olurum pardon da saf yerine koyduramam kendimi öylece ..

valla ben şöyle canlandırmıştım, şu masa separatörleri üzerinden seslenmek gibi algıladım.
bizim ofis öyle de

öz saygım kocamdan ve diğer herkesten daha kıymetli olduğu için sorunuza empati yaparak cevap veremeyeceğim.
Siz cok darbe yersiniz bu sakinlikle ben size söyleyeyim .. Bu düsünceyle de zaten lütfen empati yapmayın ki aynı fikirde olmayalim.. Hayirli geceler size

Kadın seninle dalga geçmiş. Dışardan da durumun fark ediliyor demek ki.yani arkandan bu türden konular konuşulmus gibi.daha önce böyle bir vukuatin olmuş muydu adın çıkmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…