- Konu Sahibi melek93masal
-
Siz cok darbe yersiniz bu sakinlikle ben size söyleyeyim .. Bu düsünceyle de zaten lütfen empati yapmayın ki aynı fikirde olmayalim.. Hayirli geceler size
Hırsım az da olsa gidecek siz napardınız çaylarını kahvelerini mi götürürdünüz? Kusura bakmayın ben sizin kadar geniş değilim ikisinide yolarım ve buna sizde karismayin bi zahmet:)Birilerinin kafasını patlatınca gururunuz mu kurtulacak?
Tebrik ediyorum o zamann yeterli mi30 yaşındayım canım, sorun yok, darbe yesem de ayakta kalırım, en nihayetinde kendimle barışığım.
Hırsım az da olsa gidecek siz napardınız çaylarını kahvelerini mi götürürdünüz? Kusura bakmayın ben sizin kadar geniş değilim ikisinide yolarım ve buna sizde karismayin bi zahmet:)
Yahu öyle bi durum da allah muhafaza aklımı yitiririm ben asla yediremem böyle bişeyi özellikle eşimde bana o şekilde yaklaşıcak elalemin kadini icin ben nasıl sadece boşayayım. Evlilik sevgi aşk demek nihayetinde ve benim askimi sevgimi yuvami evliligimi bitiren biri olursada hic kimseyi görmez gözüm saygı vs umrumda dahi olmaz gercekci olalim yaniHerkesin hayatına kimse karışamaz zaten, neden karışalım.
Çay kahve götürmekten başka yapılacak şeyler de var eğer gerçekten bir flört söz konusuysa. Kocayı boşamak gibi mesela. İnsanın kendini küçük düşürmesine gerek yok diye düşünüyorum bir adam için. Kişilik meselesi tabi, bazı insan şiddete mayilli oluyor.
Bence sende bir sorun yok. Gayet haklısın. Sorun eşinin mayasında... Ne işiymiş bu kakara kikiri... Evli barklı adam, biraz dikkat edecek artık tavırlarına.Ben 9 aylık evliyim.biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.kendisinin departmanı ayrı benim ayrı açık ofis olduğu için herkes herkesi görüyor.benim önden konuştuğum bir kadın vardı eşimin depratmaında biz nişanlandıktan sonra eşimin masaya uzanmaya başladı resmen iş anlatıyorum bahanesiyle gülüşmeler konuşmalar havada uçuyor kadın rahat bir tip evli ve bir çocuğu var.ben daha sonra bu durumu kaldıramaz oldum eşimi uyardım evlendikten sonra baktım hala devam ediyor mecburum konuşmak zorundayım aynı departmanız falan diyor.tabii ben artık kriz geçiriyorum.kadınla tuvalette konuştuum.derdimi anlattım.kocanı sıkı tut vs vs dedi.eşim psikologa gitmem gerektiğini soyledi gittik obesesif oldun dendi.ama eşim iş için konuşuyoruz deyip konuşmaya biraz sınır koydu ama her gün kavga etmeye başladık.ben hala bunları yaşıyorum eşimin onunla konuşmak istediğini eskisi gibi rahat olmak istediğini gülüşmek istediğini biliyorum hissediyorum.eşimde tamam karıcım senin için ben mesafe koyarım demeyip üzerime geliyor.ben napacagım ölücem artık.boşanma evresindeyiz.gözüm görüyor konuşuyor gülüyo orda oluyorum.iş içindi diyor.beni uzaklaştuırıyorsun çenenle diyor.çenen yüzünden bitiriyorsun evliliği diyor. bebn onu değil o beni kıskansın istiyorum benim için heyecan duysun sen iste konuşmam desin istiyorum ama konuşuyor.daha dogrusu zorundaymış
Yahu öyle bi durum da allah muhafaza aklımı yitiririm ben asla yediremem böyle bişeyi özellikle eşimde bana o şekilde yaklaşıcak elalemin kadini icin ben nasıl sadece boşayayım. Evlilik sevgi aşk demek nihayetinde ve benim askimi sevgimi yuvami evliligimi bitiren biri olursada hic kimseyi görmez gözüm saygı vs umrumda dahi olmaz gercekci olalim yani
Aslında konu sahibinin durumuna değil tepkim. Onun muhtemelen ciddi bir sıkıntısı var o yüzden böyle davranıyor. Ülkenin genelindeki durumdan bahsettim ben. Yani her takıntıyı obsesiflik diye adlandırmak ya da tıbbi bir teşhisle pekiştirmek çok anlamlı ya da doğru gelmiyor bana.
Neyse geniş olmayanlarda gelmiş biz genişler olarak konudan çekilebiliriz
Cok genişsiniz o zaman bu dedikleriniz inandirici bile gelmiyo .. Böyle yapmazsiniz anlaminda demiyorum cok farkli düsünüyoruz anlaminda diyorum. Ben yeni evli sayilirim benim zaten yok aldatilma fobim:) olmadi yani bu tutmadi:) yahu anlaşamıyoruz bari yorumuma muhalefet etmeyin işte bu benim düsüncem fikrimi mi değiştireceksiniz noluyoruz yani?Ben gayet gerçekçiyim, diğer arkadaşlar da öyle sanırım.
Ben başıma öyle bişey gelse aklımı falan yitirmem. Karaktersiz bir adamla evlenmişim der geçerim. Aldatılma fobim yok benim ondan muhtemelen. Karşıdakine saygıdan değil, kendi özsaygımızdan bahsediyoruz zaten.
Demezsem çatlarım seninki de ne adammış be!Yahu öyle bi durum da allah muhafaza aklımı yitiririm ben asla yediremem böyle bişeyi özellikle eşimde bana o şekilde yaklaşıcak elalemin kadini icin ben nasıl sadece boşayayım. Evlilik sevgi aşk demek nihayetinde ve benim askimi sevgimi yuvami evliligimi bitiren biri olursada hic kimseyi görmez gözüm saygı vs umrumda dahi olmaz gercekci olalim yani
sen kafaya taktıkça eşin o kadına daha da yakınlaşır. kendine bak gayet bakımlı ol. o kadınıda kafana takma. sende başka adamla öyle konuş kocanın aklı başına gelir. ALLAHa havale et o kadını. yuva yıkan kadının elbet yuvası yıkılırBen 9 aylık evliyim.biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.kendisinin departmanı ayrı benim ayrı açık ofis olduğu için herkes herkesi görüyor.benim önden konuştuğum bir kadın vardı eşimin depratmaında biz nişanlandıktan sonra eşimin masaya uzanmaya başladı resmen iş anlatıyorum bahanesiyle gülüşmeler konuşmalar havada uçuyor kadın rahat bir tip evli ve bir çocuğu var.ben daha sonra bu durumu kaldıramaz oldum eşimi uyardım evlendikten sonra baktım hala devam ediyor mecburum konuşmak zorundayım aynı departmanız falan diyor.tabii ben artık kriz geçiriyorum.kadınla tuvalette konuştuum.derdimi anlattım.kocanı sıkı tut vs vs dedi.eşim psikologa gitmem gerektiğini soyledi gittik obesesif oldun dendi.ama eşim iş için konuşuyoruz deyip konuşmaya biraz sınır koydu ama her gün kavga etmeye başladık.ben hala bunları yaşıyorum eşimin onunla konuşmak istediğini eskisi gibi rahat olmak istediğini gülüşmek istediğini biliyorum hissediyorum.eşimde tamam karıcım senin için ben mesafe koyarım demeyip üzerime geliyor.ben napacagım ölücem artık.boşanma evresindeyiz.gözüm görüyor konuşuyor gülüyo orda oluyorum.iş içindi diyor.beni uzaklaştuırıyorsun çenenle diyor.çenen yüzünden bitiriyorsun evliliği diyor. bebn onu değil o beni kıskansın istiyorum benim için heyecan duysun sen iste konuşmam desin istiyorum ama konuşuyor.daha dogrusu zorundaymış
Bencede çekilebilirsinNeyse geniş olmayanlarda gelmiş biz genişler olarak konudan çekilebiliriz
Şükür ki her zaman derim hayatımda hiç olmadığım kadar huzurluyum mutluyum yazık üzülüyorum nasıl hayatlarını zehir ediyorlar kendilerineha ha,
genişiz ama evde huzurluyuz o ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?