EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

Konusuyor diye bosama sakın sen gerekli uyarıyı yapmışsın esinle arani bozma sakin ol uzaktan izlemeye al eşini n bi yanlisini gorursen yani ins olmaz ama takipte ol

psikolog size okb tanısı koyamaz ki ? psikiyatrist yani bir doktor anlar bunu ki bir kaç görüşme yapar en az . psikolog psikoloji mezunudur . psikiyatri ile alakalı bir tanı koyması mümkün değil.

Birilerinin kafasını patlatınca gururunuz mu kurtulacak?
Hırsım az da olsa gidecek siz napardınız çaylarını kahvelerini mi götürürdünüz? Kusura bakmayın ben sizin kadar geniş değilim ikisinide yolarım ve buna sizde karismayin bi zahmet:)

Ikinciye aciyorsunuz bu konuyu demek sorun cözülmemis. Bence ayni seyleri yazmaktansa biraz daha detaylari anlatsaniz daha saglikli yorumlar gelebilir.

Hırsım az da olsa gidecek siz napardınız çaylarını kahvelerini mi götürürdünüz? Kusura bakmayın ben sizin kadar geniş değilim ikisinide yolarım ve buna sizde karismayin bi zahmet:)

Herkesin hayatına kimse karışamaz zaten, neden karışalım.

Çay kahve götürmekten başka yapılacak şeyler de var eğer gerçekten bir flört söz konusuysa. Kocayı boşamak gibi mesela. İnsanın kendini küçük düşürmesine gerek yok diye düşünüyorum bir adam için. Kişilik meselesi tabi, bazı insan şiddete mayilli oluyor.

Yahu öyle bi durum da allah muhafaza aklımı yitiririm ben asla yediremem böyle bişeyi özellikle eşimde bana o şekilde yaklaşıcak elalemin kadini icin ben nasıl sadece boşayayım. Evlilik sevgi aşk demek nihayetinde ve benim askimi sevgimi yuvami evliligimi bitiren biri olursada hic kimseyi görmez gözüm saygı vs umrumda dahi olmaz gercekci olalim yani

Bence sende bir sorun yok. Gayet haklısın. Sorun eşinin mayasında... Ne işiymiş bu kakara kikiri... Evli barklı adam, biraz dikkat edecek artık tavırlarına.
Sen de umursama. Eşinin yaptığının aynısını sen yap bakalım neler oluyor...

Tamamen yanlış yapıyorsun. Eşeğin aklına karpuzu sokmuşsun bile bile.

Eğer yaparsan dediklerimi yol katedersin bilesin.

Öncelikle o kadın hakkında kocana tek kelime bile etme. Yani onu konuşmayı bırak. Umursamaz davran. Senin için zor olabilir ama yapmalısın.

Aynı iş yerindesiniz. Ne o kadını ne de eşini umursa. Yokmuş gibi davran. Hatta eşinle iş harici konuşma bile.

Yani içten içe bak ikinizide takmıyorum hayatıma bakıyorum yapıcaksın.

Ayrıca izin günlerinde süslen püslen kız arkadaşlarınla gez toz. Hem hayatının odak noktası sandığın kocanı azcık azcık itele. Kaçan kovalar. Üştüne düştükçe totosunu kaldırırsın. Egoyu tavan yaptırırsın.

Eski usülde devam edersen hem sağlığını hemde sevdiceğini kaybedersin. Takma takılıp kalma. Benden demesi.

Ben gayet gerçekçiyim, diğer arkadaşlar da öyle sanırım.

Ben başıma öyle bişey gelse aklımı falan yitirmem. Karaktersiz bir adamla evlenmişim der geçerim. Aldatılma fobim yok benim ondan muhtemelen. Karşıdakine saygıdan değil, kendi özsaygımızdan bahsediyoruz zaten.

Anladım Kesinlikle klinik açıdan anlamsız olan ufak tefek takıntılar da kimi doktorlar tarafından - arkalarındaki ilaç endüstrisi sağ olsun - abartıldıkça abartılıyor. Mesela utangaçlık eskiden bir erdemken şimdi psikiyatrik bir tanı , sosyal anksiyete bozukluğu tanısı alıyor. Kalabalıklarda sıkılan daralan kişiler bile, ki ben de öyleyimdir, hemen açılamam insanlara da, hemen kaynaşamam, zamanında bu tanıyı aldım da ama başka şeylere eşlik ettiğinden çok irdelemedim. Ama sırf bu tanı yaratılarak bir ilaç grubu piyasaya sürüldü zamanında. Çok da başarılı bir kampanya oldu. Hala da çok kullanılır ilaç, depresyona da iyi gelir, okbye de ama tek sorunu çekingenlik sıkılganlık olan insanlara da aspirin gibi yazılır. Bunları bilmeme rağmen dillendirmek istemiyordum, ilaca ve terapiye gerçekten ihtiyacı olan kişilerin, doktora inanmıyorum demelerine vesile olmak istemediğimden. Ama işte sana hak verince de duramadım, çok haklısın çünkü Sanırım en iyi çözüm şüphe duyuluyorsa bir kaç doktorla görüşmek

Son düzenleme:
Cok genişsiniz o zaman bu dedikleriniz inandirici bile gelmiyo .. Böyle yapmazsiniz anlaminda demiyorum cok farkli düsünüyoruz anlaminda diyorum. Ben yeni evli sayilirim benim zaten yok aldatilma fobim:) olmadi yani bu tutmadi:) yahu anlaşamıyoruz bari yorumuma muhalefet etmeyin işte bu benim düsüncem fikrimi mi değiştireceksiniz noluyoruz yani?

Demezsem çatlarım seninki de ne adammış be!
Uğruna kafa göz yarmalar, onla olan yuvan yıkılırsa, sadece boşanmamalar.. Daha ne yapacaksan.

Korkmuyor mu bu adam senden? Nasıl bir hayatsa onunki kelle koltukta geziyor adam. Bir yanlış anlama ile bile başına iş açılabilir.
Eşinin yüzüne de diyorsan bunları, Bu kadar korkuttuğun Adam seni gercekten sevebiliyor mu?

sen kafaya taktıkça eşin o kadına daha da yakınlaşır. kendine bak gayet bakımlı ol. o kadınıda kafana takma. sende başka adamla öyle konuş kocanın aklı başına gelir. ALLAHa havale et o kadını. yuva yıkan kadının elbet yuvası yıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…