EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((


Ya menopozun bile hastalık olarak ele alındığı bir çağda yaşıyoruz. Bunlar ne ki? :)
 
İyi de herkes de iş arkadaşının eşinin tutumuna göre hareket edecek diye bişey yok.

Konu sahibi bu durumdan hoşlanmıyosa zaten uyaracağı kişi o kadın değil. O konuda saçmalamış.Kadının cevabı zaten bana laf edeceğine eşine sahip çık gibi bi cevap olmuş.Eşine laf geçirmesi gerek kadın iyi paylamış konu sahibini cuk oturtmuş lafı.Biraz da meydan okumuş.
 
Ya menopozun bile hastalık olarak ele alındığı bir çağda yaşıyoruz. Bunlar ne ki? :)

O da doğru.

Arkadaşımın beş yaşındaki oğluna pipisiyle oynuyor diye okb tanısı koymuş bir doktor. Bunlar da çocuğa obsesif işte, obsesif napalım bu da böyle falan diye yaklaşıyorlardı. Başka bir doktor tavsiye etmişler, ona gittiler en son. Adam bu yaşta normal, üzerine gitmeyin dikkatini dağıtın, çocuğu da habire psikologlara taşımayın diye kovmuş bunları. Ama hala çocuk okb'li anne babanın gözünde.
 
İyi de herkes bu durumdan hoşlanacak diye bişey yok.

iki muhabbet edip gülüştükleri için kadına kocama asılıyor muamelesi yapılması hoş mu peki?
burada muhabbetin içeriğinden haberdar olsak farklı olabilirdi ama, benim anladığım normal kadın-erkek, erkek-erkek, kadın-kadın ofis muhabbeti, zaten ofiste neyin muhabbeti yapılabilir ki.
 
Arkadaşların da dediği gibi kadına baskı yapmak anlamsız. Diyelim ki o kadınla ilgili olay çözüldü, sonra işyerine başka kadınlar gelebilir, başka ortamlarda başka kadınlar ile samimiyeti olabilir, hepsiyle tek tek uğraşacak mı konu sahibi? Sorunun kaynagina yönelik çözüm aramalı, burada eğer cidden bir seviyesizlik varsa bunun suçlusu eşidir. Ona karşı sert bir tutumu olmalı, başka kadınlara değil.
 

Devamlı tekerrür eden bi durum var yanlız.Eş bu kadar rahatsız olup obsesif hale gelmişse aile huzuru için mesafe konabilir.Elin kadını çok mu değerli yani.Ayrıca sen olayı kendine göre yorumluyosun muhabbetin içeriğinin ne olduğu önemli değil ne insanlar var eşi karşı cinse günaydın desin bile istemez
 
Nicin bu sekilde davraniyorsunuz. Esinize rahatsiz oldugunuzu ve kiskandiginizi kadinin dav. Hos bulmuyorum sen daha iyi bilirsin ama hos degil diyerek konuyu kapaticaktiniz. Sizin yok mu is arkadaslariniz sizde onlarla muhattap olun gulun sakalasin bakalim esiniz nasil irkilecek. Bazen karsi davranis ve rahat umursamaz tavirlardan anlasilir hatalar. Yemin ediyorum bu boyle siz ustune gittikce esiniz anlamayacak hatta kadinin niyeti kotu ise onunla daha cok muhabbet kuracak siz orda surat asarken

Deneyin gorun kurun cevre arkadaslik kendinize bakin suslenin puslenin esinize de gulun hicbir sey yokmus gibi biraz uzaklastiginizi hissetsin bakalim. Esiniz sizi kaybetmemek icin kendine ceki duzen verecektir. Erkekler malesef bunlardan anliyor. Kendine guvenen sanki her an gidecekmis gibi umursamatan relax kadinlara mum oluyorlar bi boyle kim ne derse desin

Size tavsiyem yemeyin kendinizi esiniz her seye ragmen yanlis yaparsa hicccc uzarmayin rahat olun dunyanin en cilveli guzelide olsa size sadik esinizi kimse kandiramaz kandirisada sizi hak etmeyen bir estir kendisi der yolunuza bakarsiniz ruh sagliginiz her seyden onemli esinizden bile bunu unutmayin ve toparlanin
 
Bazı kadınlar ve erkekler böyle işte, herkes ona aşıkmış gibi davranir. Bi gülüşler bi kikirdemeler bi oynakliklar kaşı gözü düzgün durmaz. Noluyosa böyle yapınca git otur yerinde efendi gibi. Karşısındakinin evli olmasına da gerek yok düzgün dur iki dk iş ortamında ya herkes senin çeneni kikirdemeni dinlemek zorunda degil.
 

burcu kesinlikle haklısın, şimdi zaten sen de yazmışsın, kadınla konuçması yanlış eşiyle halledecek diye.

ama işte burada eş de konu sahibi ile aynı fikirde değil, ve üzerine konuşup konuşup çözemedikleri bir mesele belli ki.

şu dediğine özellikle hak veriyorum, aile huzuru için en sevdiğine de mesafe koyabilirsin elbette.
ben zaten konu sahibine kişisel bir eleştiri çok getirmedim, konuyu biraz daha açmasını bekliyorum.
ama şu konuda bir kaç kişi hariç yorumların tamamının kadına hafif-meşref yakıştırması ile dolu olmasını hiç hoş bulmadım.
dediğin gibi mantıklı bir insan olarak kendime göre yorumlayarak hata ediyorum, konu sahibinin ruh hali ile düşünüp yorumlamak daha doğru.
ama o zaman bile diyeceğim şu olacak; konu sahibi eşinle bu konuyu sakince konuşmalısın, onu dinlemelisin, kaygılarını anlatıp onun kaygılarını dinlemelisin. çünkü ilk konu başındaki yorumda eşinin ağzından naklettiğin cümleler çok tehlikeli boyuta işaret ediyor. çünkü eşin hiç bir şekilde senin bu hassasiyetine hak vermiyor. bunun da bir sebebi olması gerekir, ya evet konu sahibi seni hiç umursamıyordur, ya da senin bu tavırlarının abartı olduğuna kanaat getirmiştir.
 

Hatun çok doğru söylüyor. Sen usteledikce kıymete binecek elin bitli karısı. Zor biliyorum ama kendin icin kendine önem ver. Bırak napiyorsa yapsın, bırakmayınca da aynısı olacak minimum çünkü.
 

bence eşi istifa edip, sadece erkeklerin gidebildiği bir iş yerine geçsin.
 

Eşi maalesef çok sinsi ve akıllıca oynuyo.Konu sahibine etek bile giydirmiyomuş ama eşinin rahatsız olduğunu bildiği halde davranışlarına çeki düzen vermiyo.İlgi odağı olmaktan ve eşinin kıskanmasından hoşlanan bi tip sanırım.

Kadında şöyle bi hata var tamam konu sahibine ağzının payını vermiş kocana sahip çık demiş ama yani ne biliyim kim olsa kendini rahatsız hissedip biraz uzak durabilirdi bence.Kadın biraz meydan okumuş gibi geldi bana.
 

şimdi konu sahibi okb yim deyince, ben bu olayların sıklığından şüphe ettim, her gün olan bir şey mi?
diğer kişilerle hiç muhabbet etmeyip sadece bu ikisi mi muhabbet ediyor.
ben konu sahinin bu ikisinin muhabbetlerini cımbızladığını düşündüm.
yanlış da kurgulamış olabilirim elbette.
 
Kendine ozguvenine ve disiligine guven. Dik dur.

Kadinsin sen sen degil o seni gozetleyecek o rahatsiz olacak sana yilisan erkeklerden

Hemen toparlan gulucukler at relax ol bakimli ve cekici. Icinde kiskanclik volkanlari patlasada erkegine belli etmeyeceksin net

Kadin oldugunu unutma...
 
Bi insanın bir diğer iş arkadaşıyla konuşup gülmesinden normal ne olabilir ki? Biri bana gelip kocamdan uzak dur derse ben de sıkı tut da kaçmasın derim, ne açıklayacam yok ben evliyim falan diye.
Sanıyorlar ki iş arkadaşları hiç gülüşüp konuşmuyorlar yahu sizden çok o insanlarla vakit geçiriyorlar tabiki öyle şeyler olabilir bu kadar abartmanın manadı yok kocana güvenseydin zaten sorun olmazdı.
Ben kadının asıldığını düşünmüyorum yapıdı böyledir
 

Benim eşim çok sevecen bir adam ve sevgisini dokunarak ifade eder. İlk tanıştığımız zamanlar tuhaf gelmişti ama sonradan alıştım. İş arkadaşına sarılan bir adam benim bey, manyak bir kocaya denk gelmesek bari. Konu sahibi benim yerimde olsa fiyuuuu düşünemiyorum...
 
bence sen" kocamı nasıl kendimden uzaklastırabilirim" diye düşünmelisin..işin zor..üzme kendini
 
Kocanı sıkı tut çünkü istersem kolay düşürürüm....yada düşürürler..Allah cezasını versin böylelerinin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…