Eşime bi türlü yaranamıyorum

Çok kırıcı bir davranış
Konuşmayı deneyin,düzelen bir durum olmazsa yapmayın!...
Çok sinir oldum kaba davranşlardan özellikle eşlerde olanlardan hiç hazzetmem...
Başıma gelmedi uzun yıllardır evliyim gelse çok kötü olurdum

eşin temizlik robotu ,mutfak robotuyla evlenmedi...önce bunu idrak etmesi gerekiyor,sizin davranışlarınızda bunu destekler nitelikte sanki programı ayarlanmış gibi haftada bir dip köşe ,ayda bir camlar onu bile beğenmemesi,
yahu evlenmeden annesinin evinde ne yapıyordu bu adam veya nerde yaşıyorsa...fazla şımarıklılık etmiş sizde mükemmel kadın olma derdiyle kendinizi yiyip bitirmişsiniz acilen iş bulup bu hayatını eşine değil kendine göre de değil ortak paydalarınıza göre ayarlamalısın daha yeni evliyken uzun yılları düşünme bile.... şimdiden ona bunu belli etmelisin.

böyle kaba saba erkeklerin hepsini bir araya toplayıp dayaktan geçiresim var. Nimeti nasıl döker eşiniz çok saygısız susmayın herşeye yetişmeye çalışmayın, bir robot gibi herşeyi yaparsan kimse kıymetini bilmez. çok sinirlendim yeni evliymişsiniz çok üzüldüm ALLAH YARDIM ETSİN ARKADAŞIM, sakın bu durumu kabullenmeyin siz ses çıkarmadıkça daha çok üste çıkar bunlar böyle canım ya

Ev işlerinde acemliğin varmı bilmiyorum , eşin ailesi dahamı özverili dahamı titiz?

eşin nereli ?

aranızda yemek kültürü yaşam kültürü farkımı var..

mesela komşum mardinli , bize lahana sarması getirmiş ama onun tarzı bana göre güzeldi az pişmiş. ben afiyetle yerken , bu ne bee o kadar lahana sarması yedim bu ne iğrenç bir şey götür şunu gözümün önünden dedi.. ve benim dandirik çiğ böreğimi hapurşupur yedi

işin bu tarafı

diğer tarafına gelince

mali sıkıntılarınız varmı ? ödemekte güçlük çektiğiniz ?

temel ihtiyaçları karşılama sıkıntısı vs.

daha detaylı bilgi verirsen

Ne kadar kötü ve saygısızca bi durum size Allahtan önce büyük sabır diliyorum
Daha sonra ilk aşamada eşinizi karşınıza alıp etraflıca konuşmanızı sizin ondan nasıl bi davranış beklediğinizi sizi bişeyi yapmaya nasıl teşfik edeceğini anlatmalısınız eğer yemeği beyenmediyse kırıcı bi davranış yerine eline sağlık hayatım ama şöyle olsaydı bnm daha hoşuma giderdi yada bn şunu daha çok sewerim gibi önerilerde bulunabileceğini ve o acımadan döktüğü nimeti bulamayan insanların olduğunu ona anlatmalısınız bunu sakin ve güzel bi dille yapın tartışmaya girmeyin çünkü siz yeni evlisiniz bn yeni evlken böyle bişi yaşamadım ama alışmak zor oluo oturmak zaman alio bazı şeyleri bunu yapıcakda sizsiniz siz nasıl oturtursanız alıştırırsanız öyle gider ama ilk baş o zorlukları çekersiniz
İkinci aşamada baktınız olmuo vurdum duymazlığa verin aldırırş etmeyin beğen miosa ya kendi yapsın yada dışardan söyleyip beraber afiyetle yiyin bilerek onun yanında temizlik yapmayın bırkaın kendinize izin verin çok fazla takmayın zamanla alışıcaksınız birbirinize ama ağırlıgınızıda koyun bi iş yapıcakken onsuz yapmayın yardım isteyin söylensede surat yapsada onada tutturn işin ucundan

işte bu yaptığın şeylerin hiçbirini yapmıcaksın
bak nasıl da yaranıyorsun

Yazılanları üzülerek merakla okudum . Aradan yıllar geçmiş merak ettim düzeldi mi eşiniz? Yada nasıl bir çözüm buldunuz?

Yapma canım. Hiçbir iş yapma. Bir süre sadece yat. Zaten beğenmiyorsun de yapma. Yapmadıkça kıymetli olursun. Nanköre bak sen

Yapma canım. Hiçbir iş yapma. Bir süre sadece yat. Zaten beğenmiyorsun de yapma. Yapmadıkça kıymetli olursun. Nanköre bak sen

5 sene olmus. Konuyu hortlatmış bir arkadas sagolsun. Ben de ne guzel okudum tam yorum yazacaktim

Evet yaa 5 senelik mevzu ben de okudum bi guzel ee arkadasim nasil oldunuz coluk cocuk var mi ??

Evet yaa 5 senelik mevzu ben de okudum bi guzel ee arkadasim nasil oldunuz coluk cocuk var mi ??

Biraz baktim da konularina ben bosanma konulari falan var. Bebek var. Siddet var. Corba gibi hersey. Bosanmis sanirim.

Geçen gun müzmin bekar bir arkadasim evlenmek istedigini soyledi
Neden dedim
Her hafta kadina utu ve temizlik icin 200 tl verdigini ayrica disarida yemek masrafının cok oldugunu soyledi
Nasil yani dedim
Alirim bi kadin oturur evde yaoar temizliği ütüyü yemeği bedavaya gelir dedi
Bende ona Öküzsün dedim
Esinize bir sey demeyeyim ayıp olmasin

Boyleyse cok tuhaf .ailesinde oyle alismis da degil.olmazsa annesine babasina soyle.hatta guvenebilecegin birileriyse senin soyledigini soylemesinler.onlarin yaninda da birseyler yaparsa kizup uyarsinlar insallah etkilenir.

ya cennet mahallesindeki pembe gibi cekirdigi alir yere citlerdim, yada pilimi pirtimi toplayip babamin evine gider is bulup hayat kurardim

benim esim de basta oyleydi, utuyu begenmedi utu yapmayi biraktim, kekimi begenmedi kek yapmadim, kahvaltida hazirladiklarima laf etti peynir zeytini dayadim onune ya da kendi sevdgim seyi yapip duymazdan gelip kendim yedim, çamaşır dag oldu yikamadim, evi b.k goturdu supurup silmedim.....

eve birini getirmeye utanir hale geldi, yavaş yavaş da yola geldi. gelmeseydi de hic arkama bakmaz bosardim. onun kahrini mi cekcem begenmeyen buyursun kendisi yapsin

aynisindan bende de vardi, kendi memurdu severek o isleri yapacak bi memurla evlendi

kiza agzim acik bakakaldim

Bu olayi biraz sen yarattin. Sen kendini evin hizmetçisi olarak görüyorsun. Doğal olarak eşinde seni öyle görüyor.

O evi ikinizde paylaşiyorsunuz, ikinizde kirletiyorsunuz. Hali ile onunda sorumluluğu o ev. En basit masayi toplayabilir, yemek yapabilir, çamaşiri asabilir. Sadece çalişiyor diye sorumluluklarindan men olmuyor.

Yemeğine, temizliğine ilk söylendiğinde hemen dünyayi dar etmeliydin ona. Hiç yemek ve temizlik yapmayarak ceza verebilirdin.

Bunu halen daha yapabilirsin. Yaptiği büyük bir terbiyesizlik. Ona yaranmaya çalişma. Onun çamaşarina, yemeğine hiiiç karişma. Sadece kendine yemek yap. Mümkünse en sevmediği yemekleri yap. Ve madem çalişmana gerek yokmuş, güzel bir aliş veriş yap.

Ve yarin birgün barişirsaniz bir daha asla tek başina ev işini yapma. Yarin birgün çocuk olur yada işe girersin, çok daha zor olur. Onun rahatini değil, kendi rahatini düşün. Nasil başlarsan öyle gider.

Kimse için işinizden mesleğinizden vazgeçip evde tabiri caizse hizmetçi gibi çalışmamalısınız en başta. Hadi bazı insanların tahsili yok mecbur kalıyorlar anlıyoruz ama siz üniversite bitirmişsiniz. Çalışıp bu işleri de beraber yüklenmelisiniz. Adama hizmet etmeyi kendinize görev bilmeyi bırakın en önce. Siz benimserseniz bunun sonu gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…