- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 493
- 688
- Konu Sahibi oyunbozan8
-
Kendi haline birak.ustune dusuyorsan simarmistir.Bendede haklı olabilirsiniz çünkü basitinden zoruna hiç birşeyi beğendiğini görmedim yemeklerin ki yukarda Allah var yenmeyecek gibi değiller
Teşekkür ederim yorumunuz için..aileler arasında kültür farkımızda var.kayınvalidemle aramızda bir sevgi bağımız yok ama kendisine asla bi terbiyesizliğim olmadı ama onada yaranamıyorum eşimede yaranamıyorum.çocuk zaten şu anda düşünmüyoruzda resmen sayelerinde kişiliğim değişti herşeyde sessiz kalmaya başladım ve biriktikçe kaldıramıyorum. Önce kendimi toparlamam gerekli kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerekli çok sağolun.
Kısa süredir evliyiz ama uzun zamandır beraberliğimiz var fakat ben ne yapsam eşim beğenmiyor.
Yemek yapıyorum beğenilmiyor evet yeni öğreniyorum elimden geleni yapıyorum ama evimize giden gelen herkes beğenip afiyetle yerken eşim yetmezmiş gibi akşam tabağını aldı çöpe döktü gerçekten dondum kaldım eskiden sadece tartışıyor laf söylese bile yiyordu.akşamdan beri içim içimi yiyor konuşmuyoruz şu anda hiç birşey diyemedim yapamadım o aldı döktü bense sadece boş boş bakıyordum
Ne kadar temizlik yaparsam yapayım evimiz ona göre pis ! 2 günde bir silip süpürüp banyoları temizliyorum,hafta da 1 dip köşe temizliyorum ne kadar pis olabilir ki her hafta nevresimler değişiyor,2 günde bir el ve banyo havlularını da değiştiriyorum,camları ay da 1 siliyorum. Ütü çamaşır yıkama zaten sürekli yapılıyor.ütü zaten beğenilmiyorda dünya kadar kıyafet olmasına rağmen hep bi önceki gün makinaya attığımın neden ertesi güne yıkanıp ütülenmediğini soruyor.sonucta yıkıyorum kuruyor ütülüyorum. hepsini aynı günde yapamıyorum zaten 2 kişiyix ama herşey 1 defa giyilip kirlete atıldığından makina hemen doluyor.beğenmiyorsan haftada olmadı ayda bi bi yardımcı alalım da demiştim ama o zaman da benim ne işe yaradığımı sordu.çalışmıyorum ama üniversite mezunuyum maddi imkanımız yerinde diye çalışmama gerek duymadı bende evlilik hazırlıkları derken boşladım bu saatten sonra zaten tekrardan iş arıyorum olanların sıkıntısı benim para getirmiyor oluşum mu bilmiyorum ama sanki eşimin gözünde eş değilde sadece ev hizmetlisi gibiyim
Gerçekten yoruldumve tükenmiş gibi hissediyorum kimseye ne aileme ne dostlarıma anlatamıyorum bir defada eline sağlık demedi teşekkür etmedi hadi bunları geçtim bir defa da bir yaptığıma kötü bir laf söylemediği olmadı.o yemeği alıp çöpe atmasına kadar bir şekilde ağlasamda kırılmamda üzülsemde devam ediyordum ama bu defa gerçekten çok daha ağır geldi tavrı şimdi evde yemek yok,ütü beni bekliyor,süpürmemde lazım ama cidden hiç birşey içimden gelmiyor ne yapmam lazım nası bi şekilde yoluna girebilir bu yaşananlar lütfen bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?