Eşime bişey olursa yaşayamam

Bende de benzer bir durum var .Dr ilaç vermişti onu kullanıyordum . Damar tıkanklığı mı yapıyormuş .

Allah kimseye sevdiğinin acısını yasatmasin.
Bende hep her gece dua ediyorum Allahım kocamın acısını bana gösterme beni ondan önce al diye .
Çok sevgiden kaynaklı tabi ki . Sevgi olduğu yerde korku da oluyor gayet doğal .
Allah yardımcınız olsun ama şifası olmayan bir dert değil siz sakin olun ki eşiniz de stres olmasın .

Bende de benzer bir durum var .Dr ilaç vermişti onu kullanıyordum . Damar tıkanklığı mı yapıyormuş .
Evet canım stresten uzak dur diyet yap özellikle yağlı ve kızarmış yiyeceklerden uzak dur birde spor yap inşallah bunları yaptığında sonuç alırsın Allah şifa versin

Evet canım aynen bende öyle dua ediyorum bazende düşünüyorum bana bişey olursa o ne yapar sefil olur diye aynı anda canımızı al birbirimizin acısını gösterme diye dua ediyorum bazen başbaşa verip dua ediyoruz inşallah kabul olur

Canım bu duygu seni yiyip bitirir kendini dizginlemeye çalış,

Hepimiz öleceğiz Rabbim hayırlı güzel ölümler nasip etsin, kimin erken ölüp kimin geç öleceği de belli değil. Allah gecinden versin tabi ama bence kabullenmek en güzeli.

Sonra ahiret var, inşallah iyi kullar oluruz da orada sevdiklerimizle beraber oluruz

Amin canım bana duanda küçük bi yer olsada ayırırmısın canım lütfen

Allah derki kimi benden cok seversen onu senden alirim ve yine derki onsuz yasayamam deme seni onsuzda yasatirimm! ! Bu sozun üstüne bisey denilmez ama rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin

Sağol canım seninde inşallah..sakın üzülme çaresiz bir dert değil nasıl olsa..sadece dikkat etmesi gerekiyor o kadar..
Gülümse şimdi olur mu?

Sağol canım seninde inşallah..sakın üzülme çaresiz bir dert değil nasıl olsa..sadece dikkat etmesi gerekiyor o kadar..
Gülümse şimdi olur mu?
Tamm canım söz moralimi yüksek tutacam bana ilk iyi gelen beni rahatlatan ilk yorum seninkiydi Rabbim zor zamanlarında senin gibi koca yürekli bir insan çıkarsın karşına aminn

Bende eşinin ölümcül hastalığı var sandım tövbe tövbe kas kasılmasından dolayı ilerde belki damar tıkanıklığı olur diye saatlerce ağlamak

Bende eşinin ölümcül hastalığı var sandım tövbe tövbe kas kasılmasından dolayı ilerde belki damar tıkanıklığı olur diye saatlerce ağlamak
Herkesin derdi kendine,eşimi çok sevdiğim için ve bu hayatta ondan başka kimsem olmadığı için durmadan Rabbim onun acısını gösterme diye dua ettiğim için kısacası CANIMIN İÇİ OLDUĞU İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM HALA DAHA ÜZÜLÜYORUM...
yaptığınız yorum için yinede teşekkür ederim.
(4 satır olumsuz yorum yazacağınıza 1 satır dua yazabilirdiniz)

Çok geçmiş olsun öncelikle. Dr önlemini de söylemiş. Kendinizi üzmenin size ve eşinize ne faydası var ki. Sizde buraya bunları yazacağınıza satır satır, saatlerce ağlamak yerine elinizi açıp saatlerce dua edebilirsiniz. Şifa âyetleri okuyabilirsiniz. Satır satır bunları yazacağınıza secde secde dua edebilirsiniz. Allah şifa versin.

HAKLISIN bende olsam ağlar üzülürüm ama korktuğun başına gelmez inşallah kendine iyi bak koca derken kendi sağlığından olma Allah acil şifa versin gönlünü ferah tut dermansız dert vermesin Mevla'm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…