Evet canım stresten uzak dur diyet yap özellikle yağlı ve kızarmış yiyeceklerden uzak dur birde spor yap inşallah bunları yaptığında sonuç alırsın Allah şifa versinBende de benzer bir durum var .Dr ilaç vermişti onu kullanıyordum . Damar tıkanklığı mı yapıyormuş .
Evet canım aynen bende öyle dua ediyorum bazende düşünüyorum bana bişey olursa o ne yapar sefil olur diye aynı anda canımızı al birbirimizin acısını gösterme diye dua ediyorum bazen başbaşa verip dua ediyoruz inşallah kabul olurAllah kimseye sevdiğinin acısını yasatmasin.
Bende hep her gece dua ediyorum Allahım kocamın acısını bana gösterme beni ondan önce al diye .
Çok sevgiden kaynaklı tabi ki . Sevgi olduğu yerde korku da oluyor gayet doğal .
Allah yardımcınız olsun ama şifası olmayan bir dert değil siz sakin olun ki eşiniz de stres olmasın .
Evet canım stresten uzak dur diyet yap özellikle yağlı ve kızarmış yiyeceklerden uzak dur birde spor yap inşallah bunları yaptığında sonuç alırsın Allah şifa versin
Amin canım bana duanda küçük bi yer olsada ayırırmısın canım lütfenCanım bu duygu seni yiyip bitirir kendini dizginlemeye çalış,
Hepimiz öleceğiz Rabbim hayırlı güzel ölümler nasip etsin, kimin erken ölüp kimin geç öleceği de belli değil. Allah gecinden versin tabi ama bence kabullenmek en güzeli.
Sonra ahiret var, inşallah iyi kullar oluruz da orada sevdiklerimizle beraber oluruz
Sağol canım seninde inşallah..sakın üzülme çaresiz bir dert değil nasıl olsa..sadece dikkat etmesi gerekiyor o kadar..Sağol canım bende masaj yapıyordum hiç fayda etmiyordu artık.
Canım eşinde bi doktora gitsin Rabbim beterinden sakınsın ama ihmal etmeyin
Allah sizi birbirinize bağışlasın sevdiklerinin acısını göstermesin aminn
Rabbim gönlüne inşirah salsın, şeytanın vesveselerine gelme inşallahAmin canım bana duanda küçük bi yer olsada ayırırmısın canım lütfen
Ay ağzına sağlık canım Rabbim cümlemize nasip etsinRabbim gönlüne inşirah salsın, şeytanın vesveselerine gelme inşallah
Eşine de şifa diliyorum, umarım yaşlı tontonlar olup torunlarınızı büyütmek de nasip olur
Tamm canım söz moralimi yüksek tutacam bana ilk iyi gelen beni rahatlatan ilk yorum seninkiydi Rabbim zor zamanlarında senin gibi koca yürekli bir insan çıkarsın karşına aminnSağol canım seninde inşallah..sakın üzülme çaresiz bir dert değil nasıl olsa..sadece dikkat etmesi gerekiyor o kadar..
Gülümse şimdi olur mu?
Herkesin derdi kendine,eşimi çok sevdiğim için ve bu hayatta ondan başka kimsem olmadığı için durmadan Rabbim onun acısını gösterme diye dua ettiğim için kısacası CANIMIN İÇİ OLDUĞU İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM HALA DAHA ÜZÜLÜYORUM...Bende eşinin ölümcül hastalığı var sandım tövbe tövbekas kasılmasından dolayı ilerde belki damar tıkanıklığı olur diye saatlerce ağlamak
Ben demiştim babam için, maalesef öldüHayatta kimse için "ona birşey olursa yaşayamam" diyerek bağlanmayın......Yaşarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?