Çok teşekkür ederim ama bunları zaten yapıyorum 4 4 lük olmasada elimden geleni yapıyorum benim ailem yanımda yok akabinde akrabalarımda yok bu konuyu burda paylaşmak istedim ve paylaştım çokta iyi geldi çok şükür...Çok geçmiş olsun öncelikle. Dr önlemini de söylemiş. Kendinizi üzmenin size ve eşinize ne faydası var ki. Sizde buraya bunları yazacağınıza satır satır, saatlerce ağlamak yerine elinizi açıp saatlerce dua edebilirsiniz. Şifa âyetleri okuyabilirsiniz. Satır satır bunları yazacağınıza secde secde dua edebilirsiniz. Allah şifa versin.
Sağol canım inan üzüntüm sizlerin sayesinde hafiflediRabbim şifa versin üzme kendini düzelir inşallah
Amin inşallah bana ettiğin dua nın kat be katı sana ve burdaki güzel yürekli insanlara uğrasın inşallahHAKLISIN bende olsam ağlar üzülürüm ama korktuğun başına gelmez inşallah kendine iyi bak koca derken kendi sağlığından olma Allah acil şifa versin gönlünü ferah tut dermansız dert vermesin Mevla'm...
İnsaallah kabul olur canımEvet canım aynen bende öyle dua ediyorum bazende düşünüyorum bana bişey olursa o ne yapar sefil olur diye aynı anda canımızı al birbirimizin acısını gösterme diye dua ediyorum bazen başbaşa verip dua ediyoruz inşallah kabul olur
Vallahi eşime bugün güçlü duracağımı bunun üstesinden Allahın izniyle geleceğimi söyledim adamcağızada moral oldu inşallah her daim bu devam eder canımCanim öncelikle çok geçmiş olsun rabbim seni eşini eşini sana bebeginizide ikinize bağışlasın
Dua var ya dua en inanilmaz çözüm dua varsa hicbisey imkansiz değil ömrü veren de o alan da o
Benim annem şeker hastasi neler neler yaşadık bi gun şekeri 500 e fırladı hastaneye gittik doktorlar şaşırdı bu sekerle nasil saglam duruyosun diye sende merak edersen duayla rabbimle
Bol bol dua et sakin olmaya çalış güzel düşün bu aylar çok mubarek ve güzel
Kanseri yenenler bile var
Çok güçlü olmalisin kadin dedigin güçlü olur
Sevgi ve dua ile
:)))
Tamam o cümleyi kurmamaya özen gösterecem ama inan kalbimden ne geçiyorsa onu söyledim ama yinede özen gösterecemAllah şifa versin.
Sizi birbirinize bağışlasın. Ama başlıktaki gibi söylemeyin hiç bir zaman.
Iyi bakılırsa sıkıntı yapacak bir rahatsızlık değil, ferah tutun kalbinizi.
Sağolun bu yönden pek bakmamıştım:)Anju'yu 7-70 e herkes oluyor sıkma canını.. Geçen sene benim babam da oldu.. Allah şifa versin inş
Ne güzel bak ya kötü bişey olduğunda farketseydiniz başında önlemini aldığınız için şükredin ve bol bol dus edin
Sağol canım Rabbim sizlere göstermesinAllah şifa versin canım, aklınla kötü şeyler getirme, eşinin yanında güler yüzlü ol stres olmasın daha fazla
Bu nasıl bir cevap yani şuan bu durumda olan birine en bencilce yazılmış bir yorum
Bu üyenin her mesajı böyle hiç ciddiye almayınBu nasıl bir cevap yani şuan bu durumda olan birine en bencilce yazılmış bir yorum
Aminnnn Allah razı olsun daha zaten bu insanla hiç muhattap olmamBu üyenin her mesajı böyle hiç ciddiye almayın
Allah sağlık sıhhat versin
Daha kötü hastalıklardan korusun
Teşekkür ederim amenna herşey Allahtan ama hamilelikmi desem ruhsal durumum mu desem sahipsizlikmi desem 3 koldan sarınca korkularda kaçınılmaz oluyor emin olun Rabbim hepimizi bu vesveselerden kurtarsınkeşke korkularınızı böyle salıverip o olumsuz enerjiyi etrafınızda barındırmasanız. rahatlatılmak istiyorsunuz biliyorum ama tavsiyem maddi durumunuz el veriyorsa psikolog desteği alın. ilaç kullanmadan da belki atlatabilirsiniz bu durumu ve kendinizi vesvesenin kollarına bırakmayıp zamanla kendi çözümlerinizi de üretir hale gelirsiniz.
her şey Allahtan. bunu hepimiz söyleriz ama ardındaki manayı çözmeye uğraşmayız. lütfen söylediklerimize dikkat edelim, kelimeler büyücüdür.
Amin allah kimsenin ağız tadını bozmasın ama siz de çok çok üzülmeyinAminnnn Allah razı olsun daha zaten bu insanla hiç muhattap olmam
İyiki burası var iyiki siz gibi koca yürekli insanlar var inanın nasıl rahatladım bilemezsiniz Rabbim sizlerede her darda kaldığınızda ferahlık versin
Çok sağolun inanın eskisi gibi üzülmüyorum sizin gibi düşünceli insanların sayesinde çok rahatladım Allah razı olsun hayırlı güzel gecelerAmin allah kimsenin ağız tadını bozmasın ama siz de çok çok üzülmeyin
Allah korusun ya daha kötü bir hastalık olsa idi
Allahın gücüne gider(
Tez zamanda acil şifalar dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?