- Konu Sahibi ozge22ozge
-
konuyu acana kadar psikoljm dha iyiydi hiç bu kadar kötü seyler gelmemişti aklıma içimi ferah tutmaya çalısıyrmvalla kim kızarsa kızsın ecişli bücüşlü konulardan rahatsız olanlar çok bende dahil ama böyle bir derdi olana çok ta laf edemem konunun gidişatı belliyse okumayı sonlandırabilirim..ama bu konu beni yerin dibine sokuyor napacağız konu sahibi acısını içinden yaşasın ben görmek istemiyorum mu diyeyim..
ki hakikaten bu konu beni çok yakan bir konu her defasında eşim olmassa sorgusunu yaptırıyor ve düğüm düğüm oluyorum..
bu kötü bir şey değil ben takıyorum mesela...konuyu acana kadar psikoljm dha iyiydi hiç bu kadar kötü seyler gelmemişti aklıma içimi ferah tutmaya çalısıyrm
inşallah bnde oyle umuyorm cok tesekkrler haber verecgm mutlaka.bu kötü bir şey değil ben takıyorum mesela...
ben senin yerinde olsam şöyle düşünürdüm..
umarım nörolojik değildir kocamın sıkıntısı...
umarım psikolojiktir olmadı öbür türlüsü,sonuçta Rabbim dermansız dert vermemiş..
yarın haberlerini bekleyeceğim..
acilen psikiyatriste gidin. arkadaşlar konu büyü,cin vs ye gelmesin lütfen. yasak. konuyu kapamak durumunda kalırım
bnmde anlatmak istedigm bu surekli veya ara ara cektiği bi baş ağrısı yok agrı kesici vs bişey kullanmaz ztn.sadce ilk aksam oyle dedi sanki bişey sıkıyo dedi ama dun aksam bas agrısı vs bişey yoktu, korkuyo uykusunda aksam takip ettim aralıyo gözlerini bişey goruyoda olablr(belkide hamileym diye bna soylmyo gordgu vs bşy vrsa) sonra kalkmaya çalısıyo yatakata kaskatı kalmıyo ama kalkerken panikten napıcagnı sasıryor sonra aglamaya başlıyor bi doktora gidelim baklm snrasını dusncz artık
yorumlardan etkilenme lütfen.konuyu acana kadar psikoljm dha iyiydi hiç bu kadar kötü seyler gelmemişti aklıma içimi ferah tutmaya çalısıyrm
bende şu devamı 6. sayfada olan kocasını kaybeden üyenin konusunu okuyunca psikolojimi kaybediyorum.
o üyeler ben oluyorsam şayet ki alıntı yapan benim rahatsız olmadığımı dile getirmedim , öbür konu beni daha çok rahatsız ediyor dedim,sence kapatılabilir mi o konu ,gayet samimiyetle soruyorum...Biz söyleyince konu sahibi ve üyelerin zoruna gidiyor okypete seni ciddiye alırlar belki...
yorumlardan etkilenme lütfen.
daha ne olduğunu anlamamışsınız.
güzelce bir muayene olsun eşin.
önce bi durumunu anlayın.
ona göre hareket edersiniz.
alıp yürümenin evham yapmanın kimseye faydası yok.
yorum yapan arkadaşlar da abartmasalar iyi olur sonuçta hamile olduğunu belirtmişsin.
dönemsel ruhsal bir sıkıntı veya panik atak ta olabilir ki hallolur bunlar da.
hayatta herşey insanlar için.önemli olan zamanında gerekli tedavilerini yaptırmak.
o üyeler ben oluyorsam şayet ki alıntı yapan benim rahatsız olmadığımı dile getirmedim , öbür konu beni daha çok rahatsız ediyor dedim,sence kapatılabilir mi o konu ,gayet samimiyetle soruyorum...
bu konuya gelince herkesin çatır çatır ağzına aldığı rahatsız edici konuya dönerse zaten kapatılmalı,rahatsız olmayanımız var mı ki sence...ama her şeyin bilimle çözülmediğini de hepimizin bilmesi gerekiyor..
bu arada dün ki konuya yazdığın yorumu da tek geçerim ,çok yerinde bir mesajdı.
Ben de bunu anlamıyorum. Başka konu konuşulurken zar konusu mesela konunun en ücra yerlerine kadar giriliyor.
Ama bir siyaset, bir din konusu yasaklı. Neden onlar da konu değil mi?
Onlar da gerçek hayatın parçaları değil mi?
Haddini aşan zaten banlanır. Ama bu konularda da konuşabilmeliyiz. Yetişkin insanlar değil miyiz?
dün ki konu sahibine ben zaten inanmıyorum her defasında çikolata kız olup olmadığını soruyorum ama bir şekilde yan çiziyor bu sebeple samimiyetlerine inanmadığım konulara yorum dahi yapmıyorum..zaten yorumları kessek üç beş yazar bdv nin derinliklerinde kaybolurdu o konu ama kız yazdıkça birileri bir şey yazmış,birileri yazdıkça malzeme çıkmış ben konu kapanır dedim banane kapanırsa kapansın ölüm meselesi değil ki dediği an sadece izledim..Yok sen değilsin parkbylul, dünkü büyü konusunda da benzeri oldu, tamam istemeyen okumasın ama diyelim ki gözüm kaydı okuma gafletine düştüm. Bütün korkularım canlanıyor o zaman. Eminim başka üyeler de vardır benim gibi. Bu arada konuyu açan arkadaşa da dediğim bir şey yok, ama konu - doktora henüz gidilmediği- için in cin mevzusuna geliyor o zaman da karışıyor işler.
Daha neler görceksin canım hacı hoca konuşmaları yasak denince bende böyle bir uygulama buldum ama kendim de güldüm Evet harikayım ayrıcahocayı bibleyeninide ilk defa görüyorum vallahi harikasın tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?