Eşime Bişey Oluyor

panik atak bende yaşadım ama el ayak uyuşması oluyor atak sırasında.kalp çarpıntısı hat safhada oluyor.anlattığı farklı bi olay gibi geldi..bence nörolojiye görünün.zaten panik atak sa sizi yönlendirecektir psikiyatriste.bu arada vakitsiz ölüm yazısını okudum çok etkilendim.bayan hamileymiş..keşke paylaşılmasaydı..

konuyu acana kadar psikoljm dha iyiydi hiç bu kadar kötü seyler gelmemişti aklıma içimi ferah tutmaya çalısıyrm

Hay Allah , lütfen lütfen doktora gidin.Sağlıkla ilgili konular ertelemeye gelmez.İnşallah güzel haberler duyarız sizden de eşinizin bir şeyi yoktur, acil şifalar dilerim.

ha
konuyu acana kadar psikoljm dha iyiydi hiç bu kadar kötü seyler gelmemişti aklıma içimi ferah tutmaya çalısıyrm
bu kötü bir şey değil ben takıyorum mesela...
ben senin yerinde olsam şöyle düşünürdüm..
umarım nörolojik değildir kocamın sıkıntısı...
umarım psikolojiktir olmadı öbür türlüsü,sonuçta Rabbim dermansız dert vermemiş..
yarın haberlerini bekleyeceğim..
ha ve evet benim bu konu daha çok psikolojimi bozuyor,kaldırılsın diyemem ama vefat haberlerinin dertlerinin paylaşıldığı ayrı bir topik açılmalı...

inşallah bnde oyle umuyorm cok tesekkrler haber verecgm mutlaka.

acilen psikiyatriste gidin. arkadaşlar konu büyü,cin vs ye gelmesin lütfen. yasak. konuyu kapamak durumunda kalırım

Biz söyleyince konu sahibi ve üyelerin zoruna gidiyor okypete seni ciddiye alırlar belki...

Anladım canım. Bu tür konuları konuşmak yasak aslında ama bu da bir dert sonuçta.
Son zamanlarda değişik bir şey oldu mu evde? Uzun zamandır gelmeyen biri, ekmek kırıntısının olması, hani boy abdesti olmadan birkaç gün dolaşma. Eşinin stresli bir dönemi ise ya da yaşadığı bir acı varsa psikolojik olarak kendini etkiliyor olabilir. Ancak çok zor bir durum olduğunu kesinlikle tahmin edebiliyorum.

yorumlardan etkilenme lütfen.
daha ne olduğunu anlamamışsınız.
güzelce bir muayene olsun eşin.
önce bi durumunu anlayın.
ona göre hareket edersiniz.
alıp yürümenin evham yapmanın kimseye faydası yok.
yorum yapan arkadaşlar da abartmasalar iyi olur sonuçta hamile olduğunu belirtmişsin.
dönemsel ruhsal bir sıkıntı veya panik atak ta olabilir ki hallolur bunlar da.
hayatta herşey insanlar için.önemli olan zamanında gerekli tedavilerini yaptırmak.

bende şu devamı 6. sayfada olan kocasını kaybeden üyenin konusunu okuyunca psikolojimi kaybediyorum.

Evet üzücü bir konu Allah konu sahibine sabır versin. Ama kader başka, in cin büyü eciş başka. Haksız mıyım ? Zaten forum kuralları da belli aslında çok fazla da konuşmaya gerek yok.

Ben de bunu anlamıyorum. Başka konu konuşulurken zar konusu mesela konunun en ücra yerlerine kadar giriliyor.
Ama bir siyaset, bir din konusu yasaklı. Neden onlar da konu değil mi?
Onlar da gerçek hayatın parçaları değil mi?
Haddini aşan zaten banlanır. Ama bu konularda da konuşabilmeliyiz. Yetişkin insanlar değil miyiz?

Biz söyleyince konu sahibi ve üyelerin zoruna gidiyor okypete seni ciddiye alırlar belki...
o üyeler ben oluyorsam şayet ki alıntı yapan benim rahatsız olmadığımı dile getirmedim , öbür konu beni daha çok rahatsız ediyor dedim,sence kapatılabilir mi o konu ,gayet samimiyetle soruyorum...
bu konuya gelince herkesin çatır çatır ağzına aldığı rahatsız edici konuya dönerse zaten kapatılmalı,rahatsız olmayanımız var mı ki sence...ama her şeyin bilimle çözülmediğini de hepimizin bilmesi gerekiyor..
bu arada dün ki konuya yazdığın yorumu da tek geçerim ,çok yerinde bir mesajdı.

Yok sen değilsin parkbylul, dünkü büyü konusunda da benzeri oldu, tamam istemeyen okumasın ama diyelim ki gözüm kaydı okuma gafletine düştüm. Bütün korkularım canlanıyor o zaman. Eminim başka üyeler de vardır benim gibi. Bu arada konuyu açan arkadaşa da dediğim bir şey yok, ama konu - doktora henüz gidilmediği- için in cin mevzusuna geliyor o zaman da karışıyor işler.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Son düzenleme: 30

Buna katılmıyorum. Mesea ben çabuk etkilenen bir insanım, korkularım var , psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum. Sen diğer mesajında ekmek kırıntısı var mı dedin, ben obsesif biri olarak sürekli ekmek peşine düşebilirim, bu sebeple korkularım artabilir ya da oldu da bir gün banyo yapmadıysam çarpılıcam korkusuyla dolaşabilirim. Bu konular çok hassas konular bence bu yüzden konuşulmamalı.

dün ki konu sahibine ben zaten inanmıyorum her defasında çikolata kız olup olmadığını soruyorum ama bir şekilde yan çiziyor bu sebeple samimiyetlerine inanmadığım konulara yorum dahi yapmıyorum..zaten yorumları kessek üç beş yazar bdv nin derinliklerinde kaybolurdu o konu ama kız yazdıkça birileri bir şey yazmış,birileri yazdıkça malzeme çıkmış ben konu kapanır dedim banane kapanırsa kapansın ölüm meselesi değil ki dediği an sadece izledim..
ha bu konuyu oraya götüren olur mu vallahi olur hiç şaşırmam ama konu sahibesinden kaynaklanmaz kadın inanmıyorum diye giriş yaptı hepsi bizden..
okypeteye de dedim kk da bdv provakatörleri varsa konular sapıyorsa anında kapansın..
ama konu sahibinin yazım paralelinde devam etse hiç sıkıntı kalmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…