- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi ozge22ozge
-
arkadaşı o amiyane yorumu yapmaya sevkeden üyenin tavrına ne demeli..konu sahibine ait olmayan yorumu aldı liseli gibisin dedi ..ee noldu o üye niye ortada,köpek sevgisini türban muhabbetine çevirmiş kendi konusunda tık yok.bir konu daha kk kıyımına uğramış ne olacak.
daha doğrusu konu sahibi.
kadın güzellikle yardım istedi.konu özellikle suistimal edilip farklı yerlere sürüklendi.
o da birine patlamış en sonunda.gördüğüm kadarıyla amiyane bir tabirle cevap vermiş birine.
tabiri forum kuralları dışına taşmış ona diyecek bişey yok ancak bunun dışında da bir hatası yoktu kadının yahu.
konu sahiplerini çıldırtmakta,konunun seyrini istedikleri yere çekmekte,sündürmekte üstüne yok bazı arkadaşların!!!
BOĞAZININ SIKILDIĞINI HİSSETTİĞİ ANDA NAS SURESİNİ OKUSUN,dua okumadan asla yatmayız 3 aksamdır oluyo ama her gece değil ve sadece evde oluyor kv geçen gun kendi annemlerde de uyudu hiçbişey olmadı taşınırken heryeri sirkeli suyla sildim
o şahsa gelene kadar konuya cevap verenlerin içinde konunun seyrini bilerek istedikleri noktaya sürükleyenler var.Ya hakikaten konu sahibi neden banlandı ?
Liseli ağzı ile ona haddini bildirmeye meyleden şahsın hiç mi kabahati yoktu?
Şimdi bu kadının kocasının son durumunu nereden öğreneceğiz biz? Demek ki buraya dertleşmek için konu açmak üstüne "liseli mode on" bir zılgıt yeyince cevap vermeye de korkar olacağız.
iyide zaten doktora gitmişler niye her defasında aynı yorum yapılıyor. Doktora gitmeyeceğiz dememiş ki en başından beri randevu aldık gideceğiz demiş ve de zaten gitmişler.
evet panik atak da olabilir uyku felci de olabilir belki buradan da yardımcı olabilecek bilgi almak istedi ama konu farklı şekilde ilerlemiş.Çelişki de zaten orada başlıyor. Doktora gidip sonucunu öğrenecekse hala nedne burada doktor dışı hurafeler yorumlar istiyor kendini banlattırıyor. Dün bir makale okudum panik atak hastalarının yaşadıklarıyla ilgili, aynı hanımefendinin eşinin yaşadığı şeyler.
doktor dışı yorum istediği mesaj hangisi acaba ben göremedim?Çelişki de zaten orada başlıyor. Doktora gidip sonucunu öğrenecekse hala nedne burada doktor dışı hurafeler yorumlar istiyor kendini banlattırıyor. Dün bir makale okudum panik atak hastalarının yaşadıklarıyla ilgili, aynı hanımefendinin eşinin yaşadığı şeyler.
doktor dışı yorum istediği mesaj hangisi acaba ben göremedim?
konu sahibinin hurafelerle ilgili yorumu yok,konuyu oraya getirdiği yok.
özellikle de dönüp okudum bir daha.
konu bizzat bazıları tarafından o hurafeler dediğin noktaya savruldu.
konuya gayet objektif taraftan baktığımı da belirteyim bu arada.
amacım haklı olmak değil de konuda aleni yapılan bir savrulmaya dikkat çekmek.Yok yok siz gayet haklısınız ben kendimi ifade edemedim. Evet konu savruldu her zamanki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?