Eşime Bişey Oluyor

konu sahıbı neden banlandı pardon ama?

arkadaşı o amiyane yorumu yapmaya sevkeden üyenin tavrına ne demeli..konu sahibine ait olmayan yorumu aldı liseli gibisin dedi ..ee noldu o üye niye ortada,köpek sevgisini türban muhabbetine çevirmiş kendi konusunda tık yok.

dua okumadan asla yatmayız 3 aksamdır oluyo ama her gece değil ve sadece evde oluyor kv geçen gun kendi annemlerde de uyudu hiçbişey olmadı taşınırken heryeri sirkeli suyla sildim
BOĞAZININ SIKILDIĞINI HİSSETTİĞİ ANDA NAS SURESİNİ OKUSUN,
BİRDE DOKTORA MUTLAKA GİDİN.

Ya hakikaten konu sahibi neden banlandı ?
Liseli ağzı ile ona haddini bildirmeye meyleden şahsın hiç mi kabahati yoktu?
Şimdi bu kadının kocasının son durumunu nereden öğreneceğiz biz? Demek ki buraya dertleşmek için konu açmak üstüne "liseli mode on" bir zılgıt yeyince cevap vermeye de korkar olacağız.

o şahsa gelene kadar konuya cevap verenlerin içinde konunun seyrini bilerek istedikleri noktaya sürükleyenler var.
özellikle geriye dönüp okudum.konu sahibinin bu meşhurr yasaklı ibarelerle ilgili bir yorumu yok.sadece yardım istiyor eşinin durumunu izah ederek.
olayı yeni yaşamışlar ve haliyle nereye yoracağını bilmemiyor.dr. a agidicez dediği halde azarlayanlar oldu.
o meşşhurr yasaklı kelimeleri kullanmadığı halde bununla itham edildi.
yazık ya ,buraya hiçkimse derdini açıp yardım isteyemeyecek mi adam akıllı.
bu arada konu sahibini tanımam etmem.
sadece konu akışı içinde yapılan aleni yönlendirme ve saptırmalara tepki gösteren eski bir üyeyim.
artık bu kadar da hakkımız olsun doğruları söylemeye!!!

bana uyku felci geçiriyormuş gibi geldi açıkcası bende yıllardır arasıra sıkıntılı stresli olduğum dönemlerde yaşıyorum. Hatta bir hafta önce oğlumun göz kapağı şişmişti acile götürmüştüm eşim de yurt dışındaydı stresten sabaha kadar korkulu rüyalar üzerine aralıklarla devam eden uyku felciyle uğraştım. Sabah kalktığımda zombi gibiydim.

teker teker tüm sayfaları okudum. konu sahibinin hiç bir yorumunda indir cindir muhabbetlerine rast gelmedim.
nedir yani başkaları in cin muhabbeti büyü müyü desin mağdur konu sahibinin konusu kapanmakla burun buruna gelsin.
kibleyen arkadaşında yorumu belli. bizde her gıcık olduğumuzu kibleyelim o halde.
böyle şey mi olur ya.
yazık..

sadece dua okumakla kalırsanız daha çok korkarsınız.. doktor denen bişey var ya, psikoloji gerçeğini kabullenin

iyide zaten doktora gitmişler niye her defasında aynı yorum yapılıyor. Doktora gitmeyeceğiz dememiş ki en başından beri randevu aldık gideceğiz demiş ve de zaten gitmişler.

iyide zaten doktora gitmişler niye her defasında aynı yorum yapılıyor. Doktora gitmeyeceğiz dememiş ki en başından beri randevu aldık gideceğiz demiş ve de zaten gitmişler.

Çelişki de zaten orada başlıyor. Doktora gidip sonucunu öğrenecekse hala nedne burada doktor dışı hurafeler yorumlar istiyor kendini banlattırıyor. Dün bir makale okudum panik atak hastalarının yaşadıklarıyla ilgili, aynı hanımefendinin eşinin yaşadığı şeyler.

evet panik atak da olabilir uyku felci de olabilir belki buradan da yardımcı olabilecek bilgi almak istedi ama konu farklı şekilde ilerlemiş.

doktor dışı yorum istediği mesaj hangisi acaba ben göremedim?
konu sahibinin hurafelerle ilgili yorumu yok,konuyu oraya getirdiği yok.
özellikle de dönüp okudum bir daha.
konu bizzat bazıları tarafından o hurafeler dediğin noktaya savruldu.
konuya gayet objektif taraftan baktığımı da belirteyim bu arada.

Yok yok siz gayet haklısınız ben kendimi ifade edemedim. Evet konu savruldu her zamanki gibi.

Yok yok siz gayet haklısınız ben kendimi ifade edemedim. Evet konu savruldu her zamanki gibi.
amacım haklı olmak değil de konuda aleni yapılan bir savrulmaya dikkat çekmek.
bu konuya takılmış gibi olsam da son zamanlarda çoğu konuda benzer şey yapılıyor ve benim gibi rahatsız olanlar adına da dillendirmek istedim.
gerçekten hak verdiysen de memnun olurum tabi ben kendimi ifade edebildiğim için.

Konu sahibi açık açık yazmamış olabilir ama 'bu başka bir şey mi' demesinden ne demek istediği anlaşılıyor zaten. Böyle konular yasak diyenlerden biriyim, herkes etkilenmeyecek diye bir şey yok. Mesela ben bu tarz bir şey okuduğum an her şey bitiyor benim için, o gece uyuyamıyorum.

Banlanmasına neden olan durum başka zaten. Karşı taraf kışkırtmış olabilir ama aynı şekilde cevap vermek banlanma sebebi.

Benim bildiğim bu kadar. Ceza süresi dolunca konu sahibi gelir açıklamasını yapar. Bu kadar ülke meselesi haline getirmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…