- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi ozge22ozge
-
kadın endişeli halde konu açmış rahatlatıcı bir takım yazılar beklerken bu pozisyona düşüyor ve bir üyenin işgüzarlığından gitti ya en çok buna üzüldüm..bir çoğumuz hastalıklarımızla ilgili konular açtık ben mesela boynumdaki bezeyi doktora gittiğim halde sordum belki sorun yok diyipte sorun yaşayan olmuştur diye bu konunun böyle bir konudan hiçbir farkı yoktu..kaydıran arkadaşlar dışında ve bu ban çok üzücü açıkcası.Yok yok siz gayet haklısınız ben kendimi ifade edemedim. Evet konu savruldu her zamanki gibi.
konu sahibini konuyu gümletti bir lise bebesi sanırım.Simdi ne desek yanlıs olur hocalık ıs var derız doktorluk cıkar doktorluk derız hocalık cıkar bellı olmaz yanı .
sız ılk bır doktora ondan sonrada bır ıamma gıdıp esınızı okutunuz hoıcaya demıyorum dıkkatınızı cekerse mılletı kandırmaya calsan cok musallat olmus denılıp daha beter olur ALLAH korusun bır camı hocasına gıdın okutun
benımde boyle korkmalarım tıtremelerım vardı camı hosacasına gıttık bır kac gun okudu ALLAH RAZI OLSUN HERGUN AYETL KURSI OKUDUM YATARKEN COK SUKUR IYIYIM . AMA BU HOCA ISLERINE INANMAYIN .
neyse polemiğe girmeyelim konu sahibi banlıydı..Sinir oluyorum boyle insanlara actigi konunun arkasında durmayıp kaciyorlar heleki boye hassas bir konuda yalan dolan katarak insanlari dahil etmesi yszık gunah diyrum cnm
Yanlış anladın.Konu devam ediyordu ama bir lise bebesi geldi konuyu başka yere çekti konu sahibide karşılık verince kiblendi banlandı. Tamamen sabote edildi konuyu saptırdılar.Sinir oluyorum boyle insanlara actigi konunun arkasında durmayıp kaciyorlar heleki boye hassas bir konuda yalan dolan katarak insanlari dahil etmesi yszık gunah diyrum cnm
banada oyle geliyorbana epilepsi gibi geldi allah şifa versin.
geçmiş olsun semptomlar panikatağı andrıyordu zaten umarım tomografiden de temiz çıkar eşin geçmişler olsun..tekrar mrb arkadaslar kısa bir aradan sonra dün doktora gitti eşim fakat norolojiden bugüne randevu aldıgımız için genel cerrah ve baska bir doktor bakmış tomogrofi flan cekilmemiş (okdadr soyledm ama)doktor sinir ve psikolojiyle alakalı oldugunu soylemiş ve bulundgmz yer ilçe oldugu için (cok buyuk bi hastane değil)araştırma hastanesinde bi psikologn kartını vermiş tabi ama ben once bi tomografi flan cekilmesinden yanayım bugnki noroloji randevusna gittiğimizde ise doktorun acil işi cıkmış tüm randevular iptal olmuş pazartesi günü tekrar norolojiye gidicez bakalım inşallah psikojiktir veya panik ataktır.İlginiz için tesekkurler : /
Dusunce,i yazfim polemige girmek gibi bir niyetim olamaz yazarsada cvp vermemneyse polemiğe girmeyelim konu sahibi banlıydı..
sormayın ülke değiştirdim.....Sinir oluyorum boyle insanlara actigi konunun arkasında durmayıp kaciyorlar heleki boye hassas bir konuda yalan dolan katarak insanlari dahil etmesi yszık gunah diyrum cnm
Allah şifasınıda verir sıkıntı yapmayın sakinleşin.Bebeğinizi düşünün. Bu olanlar daha büyük dertlerin önüne geçmiştir umarım.Kediye köpeğe bir kap su biraz yemek verin.Umarım dediğimi anlamışsınızdır.tekrar mrb arkadaslar kısa bir aradan sonra dün doktora gitti eşim fakat norolojiden bugüne randevu aldıgımız için genel cerrah ve baska bir doktor bakmış tomogrofi flan cekilmemiş (okdadr soyledm ama)doktor sinir ve psikolojiyle alakalı oldugunu soylemiş ve bulundgmz yer ilçe oldugu için (cok buyuk bi hastane değil)araştırma hastanesinde bi psikologn kartını vermiş tabi ama ben once bi tomografi flan cekilmesinden yanayım bugnki noroloji randevusna gittiğimizde ise doktorun acil işi cıkmış tüm randevular iptal olmuş pazartesi günü tekrar norolojiye gidicez bakalım inşallah psikojiktir veya panik ataktır.İlginiz için tesekkurler : /
Konunsahibesini kastetdiyrsun sandim ozur dilerim.Yanlış anladın.Konu devam ediyordu ama bir lise bebesi geldi konuyu başka yere çekti konu sahibide karşılık verince kiblendi banlandı. Tamamen sabote edildi konuyu saptırdılar.
ben çok şey yazdımda sildim , konuyu anlamamışsınız ,konu sahibi keyfen cevap vermedi değil,banlandığı için cevap veremedi kimseye bak şimdi yazmışDusunce,i yazfim polemige girmek gibi bir niyetim olamaz yazarsada cvp vermem
inşallah hersey allahtan.inanın kafam iki gndur çalışmıyor pek anlayamadımAllah şifasınıda verir sıkıntı yapmayın sakinleşin.Bebeğinizi düşünün. Bu olanlar daha büyük dertlerin önüne geçmiştir umarım.Kediye köpeğe bir kap su biraz yemek verin.Umarım dediğimi anlamışsınızdır.
Yanlis anlafigimi belirtim ozur diledimben çok şey yazdımda sildim , konuyu anlamamışsınız ,konu sahibi keyfen cevap vermedi değil,banlandığı için cevap veremedi kimseye bak şimdi yazmış
gittiğini yazmış yadoktora gitmediniz mi daha peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?