Eşime Bişey Oluyor

İn, cin, büyü Kurani Kerim de geçen şeyler, şuna inanıyorum ama buna inanmıyorum diyemeyiz. Ama bunlardan korunmanın yolu da kesinlikle hacı, hoca yani şarlatan tayfası değil, o yüzden bu konuya kısaca girmiş bulundum, dua' nın hayatımız da önemli bir rolü vardır, ona buna para kaptırmak yerine, kendi ağzımızla ettiğimiz dua en hayırlı olanıdır.

İnşallah ciddi bir durumu yoktur eşinizin, şimdiden geçmiş olsun.

psikolojik bi rahatsızlığı olabilir, inşallah kolay kurtulabileceği birşeydir

Tamam boyle durumlarda "ay ne ini cini ben cok modernim hic inanmam bunlara" yorumu yapmayi cok seviyoruz zira katiliyorum da bu tip durumlarda ilk ve tek basvurulacak merci doktor olmali fakat birazcik empati yapmayi deneseniz ? Boyle urkutucu bir olay basiniza gelseydi yetistirilme sartlarini, cevreyi ve hatta turk yapimi iki korku filmi izlediyseniz bunlari dusunecek olursak herkesin aklinin ucundan da olsa gecer bi yani. Kadin endiselenmis korkusunu paylasiyor ve destek bekliyor. Yureklendirecek iki sey duysa onun da ici rahat edecek zaten. Ne cok seviyoruz insanlari bozmayi. Konu sahibi arkadasim, hocaya goturmeni tavsiye edenleri pek dinlememeni tavsiye ederim, ben de inaniyorum ama kulla allah arasina biri giremeyecegine gore haci hoca dua edecegine kendiniz okursunuz duanizi. Siz sadece doktorla muhattap olun, norolojik muayene sonucunda bir sey cikmazsa psikiyatriye yonlendirme yaparlar diye tahmin ediyorum. Panik ataga benziyor gibi, benim de benzer seyler yasadigim oluyor. Hele bir de psikiyatrik rahatsizligi varsa kocanizi bu haci hoca denen sarlatanlara goturmeniz bu ataklarini iyice tetikleyecektir. Cok gecmis olsun, akliniza baska seyler getirmeyin ve lutfen bu problemi hafife almayin.

allah yardımcınız olsun en yakın zamanda psik.gitmenizi tavsiye ederim.ruhsal bir problemi oldugu aşikar

Konu sahibi eşinizden haber var mı ? Doktor ne teşhis koymuş ?

Aklıma panikatak geldi.
Ablama benzer bir şey olmuştu panikatak demişti drlar..

Umarım sorun yoktur ve düzelir hemen.

son durum ne acaba?

cnm hemen dr a gidin maalesef psikiyatri

hemen doktora gidin..bu bir atak olabilir..biliyorsunuz çağımız hastalığı ms ..baş ağrısı en büyük belirtisi..geçmiş olsun..

hakikaten efendi gibi konu açan insanları banlatmaktan zevk mi duyuyorsunuz ya..kadının kocasına ne oldu nereden bilecez ,resmen internette paralı provakatör gibi çalışan insanlar var ..yazık çok yazık.

bu konuda son durum ne?
dün akşam takip edemedim.
Gerçi konu sahibi banı yemiş ama..

eğer ki bu konu yüzünden yemişse çok yazık ve tahmin ettiğim üye ise fazla şımarık kibledim seni byeee demişti ..eğer ki o üyenin lafı ile de banlandıysa yönetime teessüf ederim sistemlerine kafam basmıyor artık..
ama ki başka bir polemik hakaretse bilemem tabiki..
fakat bu konuyu başka yerlere çeken kesinlikle konu sahibi değil biz diğer üyelerdi..

bir konu daha kk kıyımına uğramış ne olacak.
daha doğrusu konu sahibi.
kadın güzellikle yardım istedi.konu özellikle suistimal edilip farklı yerlere sürüklendi.
o da birine patlamış en sonunda.gördüğüm kadarıyla amiyane bir tabirle cevap vermiş birine.
tabiri forum kuralları dışına taşmış ona diyecek bişey yok ancak bunun dışında da bir hatası yoktu kadının yahu.
konu sahiplerini çıldırtmakta,konunun seyrini istedikleri yere çekmekte,sündürmekte üstüne yok bazı arkadaşların!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…