Evet konusma bosan hemen.Slm kızlar konuya direk giriş yapıyorum...
Hamileligimden dolayı eşimle pek bir birlikteliğimiz olmuyo iki 20 gunden fazladi r da olmadı ...Dun kızım öğleden sonra 4 gibi uyudu o esnada esim geldi bir eşya verdi kapı önünde iş arkadaşımla biraz işimiz var gelirim dedi kızımın uyuduğunu bilmiyordu kapı önünde konuştuk içeri girmedi...
Bnde madem kızım da uyuyo hazırlanayım eşime bari deyip ilk msj attım "canım ne zaman geleceksin sana sürprizim var "
Eşimde "1 saate gelirim "dedi
Yarım saat sonra kalktım hazirĺandim çok güzel bir şekilde onu bekledim aklıma geldi eşime yine msj attım
"Gelirken zile basma kiz uyuyo msj at "
Verdigi cvb bu oldu "Ne iki dk bir yaziyorsun gelmiyorum şimdi "dedi
Çok kirildim sinirlerim çok bozuldu onun için aldığım seksi kıyafeti yırtıp attım önemli bir işi olmadığından eminim ona supriz desem çok iyi bilir ne demek istedigimi 2 buçuk saat sonra geldi e kiz uyanık hani nerde supriz diyo bide "sen geldiginde kiz yeni uyumuştu sana supriz dediğimde anlamadinmi sanki ne demek istediğimi sen öyle ters cvb verdin bnde yırttım attım "dedim
Kızlar gece uyumadan önce bana karsı ilgisizssin söyledim hiç bi şey demedi ...
Ben onun için bu halimle onu düşünüp hazırlanıyorum yaptığına bakın ben akşam kızı uyuturken uykuya dalıyorum yada çok yorgunluk cokuyo bir şey yapmak istemiyorum...bugunde konuşmicam onunla...
Erkek işteSlm kızlar konuya direk giriş yapıyorum...
Hamileligimden dolayı eşimle pek bir birlikteliğimiz olmuyo iki 20 gunden fazladi r da olmadı ...Dun kızım öğleden sonra 4 gibi uyudu o esnada esim geldi bir eşya verdi kapı önünde iş arkadaşımla biraz işimiz var gelirim dedi kızımın uyuduğunu bilmiyordu kapı önünde konuştuk içeri girmedi...
Bnde madem kızım da uyuyo hazırlanayım eşime bari deyip ilk msj attım "canım ne zaman geleceksin sana sürprizim var "
Eşimde "1 saate gelirim "dedi
Yarım saat sonra kalktım hazirĺandim çok güzel bir şekilde onu bekledim aklıma geldi eşime yine msj attım
"Gelirken zile basma kiz uyuyo msj at "
Verdigi cvb bu oldu "Ne iki dk bir yaziyorsun gelmiyorum şimdi "dedi
Çok kirildim sinirlerim çok bozuldu onun için aldığım seksi kıyafeti yırtıp attım önemli bir işi olmadığından eminim ona supriz desem çok iyi bilir ne demek istedigimi 2 buçuk saat sonra geldi e kiz uyanık hani nerde supriz diyo bide "sen geldiginde kiz yeni uyumuştu sana supriz dediğimde anlamadinmi sanki ne demek istediğimi sen öyle ters cvb verdin bnde yırttım attım "dedim
Kızlar gece uyumadan önce bana karsı ilgisizssin söyledim hiç bi şey demedi ...
Ben onun için bu halimle onu düşünüp hazırlanıyorum yaptığına bakın ben akşam kızı uyuturken uykuya dalıyorum yada çok yorgunluk cokuyo bir şey yapmak istemiyorum...bugunde konuşmicam onunla...
Ya isiniz gucunuz hep seks mi? Baska derdiniz yok zaar. Mesaj atayim adam gelsin seksi kiyafet giyeyim. Kafalar bi milyon masallah.
Gecelik muhabbetine bitiyorum yalnız. Adam istemedikten sonra gecelik napsın yav, biz dizi çıkmış pijamalarla yakalambaç oynuyoruz köşe bucakHerşey gecelik değil yani onu diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?