Eşime çok kırgınım b(dun olanlar yüzünden)

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
Slm kızlar konuya direk giriş yapıyorum...
Hamileligimden dolayı eşimle pek bir birlikteliğimiz olmuyo iki 20 gunden fazladi r da olmadı ...Dun kızım öğleden sonra 4 gibi uyudu o esnada esim geldi bir eşya verdi kapı önünde iş arkadaşımla biraz işimiz var gelirim dedi kızımın uyuduğunu bilmiyordu kapı önünde konuştuk içeri girmedi...
Bnde madem kızım da uyuyo hazırlanayım eşime bari deyip ilk msj attım "canım ne zaman geleceksin sana sürprizim var "
Eşimde "1 saate gelirim "dedi
Yarım saat sonra kalktım hazirĺandim çok güzel bir şekilde onu bekledim aklıma geldi eşime yine msj attım
"Gelirken zile basma kiz uyuyo msj at "
Verdigi cvb bu oldu "Ne iki dk bir yaziyorsun gelmiyorum şimdi "dedi

Çok kirildim sinirlerim çok bozuldu onun için aldığım seksi kıyafeti yırtıp attım önemli bir işi olmadığından eminim ona supriz desem çok iyi bilir ne demek istedigimi 2 buçuk saat sonra geldi e kiz uyanık hani nerde supriz diyo bide "sen geldiginde kiz yeni uyumuştu sana supriz dediğimde anlamadinmi sanki ne demek istediğimi sen öyle ters cvb verdin bnde yırttım attım "dedim
Kızlar gece uyumadan önce bana karsı ilgisizssin söyledim hiç bi şey demedi ...

Ben onun için bu halimle onu düşünüp hazırlanıyorum yaptığına bakın ben akşam kızı uyuturken uykuya dalıyorum yada çok yorgunluk cokuyo bir şey yapmak istemiyorum...bugunde konuşmicam onunla...

Evet konusma bosan hemen.
Hayati nasil zehir ediyorsunuz kendinize.

Kafa yapılarınız uyuyor mu eşinizle peki ?Sürekli böyle kavgalarınız tartışmalarımız var mı?Eğer varsa sıkılmış olabilir seksi kıyafetler kurtarmaz bu durumu.Ve güzelce konuşup çok fazla küsüp naz yapmadan tadında bırakılırsa bazı şeyler rayına oturur.Akışına bırakın herşeyi.Yoluna girer herşey.

Bence fazla bi tepki vermissiniz.elbiseyi yirtip atmaya ne gerek var.bence o kadarda onemli bi konu degil.hamilelikten boyle duygusal dusunuyo olabilirsiniz ama cok takmayin kafaya

Sana sürprizim var deyince nasıl anlasın Adam

Bir de başka birisiyle konuşurken senin seks ima ettiğini nasıl anlayacak

Diyelim ki anladı bir saate gelirim demiş dakikasında gelmeyince hemen neden sorun olsun bitmemiş işi

Ha bu arada çocuğun uyuması da garanti mi Adam gelir çocuk uyuyordur seks vs olur da siz çocuk 1,5 saat uyur hemen halledelim demeyince Adam Nasıl anlasın

Özetle abartmayın

Erkek işte

adamın gelmeyeceği varmış, sürekli mesaj atmanızı bahane etmiş,
size gelince, elbise yırtmak falan, çok fazla olmamış mı?

Offf bırakın biraz adamlar peşinizden koşsun. Nedir bu sitedeki kadınların kocişçiliği. Adam işim var demiş işte, belli ki kafa dolu. Bırak halletsin işini.
Seksi kıyafeti, mesajı, hazırlanmayı falan çok avam buldum bu arada ben. 2. Sınıf julia roberts filmleri yüzünden hep bunlar:) Spontane yaşamayı dene.

Bugün neye takılsamda hayatımı zehir etsem diye yaşıyorsunuz, neden kendinizi hırpalayıp kıyafet yırtacak yıpratıyorsunuz. Madem öyle cevap verdi hiç bişi yazmayıp üstünüzü değiştirip otururdunuz geldiğinde ne sürprizi dediğinde 'eşine daha kibar cevap yazmayı öğrendiğinde görebilirsin' demeniz yeterli olurdu bu kadar atraksiyona gerek yok :)

Takma doğurunca sevısırsınız

Su sitede gordugum "süpriz" ler hep seks hep seks, sofra kur seks yap. Ha bide gecelik "kirmizi".
Bu supriz mi yani? Niye sevismeyi supriz, hediye gibi sunuyorsunuz ki. Ha kucuk bebekle ne supriz yapayim diyeceksiniz. Yapmayin.
Sevişecek olan insana bunu paketleyip supriz haline getirmeye gerek olmuyor zaten. Sonrada kizip yirtiyorsunuz üstünüzü basinizi. Bu kadar abartmasaniz bu kadar kirilmazdiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecelik muhabbetine bitiyorum yalnız. Adam istemedikten sonra gecelik napsın yav, biz dizi çıkmış pijamalarla yakalambaç oynuyoruz köşe bucak Herşey gecelik değil yani onu diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…