- 7 Mayıs 2017
- 315
- 354
- 53
- 32
Aynen heeBugün neye takılsamda hayatımı zehir etsem diye yaşıyorsunuz, neden kendinizi hırpalayıp kıyafet yırtacak yıpratıyorsunuz. Madem öyle cevap verdi hiç bişi yazmayıp üstünüzü değiştirip otururdunuz geldiğinde ne sürprizi dediğinde 'eşine daha kibar cevap yazmayı öğrendiğinde görebilirsin' demeniz yeterli olurdu bu kadar atraksiyona gerek yok :)
Off altına imza atasim geldi ben yazdım sandım. Yıldönümlerinde filan da gecelik ve seks olmazsa olmazSu sitede gordugum "süpriz" ler hep seks hep seks, sofra kur seks yap. Ha bide gecelik "kirmizi".
Bu supriz mi yani? Niye sevismeyi supriz, hediye gibi sunuyorsunuz ki. Ha kucuk bebekle ne supriz yapayim diyeceksiniz. Yapmayin.
Sevişecek olan insana bunu paketleyip supriz haline getirmeye gerek olmuyor zaten. Sonrada kizip yirtiyorsunuz üstünüzü basinizi. Bu kadar abartmasaniz bu kadar kirilmazdiniz.
Off altına imza atasim geldi ben yazdım sandım. Yıldönümlerinde filan da gecelik ve seks olmazsa olmaz
Kesinlikle katılıyorum.Şu seksi portakallı ördek kıvamında sunmasak ne güzel olacak.Canım istiyorsa canı istiyorsa sevişelim işte.Su sitede gordugum "süpriz" ler hep seks hep seks, sofra kur seks yap. Ha bide gecelik "kirmizi".
Bu supriz mi yani? Niye sevismeyi supriz, hediye gibi sunuyorsunuz ki. Ha kucuk bebekle ne supriz yapayim diyeceksiniz. Yapmayin.
Sevişecek olan insana bunu paketleyip supriz haline getirmeye gerek olmuyor zaten. Sonrada kizip yirtiyorsunuz üstünüzü basinizi. Bu kadar abartmasaniz bu kadar kirilmazdiniz.
Ayy harika tespitYildonumu, dogum gunu, yilbasi, özel butun gunler ve suprizler = Sofra(mumlu ve güllü), seks, kirmizi gecelik
Bende kendimde sorun var saniyordum sendede sorun varmis :)))Yildonumu, dogum gunu, yilbasi, özel butun gunler ve suprizler = Sofra(mumlu ve güllü), seks, kirmizi gecelik
Ben onun için bu halimle onu düşünüp hazırlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?