Eşime çok kırgınım :(

Teşekkürler ilgin için benimde paylaşip hafiflemeye ihtiyacim var ama yeniyim buralarda nasil özelden konuşucaz

Teşekkürler ilgin için benimde paylaşip hafiflemeye ihtiyacim var ama yeniyim buralarda nasil özelden konuşucaz

yazdığın yazı toplamı 50 yi geçince ancak özelden yazışabiliyosun heralde yanlışım varsa kızlar düzeltsin. bnde hemen hemen yeni sayılırım biraz burdan konuşalım o zaman belki 50 yi geçincede özelden yazışırız.
kaç yaşındasın cnm ? nerde oturuyosun

22 yaşindayim çankırıda oturuyorum iki dünya şekeri oğlum var evliyim sen kaç yaşindasin nerde oturuyosun nelerle uğrasiyosun

sadece senın yorumunu okudum.aklıma..tam tersını yap demek geldı..yanı sen ıyı ol onlarla..sen gıtmek ıste..sen gul eğlen..onların yanında eşin yokmuşçasına..o kadar kı bıktır gıtmekten...ama taşınma tabı yanlarına:)yapabılılır mısın bılmıyorum ..kolay olmayacaktır senın ıcın..

bunlar herkesin yeni evlendiği dönemlerde ve ilk hamilelikte yaşanılan şeeyler canım takma..
sonra hamileliğini bu şekilde geçirdiğin çok pişman olursun..
zamana ihtiyacın var biraz..
herşey düzelir merak etme..
düzelince aradaki bazı duygular kaybolmuş olabilir ama yapacak bişey yok
doğanın kanunu bu böyle..
takma relax ol.. istemediğin birşeyi yapmaa o gidiyorsa gitsin.. sen istemiyorsan gitme..
bu sana çok iyi gelcek eminim..

allahım yardımcın olsun hem hamilelik hemde eşinle uğraşman çok zor. umarım vicdana gelir biran öncede seni ve bebeğini
daha fazla üzmez. her yolu denemişsin güzellikle konuşmuşsun. bundan sonra bağırıp çağırmakta işe yaramıyor.
yapacağın şey allaha bolca dua etmek ve sessiz kalmak. ne bilim dediklerini yap ama mesela annesine giderken gidin ama tamam gidelim falan deme git hazırlan oraya gittiğinizde hiç kimseyle konuşma.sadece ne yapılması gerekiyorsa yemekmi yapılcak git yap ama kimseyle konuşma. SESSİZLİĞİN ÇIĞLIK olsun onlara. belki bu sefer duyarlar seni.. belki bu sefer dinler seni..

Ah yapabilsem. Ama aklımdan çıkmıyor arkamdankonuşmalar görümcemin kendi pisliklerini örtmek için bana attığı iftiralar. Yani içimden gelmiyor yüzlerine gülmek sohbet etmek. Allah biliyor ya içimde en ufak sevgi yok onlara karşı

Takmayabilsem keşke. Ama Allah kahretsin ki hala eşimi çok seviyorum kaybetmekten korkuyorum. Ama içimde de hep bi boşluk var.Sanki eşim kendinden bilerek soğutmaya çalışıyor beni ve galiba başarıyor. Böyle devam ederse amacına ulaşacak

Sessiz kalıyorum zaten inanın kavga edecek sesim nefesim kalmadı. Oraya gidiyorum bişey sorarlarsa cevap veriyorum sormazlarsa hiç ağzımı açmıyorum. Zerre kadar içimden gelmiyor kimse için de rol yapamam valla bana yaptıklarını hiç unutmayacağım. Allahım görüyor benim vicdanım rahat onlar bulurlar elbet bir gün ettiklerini

Elifcik benimde hamileleğim çok zor geçti sürekli ağladım kavga gürültü vss sonunda bebeğimi kaybettim doğum anında oldu şimdi o kadar piimanım ki bebeğime anne karnında bi huzur veremedim ne olur kendine ve bebeğine eziyet etme evliliğin ilk yılları olur bunlar seni çok iyi anlıyorum hassassın kırılgansın ilgi bekliyorsun ama erkekler kaba varlıklar düşüncesizler ince değiller bak kuzunu kucağına alacaksın inşallah 2 ay sonra onu düşün üzülme ağlama hi.te korkma bebeğine bşr şey olmaz bende o kadar agladım üzüldüm sapasaglamdı dogum anında sıkıntı oldu benim ama yinede güzel geçir hamileliğini

Ne diyeceğimi bilemedim allah sabır versin insan evlatları için her şeye katlanıyor biz buradayız arada yaz dertleşiriz bende bebeğimi kaybettim işim var her şey yolunda ama bebeğim gitti işte herkesin ayrı bir derdi var

Offff noluyo bu erkek Milleti ne ya onceden kadinlar daha zor alisirdi evlilige simdi işler tam tersine döndü.
Erkekler ikidr bi yeni gelin gibi annelerinin evinden cikmaz oldular
Sorsan buyuk cogunun evlenmeden hic duuskunlugu bile yokdur.aman zor is ya sen uzme kendini hamilesin bebegin dogunca cok gitmezdin derken de esin alisir inşallah. Allah
Yardımcı n olsun

Allah sabır versin çok üzüldüm Ben de karnımdakini kendimden çok düşünüyorum zaten ona karşı kendimi çok suçlu hissediyorum. Ama asıl suçlu olanın umrunda bile değil. Allah görüyor ne diyeyim

Allah sabır versin çok üzüldüm Ben de karnımdakini kendimden çok düşünüyorum zaten ona karşı kendimi çok suçlu hissediyorum. Ama asıl suçlu olanın umrunda bile değil. Allah görüyor ne diyeyim

bu nasıl mantık ya çok severek evlen sonra annem annem diye orta da dolan evlenmeseydin arkadaşım maden bu kadar ailene düşkünsün başka aile istemiyorsun git hayatını yaşa sonrada ben ne yaptım diye kafanı duvarlara vur ....arkadaşım bence son aylarına gelmişsin önce sakin olmaya bak hatta kendi aileni yanına çağır ağırlaştım felan de onların desteğini görsün ve seni yalnız sanmasın belki baba olunca duyguları kabarır Allah yardımcın olsun...

Amin. Ailem zaten her zaman destek oluyor onlar da olmasa dayanamazdım yalnız olmadığımı sahipsiz olmadığımı gösteriyorlar belki de öyle olmasa çok daha fazla eziyet ederdi bana

anlayabliyorum ...
yaptığı tabikide yanlıs
biraz bence kocaanıza baskıdan vazgeçin
kendi haline bırakın ilgilenmeyın
eskisi gibi olmayın.
bakalım ne yapcak yine aynımı olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…