Arkadaşım şimdi demiyim diyorum ama 8 aylık evlisin 7 aylık hamilesin neden bu kadar kısa sürede bebek yapıyorsunuz iyice tanımadan flört başka evlenmek başka sonra boşanma oluyor anne baba hayatını her şekilde kurar ailesiyle filan ama o çocuk anne babasının ayrı olmasını hep dert eder aynı evde olmayışlarını, diğer ailelere özenir. Yakın mı oturuyorsunuz kaynananızla. Yani ne bileyim neden daha eveli gün ordaydık sen de dinlen evinde desen, film izleyelim beraber desen, zaman ayırmanı istiyorum ne değiştirdi seni bu kadar zamanda ne saygısızlığımı gördün desen ne cevap verecek senin ailen nerede bu arada onlara gitme sıklığınız nedir eşiniz özellikle yapıyor olabilir mi yani sen görüşüyorsun bende görüşürüm gibi evinize misafir çağıracaksınız çağırın söyleyin arkadaşım akrabam gelecek diye ne demek emrivaki yapmak hep.
Sizi çoooook iyi anlıyorum benimde başıma geldi bunlar.
Ben hayır dedikçe o oraya gitti.
Ben istemedikçe onlara düştü.
Sonra başka şeylerle ilgilendim ve eşimin üzerine fazla düşmemeye başladım .
Şimdi gidelim diyorum gelmiyor.
Yorgunum vs. bahane buluyor.
Evimi uzaklaştırmam yetti bunlara
yakında evleniyorum ve korkuyorum bu tip şeylerden. çünkü nişanlımda ailesine düşkün ama umarım yaşamam öle şeyler. Allah yardımcın olsun cok üzüldüm senin adına ama ben kangren olan kolu kesmekten yanayım.
elifcik neden bize hiç bahsetmıyosun bunları yasıyosunda (ocak 2014 annelerınde yanı)canım benım çok üzüldüm bazı erkekler bi kaçyıl evlerıne adapte olamıyolar ilk bı yıl bız hergun kayınvalıdemlerdeydık eşim sankı gıtmessek olmaz gıbı davranırdı hamıle hamıle hergun gıderdım hergün ama senın eşin kadar düşkün degıl belkı ama bnmde kayınvalıdem bırakmazdı gıtmesek nerdesınız dıye arardı eşimde zorda kalmamak ıçın gıdelım derdı sonra bebegımız oldu ben gıtmemeye basladım haftada bır falan gıttık arada onlar geldı ılk baslar esım degıl ama aılesı gelın dıye hergun surat yaptılar ben esıme solemedım evımde bebegımle ugrastım arada gıttım arada dedıgım haftayı gecmedeneşimde zamanla alıştı eve evde de hiç sıkmadım kı evı benimsesın dıye şimdi eve o kadar alıştı kı gecenlerde kayınvaldeme gıttım aramış gelıyorum eve ekmek alıncakmı bişi lazımmı dıye ben annenlerdeyım buraya gel dedım eve gıtmek ıstıyorum dıyo gelmıyo gel beraber gıdelım dıyorum duramayız yatıcamhalım yok dıyo yanı evını bı süresonra sahıplenınce evınden baska yerde rahat edemez aynı oraya gıtmek ıstedıgı gıbı evı sever meraketme....
hergün bende gittim
yaklaşık bir yıl önce resti çektim
boşanmakla tehdit ettim boşanmam dedi
eve gelme o zaman almam gelirsende benden bişey bekleme artık senin eşin falan degilim dedim
sesi çıkmadı akşama çiçek ve yemek süprizi yaptı sonra özürler
şimdi hafta 1 gideriz
şantajdan anlarsa dene
vallahi hem size hem de bebeğinize yazık büyük bir stres içinde şimdi o yavru.evliliklerin ilk yıllarında olur düzgün düzgün konuşarak anlatın anlarsa anlar yoksa da yorgunum gelemem sana güle güle diyin gidip görsün anasını babasını,yakın arkadaşlarınız varsa evinize davet edin çaya falan alışsın eve bir süreç bu yakında düzelir iyilikle yaklaşın ve sabredin.baktınız düzelmiyor siz de gitmeyin.zaten yakında bebek olacak her şey daha da düzgün ilerler çocukla uğraşmaktan birbirinizle uğraşamıyorsunuz inanın...
eşin gitmese ailesi ararmı hemen gel,in diye
şimdi yapı meselesi biz ne desek boş,örneğin benim eşim sizin eşiniz gibi davransa ben gitmem o gitsin otursun,oldu da sancım tuttu bir şey oldu aramadan kalkar hastaneye giderim benim tavrımı az çok tahmin ettiği için ona göre davranır ama tabi kişilik meselesi işte.sizinki biraz korkusuz kaybetme korkusu yok sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?