Eşime çok kırgınım :(

Bebeğini kaybeden güzel arkadaşim allah sabir versin ama sunuda unutma allah sevdiği kuluna sikinti verirmiş öbür dünyada seni almadan cennete girmeyecek bebeğin umarim bundan sonraki hayatinda cok mutlu olursun

Bebeğini kaybeden güzel arkadaşim allah sabir versin ama sunuda unutma allah sevdiği kuluna sikinti verirmiş öbür dünyada seni almadan cennete girmeyecek bebeğin umarim bundan sonraki hayatinda cok mutlu olursun
Çok teşekkür ederim canım çok zor günlerdi hala atlatmış sayılmam ama ilk günkü gibi olmuyo hiçbir acı tabi, hayat br şekilde devam ediyor umarım dediğin gibi allah bana sağlıklı bebekler nasip eder de içimin yangısı az da olsa hafifler teşekkür ederim iyi dileklerin için

Birşey değil canim İnşallah allah sana nur topu gibi bir bebek nasip eder laf olsun diye değil gercekten gönülden diliyorum eminimki herkezden cok hak ediyosun bunu bir an önce toparlanmaya bak yanliz değilsin biz hep burdayiz

canım çok teşekkür ediyorum nası bi heyecanla bekliyorum bil bilsen allahım inşallah nasip eder iki gündür ağlıyorum öylee birden geliyo aklıma kızım tutamıyorum kendimi işte yalnız kaldıgım zamanlar oluyor genelde dediğin gibi yalnız hissetmeme lazım kendimi siz buradasınız

Öncelikle Allah yardımcın olsun canım, sana tavsiyem kesinlikle eğer baban yaşıyorsa eve gelsin ve eşin ile ciddi bir şekilde konuşsun yada büyüğün kimse. Baban desin bu böyle olmaz biz görüyoruz kızımzın halini sahipsiz değildir evlendiniz evine sahip çıkacaksın diye tehtitkar konuşsun. Biz kızımızı yolda bulmadık desin eminin anlayacaktır ciddiyeti...

Son düzenleme:
Babam annem daha önce konuşmaya çalışmışlardı ama eşim onlar karışmasınlar deyip durmuştu sürekli. Ben de onlar da üzülmesinler diye onlara yansıtmamaya çalışıyordum ama anlıyorlardı tabi. En sonunda dayanamadım gene çağırdım babamı ve annem babam abim karşısına alıp güzelce konuştular eşimle. Aylardır konuşacağım anlatacağım diye kendimi paraladığım eşim söylediklerimin zerresini anlamayan eşim onlar konuştuktan sonra bir anda değişti. Gayet iyi davranıyor şimdi. Ama ben korkuyorum çünkü bir kavgamızda bana "Çocuk doğduktan sonra ayrılalım ayrılacaksak" diye bir cümle kurmuştu. Sonra anlık sinirle söylediğini öyle demek istemediğini söyledi ama benim aklımdan bu cümle hiç çıkmıyor korkuyorum yoksa o zamana kadar beni oyalıyor mu diye. Neyse eğer öyle bir düşüncesi varsa zaten nasıl olsa ortaya çıkar ve bir daha ben onun asla yüzüne bakmam. Allah hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin

Ben de evlenirsem sanırım aynı böyle olur hayatım. Ne desem nişanlım ve ailesi haklı çıkıyor. hep mi haksız olur bir insan(ben) ve ailem...

Ben de evlenirsem sanırım aynı böyle olur hayatım. Ne desem nişanlım ve ailesi haklı çıkıyor. hep mi haksız olur bir insan(ben) ve ailem...

Sana tavsiyem bu problemi halletmeden evlenme. Evlenince değişir diye sakın düşünme ben öyle sandım aldım boyumun ölçüsünü. Sonradan çok acı çekersin tecrübeli biri olarak benden sana naçizane bir tavsiye

İşte bende oyüzden yazdım canım anne baban ailenin olduğunu bilmesi erkeleri bi nebzede olsa geri çeker, tabiki en ufacık olayları ailene anlatma üzülürler ama sürekli içine atarsan sonunda daha kötü durumlar olur. benim bi yakınım vardı oda ailesine söylemiyordu ama üzülmesinler aman kavga olur ama boşanmaya kadar gider vs. hem susutu kendi çözmeye çalıştı ama eşi üstüne gittikçe gitti artık sonunda patlak verince mecbur kaldı kız babasına söyledi erkek kardeşlerine onlar tabi bir güzel karşılarına aldılar tehtikar konuştular biz kzımızı yolda bulmadık kendine güvenmiyordunda ne diye evlendin gibi cümlerer söyledler ve adam kendini geriye çekti baktı arkasında duranlar var. o şimdi düşünüyor nasıl olsa kimse karışmıyor diye canım Rabbim eşine doğru yolu göstersin inşlh hakkınızda hayırlı ne ise o olsun.

şu an sizin evliliğinizin en mutlu günlerinin olması gerek hem daha çook yeni evlisiniz hemde hamilesiniz ...

eşiniz gibi erkekler çook var etrafta belki zamanla düzelir...

HTML:
şu an sizin evliliğinizin en mutlu günlerinin olması gerek hem daha çook yeni evlisiniz hemde hamilesiniz ...
eşiniz gibi erkekler çook var etrafta belki zamanla düzelir...

Ben o mutlulukların heveslerin hiçbirini yaşayamadım. En güzel geçirmem gereken günlerim zehir oldu. Artık hiçbir şeye heves etmiyorum sadece içimde küçük bir umut var inşallah bundan sonra güzel olur herşey

inş canım benim ama üzülme ne olur ...ailenle paylaş, atma içine insanın en iyi dert ortağı ailesidir her zaman unutma...
hem ne düzelmez denilen evlilikler düzeliyor siz daha çook başındasınız yolun...
eşinle tekrar konuşmayı dene ama kavga gürültü yapmadan....

sabır diliyorumsana. bnmde bebeğim oldu yeni.önceden hepkavga gürültü vardı evmzde 3 senedir. ama artk öle bişi yok çok mutluyuz beraber oğluşuumuzu sewioruz. bnm kynvlddyle problemm yok iiiler çok şükür . çocuk olunca değişio herşey .şimdi kışda gelio her zaman evden çıkmam ben hasta olur çocuğum . sende gtmessin bebeğin olunca daha yaz a çok .eşinde bi gider iki giderheralde hem bebeğini çok sewicek emn ol baba olmak kolaymı.bnm eşim ben o kdr sewmem falan diodu şimdi görmelisnz deli oluo ona en başda çocuğumuz var onun göznde.tartışmalara falanda sıra gelmio çocukdan.hem eşinle konuş çocuğunuzun yannda artışmayın hç bir insan için en kötü şeylerden biride kavga eden anne babaya sahip olmuş olması bence.bence herşey düzelicek....

ahh be elifcik ne kaybediyorsak hep iyi niyetimizden. bende kimse kırılmasın kimse üzülmesin diye sessiz kaldım kaynanamla oturuyorum ve daha 3,5 aylık evli olmama rağmen çok mutsuzum. eşimle bir problemim yok çok şükür ama kaynanamla ve görümcemle oturuyor olmak çok kötü eşine çok kızdım bir yerden sonra yazdıklarını okuyamadım nasıl sevmişte evlenmiş seven insan hamile karsına böyle mi yaparmış. sen kendine bak canım bebeğini sağlıkla dünyaya getir. umarım her şey güzel olur...

Bu çözülecek birşey mi? Bence ömür boyu böyle olacak.Benden önce hep ailesi olacak.1 aydır görüşmüyoruz kaç kilometreden kalkıp yanına gitcem 2 günlüğüne.Sürekli erkek kardeşi de yanımızda olacakmış gibi plan yapıyor. Biz yalnız kalmıyacak mıyız dedim.Kardeşimi yok sayamam dedi.İnsan nişanlısıyla yalnız kalmak istemez mi yaa.Nasıl bi mantık bu anlamadım

Biliyorum çözülecek bişey değil ama en azından sınırlarını net belli et ona. Yumuşak davranma sakın üzülmesin kırılmasın diye tepkisiz kalma.Çünkü sonradan onun seni hiç acımadan kırdığını üzdüğünü göreceksin. Sınırını şimdiden belli et benim çektiklerimi kimsenin yaşamasını istemem

Ahh ah çok iyi anlıyorum seni. Bana da beraber yaşamayı teklif etmişlerdi ama kabul etmedim etmem de. Tek doğru yaptığım şey de buydu heralde. Ama ayrı yaşayınca da tepemden inmediler zaten Allah sana sabır versin yuvana huzur versin. Ne heveslerle kuruyoruz yuvamızı inşallah güzel olur herşey

Nasıl bi iş bu yaa akıl sır erdiremedim. Böyle erkeklerle hangi tip kadınlar geçinecek. Ben tehdit etsem sınır koysam sen benim ailemi sevmiyosun diye yine o haklı çıkar.

Nacizane tavsiyem şimdiden konuş nişanlının hayallerini öğren anlatırken gözleri parlıyorsa heycanlanıyorsa bilki yapacağı kesin.mesela annenlere ne sıklıkla ziyarete gidicez de bakalım nasıl tepki vericek hiç korkmadan çekinmeden konuş ki sonra pişman olma iki evlilik yaptım ama yanlış yerden bakıp doğruyu göremedim kandım ondan piyangoda olsa Allah I'n verdiği zekayı kullanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…