Çok teşekkür ederim canım çok zor günlerdi hala atlatmış sayılmam ama ilk günkü gibi olmuyo hiçbir acı tabi, hayat br şekilde devam ediyor umarım dediğin gibi allah bana sağlıklı bebekler nasip eder de içimin yangısı az da olsa hafifler teşekkür ederim iyi dileklerin içinBebeğini kaybeden güzel arkadaşim allah sabir versin ama sunuda unutma allah sevdiği kuluna sikinti verirmiş öbür dünyada seni almadan cennete girmeyecek bebeğin umarim bundan sonraki hayatinda cok mutlu olursun
Birşey değil canim İnşallah allah sana nur topu gibi bir bebek nasip eder laf olsun diye değil gercekten gönülden diliyorum eminimki herkezden cok hak ediyosun bunu bir an önce toparlanmaya bak yanliz değilsin biz hep burdayiz
Ben de evlenirsem sanırım aynı böyle olur hayatım. Ne desem nişanlım ve ailesi haklı çıkıyor. hep mi haksız olur bir insan(ben) ve ailem...
Babam annem daha önce konuşmaya çalışmışlardı ama eşim onlar karışmasınlar deyip durmuştu sürekli. Ben de onlar da üzülmesinler diye onlara yansıtmamaya çalışıyordum ama anlıyorlardı tabi. En sonunda dayanamadım gene çağırdım babamı ve annem babam abim karşısına alıp güzelce konuştular eşimle. Aylardır konuşacağım anlatacağım diye kendimi paraladığım eşim söylediklerimin zerresini anlamayan eşim onlar konuştuktan sonra bir anda değişti. Gayet iyi davranıyor şimdi. Ama ben korkuyorum çünkü bir kavgamızda bana "Çocuk doğduktan sonra ayrılalım ayrılacaksak" diye bir cümle kurmuştu. Sonra anlık sinirle söylediğini öyle demek istemediğini söyledi ama benim aklımdan bu cümle hiç çıkmıyor korkuyorum yoksa o zamana kadar beni oyalıyor mu diye. Neyse eğer öyle bir düşüncesi varsa zaten nasıl olsa ortaya çıkar ve bir daha ben onun asla yüzüne bakmam. Allah hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin
şu an sizin evliliğinizin en mutlu günlerinin olması gerek hem daha çook yeni evlisiniz hemde hamilesiniz ...
eşiniz gibi erkekler çook var etrafta belki zamanla düzelir...
Ben o mutlulukların heveslerin hiçbirini yaşayamadım. En güzel geçirmem gereken günlerim zehir oldu. Artık hiçbir şeye heves etmiyorum sadece içimde küçük bir umut var inşallah bundan sonra güzel olur herşey
Sana tavsiyem bu problemi halletmeden evlenme. Evlenince değişir diye sakın düşünme ben öyle sandım aldım boyumun ölçüsünü. Sonradan çok acı çekersin tecrübeli biri olarak benden sana naçizane bir tavsiye
Bu çözülecek birşey mi? Bence ömür boyu böyle olacak.Benden önce hep ailesi olacak.1 aydır görüşmüyoruz kaç kilometreden kalkıp yanına gitcem 2 günlüğüne.Sürekli erkek kardeşi de yanımızda olacakmış gibi plan yapıyor. Biz yalnız kalmıyacak mıyız dedim.Kardeşimi yok sayamam dedi.İnsan nişanlısıyla yalnız kalmak istemez mi yaa.Nasıl bi mantık bu anlamadım
ahh be elifcik ne kaybediyorsak hep iyi niyetimizden. bende kimse kırılmasın kimse üzülmesin diye sessiz kaldım kaynanamla oturuyorum ve daha 3,5 aylık evli olmama rağmen çok mutsuzum. eşimle bir problemim yok çok şükür ama kaynanamla ve görümcemle oturuyor olmak çok kötüeşine çok kızdım bir yerden sonra yazdıklarını okuyamadım nasıl sevmişte evlenmiş seven insan hamile karsına böyle mi yaparmış. sen kendine bak canım bebeğini sağlıkla dünyaya getir. umarım her şey güzel olur...
yakında evleniyorum ve korkuyorum bu tip şeylerden. çünkü nişanlımda ailesine düşkün ama umarım yaşamam öle şeyler. Allah yardımcın olsun cok üzüldüm senin adına ama ben kangren olan kolu kesmekten yanayım.
Ben de evlenirsem sanırım aynı böyle olur hayatım. Ne desem nişanlım ve ailesi haklı çıkıyor. hep mi haksız olur bir insan(ben) ve ailem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?