Eşime değerimi nasıl farkettiririm

Kalbini kırabiliyorum en azından diye seviniyor gariban, napsın işte. Tek onu yapabiliyor ki zaten.

Ben hep böyle baskıyla büyüdüğüm için terapistimde dedi özgüvenin düşmüş özsaygın azalmış diye ben çok takıyorum çok üzülüyorum yani zaten güçlü olsam burda konu açıpmdurmam en acısı da ayrılalım diyorum tamam diyor ama bişey yapamıyorum . Davayı sen
ayrılalım diye ciddi şekilde konuştum buradaki yorumlardan sonra şimdi de kendi kabul etmiyor

Evlenmek için 2 kişinin rızası lazım, boşanmak için bir kişinin istemesi yeterli. En kötü çekişmeli boşanırsınız. Siz şimdiden belge toplamaya başlayın. Karşı tarafa da koz verecek şeylerden kaçının.

Öneri göremedim ben kolaymış gibi ayrıl diyip duruyorsunuz sadece
Eee kusura bakmada ayrılmak istemiyorsan çekeceksin.

O kadar insanlar fikir sunmuşlar kaç tane konu açmışsın ne yapmalarını bekliyorsun?

Adamla birbirinizi tırmalamışsınız be. Seviye yerlerde daha ne yapmayı düşünüyorsun?

Ne yaparsan yap, senin sonun zaten ayrılık. Böyle evlilikmi olur?

Valla benim gördüğüm anladığım erkekler başına buyruk kadınlara deli oluyor yani ters döngü sürekli itaatkar olma umursama yani.Kendi başına güçlü ol.

Boşanmak için onun kabul etmedi gerekmiyor. Hiçbişey söylemenize bile gerek yok, adliyeye gidip dilekçenizi verirsiniz. Siz sadece yorumlara karşı cevap vermek için böyle söylüyorsunuz. Harekete geçecek kişi geçer. Siz esasınızda hayatınızdan memnunsunuz, bu yaşadıklarınız sizin hayat tarzınız. Gerçekten çok zor ve sevgisiz bir hayat geçirmiş olmalısınız ki kendinizi sevemiyor, böyle bir hayatı kendinize layık görüyorsunuz. Siz bile kendinizi sevmezken başkası sizi neden sevsin. En azından bir psikiyatristten destek alında sağlıksız ilişkiler kurduğunuzu fark edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…