- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
Evet işte durum bu ben napıcağımı şaşırdım dün itekledim onu ağzımı kapattı benı boğacaktıKarşsında normal bir insan olsa bunlar işe yarayabilir. Ama karşısında babet giyince ayak bileği göründüğü için sokak ortasında karısını hırpalayan bir adam var. Arkadaşlarıyla gezip eve geç gelse duvardan duvara çarpar kadını.
Ailem dar kafalı namusum hakkında yorum yaparlar babam ağlasam bile bana o… pungibi ağlama diyen bir adamdıDüzenli işiniz var, gençsiniz, düşünmeniz gereken bir çocuğunuz yok...Sizde eksik olan tek şey öz saygı. Kendinize biraz saygı duysanız zaten o evde fazladan bir gün daha durmazsınız. Koca evi ve baba evi birbirinin alternatifi değil ki. Birinden çıkıp öbürüne girmeniz gerekmiyor. Kendine 1+1 ev tutarsın, hayatına kaldığın yerden devam edersin.
Ailem dar kafalı namusum hakkında yorum yaparlar babam ağlasam bile bana o… pungibi ağlama diyen bir adamdı
Ben hep böyle baskıyla büyüdüğüm için terapistimde dedi özgüvenin düşmüş özsaygın azalmış diye18 yaşında işsiz bir genç kız değilsiniz ki. Yanlış hatırlamıyorsam doktorsunuz. Gerekirse ailenizin de ağzını kapatacaksınız. Ağızları kapanmıyorsa bayramdan bayrama görüşeceksiniz. Neden insanların sizin hakkınızda ne diyeceğini bu kadar umursuyorsunuz. Kimsenin fikri benim kendi mutluluğumdan önemli değil ki.
Ben hep böyle baskıyla büyüdüğüm için terapistimde dedi özgüvenin düşmüş özsaygın azalmış diyeben çok takıyorum çok üzülüyorum yani zaten güçlü olsam burda konu açıpmdurmam en acısı da ayrılalım diyorum tamam diyor ama bişey yapamıyorum . Davayı sen aç ben açmam diyor
Fark etmez o zaman hayatını tamamen ayrı bir odada geçirecek o zaman kitap okıyacak. Bir de psikoloğa gitmenizi öneririm konu sahibi. Kader motifi etkili sanırım hayatınızda. Babanız gibi biriyle evlenmişsiniz çünkü. Bir sonraki evlilğinizde de aynı tür adamı çekmeyin diye düzeltmeniz lazım psikolojinizi. Ben de babamın yanına gidicem boşanınca deyince çalışmıyorsunuz sandım. İşiniz de varmış ne güzel. İnsanlar kendinize küçük bir ev tutun mis gibi yaşayın. İnsanların işi olmadığı için baba evine gidiyor. Sizin yerinizde olsalar ohooo.Karşsında normal bir insan olsa bunlar işe yarayabilir. Ama karşısında babet giyince ayak bileği göründüğü için sokak ortasında karısını hırpalayan bir adam var. Arkadaşlarıyla gezip eve geç gelse duvardan duvara çarpar kadını.
Eşine bağlanma büyüsü yaptır! Sizin istediğiniz çözüm bu galiba.Merhaba beni burda biliyorsunuzdur eşimle saha 6. Ayımıza girmedik ama gerçekten bir gün iyisek 3 gün kötüyüz çünkü o kadar kırıldık ki ben kaldıramıyorum . Unutamıyorum . Hep yenisi ekleniyor . Ben artık bıktım . Ayrılırsam nereye gidicem onu da bilmiyorum . Sorun yaşıyoruz diye ayrılmamız gerekiyor mu onu da bilmiyorum . Terapiste gittik bana eşinin sana davranışları destek değil köstek gibi sevdiğine seni şüpheliyim kendisinde narsist kişilik bozukluğunun özellikleri var dedi . Bir daha da gitmedi eşim doktor seni dolduruyor dedi . Velhasıl sürekli suçlu benim . Sürekli o hatalı hareket ediyorsa nedeni benim. Ben hatalı davrandıysam yine suçlusu benim. Ben bıktımNe yapmam lazım bilmiyorum . Bir çok iyi oluyor yanındaymış gibi davranıyor ama sonra geliyor o yaralarımla oynuyor yüzüme vuruyor köstek oluyor canımı çok acıtıyor. Hayatta ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok . Kendimi işime ve ev işlerine verdim . Ayrı yatmaya da başladık . Barışsakta unutamıyorum güvenemiyorum diyorum bidaha bi acımı paylaşsam beni ordan buracak . Sürekli bana sen bana güvenmiyorsun diyor. Ben anlamadım gitti bu şartlarda nasıl güveneyim . İçime soğukluk girdi . Hem acı çekiyorum ona ihtiyacım var hem de bir gün beni yine bunlardan vuracağını biliyorum . Ben bu kadar kötü bir insan da değilim neden bunları hakettin hem babamdan hem kocamdan bilmiyorum çok büyük çıkmazdayım . Nasıl uzak dururum sataşmadan etmeden bana yardımcı olun nolursunuz
Kesinlikle haklısın. Yeni evliyken ayrılmak olmaz. Ayrılmak için önce iyice yıpranmalı, yaşlanmalı, birkaç kere dayak yemeli, ve en az 2 çocuk doğurmuş olmalısın ki ayrılığın gürültüsü de büyük olsun. Şimdi ayrılsam kimse zarar görmeyecek çünkü.Ama ayrılmak kolay mı daha yeni evliyken
Doktor bile umudunu kesmiş.Yataklar ayrılmış mutsuz evliliği sürdürme neden.Merhaba beni burda biliyorsunuzdur eşimle saha 6. Ayımıza girmedik ama gerçekten bir gün iyisek 3 gün kötüyüz çünkü o kadar kırıldık ki ben kaldıramıyorum . Unutamıyorum . Hep yenisi ekleniyor . Ben artık bıktım . Ayrılırsam nereye gidicem onu da bilmiyorum . Sorun yaşıyoruz diye ayrılmamız gerekiyor mu onu da bilmiyorum . Terapiste gittik bana eşinin sana davranışları destek değil köstek gibi sevdiğine seni şüpheliyim kendisinde narsist kişilik bozukluğunun özellikleri var dedi . Bir daha da gitmedi eşim doktor seni dolduruyor dedi . Velhasıl sürekli suçlu benim . Sürekli o hatalı hareket ediyorsa nedeni benim. Ben hatalı davrandıysam yine suçlusu benim. Ben bıktımNe yapmam lazım bilmiyorum . Bir çok iyi oluyor yanındaymış gibi davranıyor ama sonra geliyor o yaralarımla oynuyor yüzüme vuruyor köstek oluyor canımı çok acıtıyor. Hayatta ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok . Kendimi işime ve ev işlerine verdim . Ayrı yatmaya da başladık . Barışsakta unutamıyorum güvenemiyorum diyorum bidaha bi acımı paylaşsam beni ordan buracak . Sürekli bana sen bana güvenmiyorsun diyor. Ben anlamadım gitti bu şartlarda nasıl güveneyim . İçime soğukluk girdi . Hem acı çekiyorum ona ihtiyacım var hem de bir gün beni yine bunlardan vuracağını biliyorum . Ben bu kadar kötü bir insan da değilim neden bunları hakettin hem babamdan hem kocamdan bilmiyorum çok büyük çıkmazdayım . Nasıl uzak dururum sataşmadan etmeden bana yardımcı olun nolursunuz
Evi eşin sana bıraksın.Olmadi oturup karşınıza konuşun.İletisim kurun.Yataklarinizi da ayırmayın.Gunduz kavga etseniz bile ruhen cinsellik olmasa bile sarılma ihtiyacı hissedebilirsiniz.Ayrıldım diyelim ailemin evine gittim babamda sıkıntı nasıl yaşıcam onlarla ayrı yaşamak istiyorum benherşeyden çok korkuyorum
Babet giydin diye kiskaniyor.Ya siz bu adamlarla evlenmeden önce açık ayakkabı giydiginiz görmüyor mu ?Evet işte durum bu ben napıcağımı şaşırdım dün itekledim onu ağzımı kapattı benı boğacaktı
Şimdi ayrılsa çocuksuz olacak.Rahatlikla işe girer.Ama kocası çocukla terketse ise girip çalışamaz.Ailesi bakmaz.Kocasinin çok düşük nafakasina muhtaç olur.Terapist bile eşinin huyunu beğenmemiş düzelmez demiş.Kesinlikle haklısın. Yeni evliyken ayrılmak olmaz. Ayrılmak için önce iyice yıpranmalı, yaşlanmalı, birkaç kere dayak yemeli, ve en az 2 çocuk doğurmuş olmalısın ki ayrılığın gürültüsü de büyük olsun. Şimdi ayrılsam kimse zarar görmeyecek çünkü.
Geçenlerde akrabam var.Kari koca ikiside akraba.Kadin haftasonu izni var.Gayet güzel.isi var.Kocasini çekmek zorunda değil dedim Linç yedim neymiş çocuklar varmış.Adam yıllardır karısını aldatiyormus.Bu kadına zulüm değil mi ?Fark etmez o zaman hayatını tamamen ayrı bir odada geçirecek o zaman kitap okıyacak. Bir de psikoloğa gitmenizi öneririm konu sahibi. Kader motifi etkili sanırım hayatınızda. Babanız gibi biriyle evlenmişsiniz çünkü. Bir sonraki evlilğinizde de aynı tür adamı çekmeyin diye düzeltmeniz lazım psikolojinizi. Ben de babamın yanına gidicem boşanınca deyince çalışmıyorsunuz sandım. İşiniz de varmış ne güzel. İnsanlar kendinize küçük bir ev tutun mis gibi yaşayın. İnsanların işi olmadığı için baba evine gidiyor. Sizin yerinizde olsalar ohooo.
Ya adam ezmiş geçmiş seni, hala bağırıp kalbini kırıyorum diyorsun. Kalbi kırılsın bir zahmet. Sende ömrünü tüket. @artemissipi ironi yapmış onu bile anlamamışsın. Sağlıklı düşünemiyorsun. Narsist kurbanı olmuşsun. Ya ayağa kalkarsın, ya da aklını oynatana kadar böyle devam edersin.Aradığım yorum işte bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ben anca bağırıp çağırıyorum kalbini kırıyorum laf ediyorum . Ama tepkilerim hep böyle akıllıca davranamıyorum bunu nasıl başarıcam nolur fikir verin bi yol yöntem istiyorum
k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?