Öneri göremedim ben kolaymış gibi ayrıl diyip duruyorsunuz sadeceSeri konu açmayı bırakarak.
Yazılanların,verilen fikirlerin,ogutlerin hangi birini dinledin ki tekrar tekrar konu açıyorsun ?
Amacın sadece insanları yormak ,çözüm bulmak değil.
Sırf laf olsun torba dolsun..
Ayrılmak demek ; öne sürülen bir gorus ve düşünce biçimi zaten.Öneri göremedim ben kolaymış gibi ayrıl diyip duruyorsunuz sadece
Ama ayrılmak kolay mı daha yeni evliykenAyrılmak demek ; öne sürülen bir gorus ve düşünce biçimi zaten.
Yani önerilmiş,siz anlayamamissiniz.
E bu kadar şikayet etmek normal mi daha yeni evliyken ?Ama ayrılmak kolay mı daha yeni evliyken
Ama ayrılmak kolay mı daha yeni evliyken
Boşanarak.Nasıl uzak dururum sataşmadan etmeden bana yardımcı olun nolursunuz
Ayrılmayın.Öneri göremedim ben kolaymış gibi ayrıl diyip duruyorsunuz sadece
Hamile değilim inanın ev işleri her konuda onu da katıyorum işin içine laf etmemezlik etmiyorum o kırınca ben de kırıyorum susan bi yapım yok anlaşamıyoruz bundan dolayı bence o ona itaat edecek birini istiyor sanırımAyrılmayın.
Eşinize itaat etmeyi öğrenin. Her isteğini ikiletmeden anında yapın. Gerekirse ayaklarını yıkayın, gönlünü hep hoş tutun ama ayrılmayın lütfen. Altı ayda ne ayrılması? Siz onu hoş tuttukça o sizi daha çok ezmeye çalışacak, sakın ha yılmayın. Paspas olana kadar devam edin. Sanırım bir de hamileydiniz.
kKuzu kuzu elinin altına girersen kimseden değer göremezsin. Kaçacaksın, elinin içinden kayacaksın yavaş yavaş. O gidişi görecek. Başka türlü olmaz, senin koca iyilikten anlayan bir tür değil.
Çok teşekkürler ama ben sinirlenip ona sataşıyorum neden böylesin niye böyle sürekli sorgu halindeyim o nedenle kavga da ediyoruz kendi haline salamıyorum sataşıyorum bi cevap istiyorum ama yine suçlu ben oluyorum . Diğer türlü nasıl davranılır bilmiyorumMadem ayrılmıyorsunuz o zaman bırakın onu kendi haline görmezden gelin evde tek yaşıyormuş gibi hobilerinizi yapın. Arkadaşlarınızla gezin eve geç gelin. Kendinizi ne mutlu ediyorsa onu yapın. Eşinizden hiçbir beklentiniz olmasın. Mutlu olmanızın tek yolu sizsiniz. Eşiniz düzelmez
Bana biraz akıl yöntem verir misinizÇok teşekkürler ama ben sinirlenip ona sataşıyorum neden böylesin niye böyle sürekli sorgu halindeyim o nedenle kavga da ediyoruz kendi haline salamıyorum sataşıyorum bi cevap istiyorum ama yine suçlu ben oluyorum . Diğer türlü nasıl davranılır bilmiyorum
Ayrılalım diyorum ayrıl diyor keşke senle evlenmeseydim diyorum keşke diyor . Ama ben elalem ne der ayrılırsam nolur daha yeni evli ayrıldı derler yine benı suçlarlar diye korkuyorumHer lafı yiyip yuttuğunuz, her şeyi sindirdiğiniz ve ayrılma konusunu düşünmeyi aklınızdan bile geçirmediğiniz için eşinizin gözünde değer kazanamazsınız, değerli değilsiniz çünkü şu şartlar altında
El alem şu an sizin halinizi görse helal olsun mu der peki?Ayrılalım diyorum ayrıl diyor keşke senle evlenmeseydim diyorum keşke diyor . Ama ben elalem ne der ayrılırsam nolur daha yeni evli ayrıldı derler yine benı suçlarlar diye korkuyorum
Çünkü sen korkuyorsun. Yok 2.evlilik, yok daha çok yeni, yok bu yüzden boşanılır mı, yok elalem ne der... Önce kendi içinde bir şeyleri bitirmen lazım.Aradığım yorum işte bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ben anca bağırıp çağırıyorum kalbini kırıyorum laf ediyorum . Ama tepkilerim hep böyle akıllıca davranamıyorum bunu nasıl başarıcam nolur fikir verin bi yol yöntem istiyorum
k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?