- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Ya kizlar Allah aşkına. Ben kadinim diye dogustan sanssizmiyim ya. Su an cok ofkeliyim zaten esimle de kavga ettim. Ilk zamanlarda yapiyordu söylediklerimi artik hic sallamiyor. Tişörtü cikartip yere atiyor. Kirli sepeti yani basinda halbuki. Aksam dusa girmis atleti pijamasi çamasir makinesinin ustunde. Yemek yemis tabagi salonda kanepenin ustunde. Ok anlıyorum tamam bizim kulturde dogulularda erkek pek is yapmaz diyor. Ilk zamanlar en azindan gayreti vardi simdi o da yok. Ben niye disarda calisitorum ki o zaman. Yanlis anlasilmasin ama sabah altida kalkiyorum evi toplayip ise gidiyorum aksam altida geliyorum hurraaa yemege giris. Cunku beyimiz ac. Ayin on besindede eve 3500 tl maas getir aile butcesine katkida bulun. Allah icin parayi saga sola harcamiyor borclarimizi oduyoruZ . Neyse onu hallet bu sefer baska biswy. Ya bir yıllık evliyim ama yeminle yoruldum artik ya
Esimi annesi bana yardımcı olacagi sekilde yetistirmemis ya
Birazda sorumsuz ya bazen cok bunaliyorum vallahi pisman oldugum oliyo bazen evlendigime..
Ya kizlar Allah aşkına. Ben kadinim diye dogustan sanssizmiyim ya. Su an cok ofkeliyim zaten esimle de kavga ettim. Ilk zamanlarda yapiyordu söylediklerimi artik hic sallamiyor. Tişörtü cikartip yere atiyor. Kirli sepeti yani basinda halbuki. Aksam dusa girmis atleti pijamasi çamasir makinesinin ustunde. Yemek yemis tabagi salonda kanepenin ustunde. Ok anlıyorum tamam bizim kulturde dogulularda erkek pek is yapmaz diyor. Ilk zamanlar en azindan gayreti vardi simdi o da yok. Ben niye disarda calisitorum ki o zaman. Yanlis anlasilmasin ama sabah altida kalkiyorum evi toplayip ise gidiyorum aksam altida geliyorum hurraaa yemege giris. Cunku beyimiz ac. Ayin on besindede eve 3500 tl maas getir aile butcesine katkida bulun. Allah icin parayi saga sola harcamiyor borclarimizi oduyoruZ . Neyse onu hallet bu sefer baska biswy. Ya bir yıllık evliyim ama yeminle yoruldum artik ya
Birazda sorumsuz ya bazen cok bunaliyorum vallahi pisman oldugum oliyo bazen evlendigime..
malesef aynı durumdayız bende 10 aydır evliyim herşeye yetişmeye çalışıyorum bişey yapmasını yardım etmesini isteyince kavga çıkıyor, yetiştiremediğimde kendimi yetersiz hissediyordum ama artık bıraktım o kadar dert etmeyi gömleklerim neden ütülenmedi diye sorduğunda yardım etseydin onlarda ütülenirdi benim enerjim bu kadarına yetti diyorum
Beni anlayan birilerinin olmasi guzel ya. Gecen bizdede ayni kavga oldu
Ben utuleyeyimde giyeyim baei millet evdeki kadin mi demesin dedi. Bende evdeki gunde on iki saat calisip eve para getiriyor dersin dedim.
Kavga ediyoruz bana diyo ki yapma o zaman.. ya bende bu daginiklikta yasamak istemiyorum bu pislikte yasamak zorunda miyim.
bizim kulturde erkegin is yapmadigi zamanlarda kadin calismaz diye de birsey vardi. boyle sey mi olur hem evde calis hem iste calis hayattan ne anliyorsun?
ya isi birakacagini ya da yardimci alacagini soyle esine, paranin kesilecegi korkusuna yapar belki.
söz konusu yardımcı olmayan eşlerin annesi çalışyor mu? Çalışmayıpta herşeyi yaptıysa o zaman sizde işten ayrılın eğer annesi gibi hizmet bekliyorsa. Eğer annesi hem çalışıp hemde yaptıysa o zaman devirin değiştiğini söylersiniz. Kadın çalışsın diyoruz evet ama kadın bu sefer hem evde en dışarda çalışıyor. eşleri yardımcı olmayan kadınlar bence çalışmamalı.Siz yetişemeyince kendinizi hiç yetersiz hissetmeyin. Eğer herşeyi dört dörtlük istiyorsa beyefendide eşini dışarda çalıştırmayacak. Nasıl kıyabiliyorlar size hem evde hem dışarda canınız çıkıyordur. Bu nasıl sevgi anlamıyorum. Eğer yok çalışıcam diyorsanızda eşinize daha az para verin ve 2 günde bir eve yardımcı alın. Geldiğinizde yemek pişmiş ortalık toparlanmış olur. Kendinizi bu kadar yıpratmayın bu bencil eşler için Borcunuz varsa o düşünsün nasıl ödenicek diye. Eğer yeterince sıkışırsa zaten para vermemek için size yardımcı olmak zorunda kalıcaktır. Açıkçası bencil insanların canı biraz parası çıkınca yanıyor o zaman nasılda size yardımcı olur farkedersiniz. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Anneniz sizi ona hizmetçi diye doğurmadı. Evlenmenin ne manaıs kaldı o zaman. Eğer böyle bir hayat olucaksa annenize hizmetçilik yapın daha iyi en azından daha çok hakediyor.
Bazen kendimi dunyaya sadece yemek yapmak evi toplamak ise gitmek ve onu memnun etmek icin gelmisim gibi hissediyorum. .söz konusu yardımcı olmayan eşlerin annesi çalışyor mu? Çalışmayıpta herşeyi yaptıysa o zaman sizde işten ayrılın eğer annesi gibi hizmet bekliyorsa. Eğer annesi hem çalışıp hemde yaptıysa o zaman devirin değiştiğini söylersiniz. Kadın çalışsın diyoruz evet ama kadın bu sefer hem evde en dışarda çalışıyor. eşleri yardımcı olmayan kadınlar bence çalışmamalı.Siz yetişemeyince kendinizi hiç yetersiz hissetmeyin. Eğer herşeyi dört dörtlük istiyorsa beyefendide eşini dışarda çalıştırmayacak. Nasıl kıyabiliyorlar size hem evde hem dışarda canınız çıkıyordur. Bu nasıl sevgi anlamıyorum. Eğer yok çalışıcam diyorsanızda eşinize daha az para verin ve 2 günde bir eve yardımcı alın. Geldiğinizde yemek pişmiş ortalık toparlanmış olur. Kendinizi bu kadar yıpratmayın bu bencil eşler için Borcunuz varsa o düşünsün nasıl ödenicek diye. Eğer yeterince sıkışırsa zaten para vermemek için size yardımcı olmak zorunda kalıcaktır. Açıkçası bencil insanların canı biraz parası çıkınca yanıyor o zaman nasılda size yardımcı olur farkedersiniz. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Anneniz sizi ona hizmetçi diye doğurmadı. Evlenmenin ne manaıs kaldı o zaman. Eğer böyle bir hayat olucaksa annenize hizmetçilik yapın daha iyi en azından daha çok hakediyor.
Bazen kendimi dunyaya sadece yemek yapmak evi toplamak ise gitmek ve onu memnun etmek icin gelmisim gibi hissediyorum. .
Ben senin hizmetcin degilim dedigimde aman be ne cene varmis oluyor hemen adim feminist oluyor. Evet annesi ev hamimi ve hayati boyunca hic calismamis. O cok iyi ev hanimi esime gore ama ben
Hic onun gozunde nerdeyim bilmiyorum.
Ev islerini de üstlenmek zorunda oldugumu saniyor. Yoksa kotu oluyorum ona gore. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bazen koseye sıkıştırilmis hissediyorum. . Aileme anlatamam. Arkadaşlarimla paylassam amaaan bizimki de oyle cevabini veriyorlar.
Saskinim
Uzgunum hayal kırıklığına ugratilmis hissediyorum
çok doğru söylüyosun geçenlerde büyük bi kavgamız olmuştu bende işten çıkıyorum o zaman ben sana hem para getirecem borç ödemek için uğraşıcam hemde kadınlık yapıp hiç bişeyini eksik etmicem yok öyle bi dünya işten çıkıcam sende hem borçları ödeyip hemde benim hiç bişeyimi eksik etmeyeceksin o zaman herşey tamam olur yemeğinde olur çamaşırında yıkanır dedim. sonrada 1 hafta izne çıktım baya korktu eve alışıp işten çıkarım diye. şimdi biraz düzeldi bakalım ne kadar sürecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?