esime ev isini zorla yaptiriyorum artik..sinir oldumm

Simdi evi temizleme mecburiyetine birakacak konuma mi dusurmus oldum. Suclu ben oldum yani.
Yapmayin ya erkekleri bu kadar tepenize cikarmayin. O evde kimler yasiyorsa o evi onlar temizler. Ben oyle bilirim
Neyse daha yazmayacagim hayata bakis acimiz fln cooooooook farkli size hayatta basarilar.............

ben ev hanımıyım,haliyle işleri ben yaparım ama çocuklarıma hep söylüyorum eşiniz çalışırsa hayat müşterektir,ev işini de birlikte yapmalısınız.hem dışarda,hem ev de ortak çalışmalısınız

Mutlu sooon...

Sevindim canım ama yinede evinize bir yardımcı almayı düşünün.

KAdın da erkek de çalışıyorsa,ev işini erkek yapmaz mantığını hatta bunu bir kadının savunmasını anlamıyorum.
Bu alışkanlığ, bu önemli görevi anneler oğullarına küçük yaşlarda öğretmez, vermezse bu saatten sonra eşilerimizi alıp karşımıza onlarla konuşmak ne kadar etkili olablir ki?

Bencede mukemmel cocuklar yetistirmis :) insallah bende boyle cocuklar yetiştireceğim...

Oyle dusunmezler canim.
Ben usengec bir kadin olarak onun mukemmel has kadinligi karsisinda hic bir yorum yapmayacagim . Kendisi kadinligi = ev isi yapmak. Olarak algılıyor olabilir ama benim hayat tarzima dupeduz ters bir dusunce bu. O yuzden yorum yapmiyorum artk

Mutlu sooon...

Sevindim canım ama yinede evinize bir yardımcı almayı düşünün.
Ara sira alacagim zaten canim meselA BAHAR Temizligi icin alacagim bir gun.

Canim maalesef kadinlar kendi degerlerini bilmiyorlar. Kocaya is yaptirmamak mukemmel kadınlık , ondan yardımcısı olmasini bekledim diye bende usengec oldum . Bisey demiyorum.

ilahi çok güldürdün beni ,hamilelik bir hastalık değildir,günlük işlerini yapabilirsin ,çalışmak ta dahil,17 yıllık mesleğimi hamile kaldım diye bırakacak değilim ,sosyal haklarım var ,ayrıca boşver sen beni ,sen evine eşine odaklan ,sanırım deylayt haklı ,burada farklı fikirleri ele alarak bu konular üzerinde tartışmak biraz zor,hemen herkes olayı kendi safına çekiyor ,neyse ben çıkayımda temizlik yapayım :)

Canım takma sen bunun hiçbir yerde yeri yok bunu savunan neye göre bunu dayatıyor ki sana? Hangi ahlak veya din kurallına göre? Mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…