- 28 Mart 2020
- 21.880
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.957
- 598
- Konu Sahibi elahanim34
-
Yani hanımefendi, bahsettiğim üyenin başını tutup zorla kocasına oral yaptırcam demişim gibi yorum yazıyorsunuz.Kimse kimseyi hiçbir şeye zorlamamalı bence. Dediği söz de komiğime gitti. :) ahahah uzun süre gülerim ben buna. Zevk almayacağı bir şeye zorlanmamalı kimse bence. Yoksa iki kişinin ilişkisi beni bağlamaz.
Yani hanımefendi, bahsettiğim üyenin başını tutup zorla kocasına oral yaptırcam demişim gibi yorum yazıyorsunuz.
Biz bir düşünceyi eleştiriyoruz. Herkes ne istiyorsa onu yapsın.Yok tam tersi. Komiğime gitti sen sorunca kendi düşüncemi açıklama hissine kapıldım.
o zaten anlaşılır değil deEsinizle sevistiginizde neden orospu gibi hissettiginizi anlamadim sadece
İş çıkışı oyalanma diye anladım ben orayı hani başka planı varsa iptal etsin gibi gibio zaten anlaşılır değil de
şeyi de anlamadım adam "erken gel" diyor, kadın 8-5 çalışıyor zaten daha erken nasıl geliyor?
sevişcem diye işten erken çıkmak diye bişey mi var, nasıl var...
ama kadın diyor kiİş çıkışı oyalanma diye anladım ben orayı hani başka planı varsa iptal etsin gibi gibi
Kadın istemediği için ne bahaneler buldu bakalım da adam randevu alma derecesine gelmişama kadın diyor ki
işim evime 10 dakika
çocuğu kreşe eş bırakıp alıyor (gece işe gittiği günler hariç)
arkadaş çevrem kalabalık değil 1-2 kişi görüyorum
ve de yorulma bahanesi de ev işleri
yani kadın dese ki
"benim dışarda çok işim var, çok çevrem var, sosyalim",
ya da "mesaim uzun, yolum uzun",
ya da "iş çıkışı x kursum, sporum, düzenli yaptığım şu şu var" " AVMye gidiyorum vitrin bakmak hobim" (bak bu bile bişey), "sürekli misafirim geliyor, evde hizmet ediyorum eşim anca yatıyor" vırt zırt , tamam da...
ben anlamadım bu kadın ne yapıyor da yoruluyor ? şu rutinde?
o kadar ki adam sevişmek için randevu alıyor
Cocugu erken yatir anlaminda demistiro zaten anlaşılır değil de
şeyi de anlamadım adam "erken gel" diyor, kadın 8-5 çalışıyor zaten daha erken nasıl geliyor?
sevişcem diye işten erken çıkmak diye bişey mi var, nasıl var...
2-3 günde bir sevişmeyle kendinizi oro…. mu hissettinizKızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.
Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.
Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
valla bilmiyorum kiKadın istemediği için ne bahaneler buldu bakalım da adam randevu alma derecesine gelmiş
3 yaşında çocuk zaten 9 oldu mu yatarCocugu erken yatir anlaminda demistir
Ay evet evetttBence sizin bilinçaltınızda cinsellikle ilgili sağlıksız düşünceler var.
Eşimin dünyası tamamen iş, cinsellik, yemek yemek
her gece cinsellik yaşayalım
kadınsız yani sensiz tatil olmaz der
Problemimiz eşim teması seviyor sarılma, öpmek gibi.
Eşim cinselliğe aşırı düşkün…
Konu sahibi sizde aksine teması sevmiyosunuz nasıl evlendiniz saskınım.erken gel istersen özledim takılırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?