Eşime güvenemiyorum aşamıyorum

Çalışıyor. Memur maaşını da alıyor ama tembel. Sürekli şikayet eder işinden. Zorla gider işten hariç ekstra sorumluluk hiç almak istemez.
Bırakın bu adamı gerçekten ,kangren olmuş kesin atın. Kendinizi bir daha bu şekilde hissederseniz 112yi arayın direk kimseye minnet etmeyin siz annesiniz size bir şey olsa evladınıza olan olur koca müsvettesi senesi dolmadan yeni biriyle evlenir gider. Kendinize değer verin atanmışsınız, pompa alın mutlaka hipo/hiper glisemiye karşı. tip1 diyabette hayat kalitesi çok önemli 10-15 senede organlarınızda hasar, kronik hastalıklar olsun istemiyorsanız kendinize iyi bakacaksınız. Değil eşinin kötü olması sokakta tanımadık insan sendelese nasılsınız yardım lazım mı diye soruyoruz bu vicdansızsın babalığından ne olur.

Bırakın bu adamı gerçekten ,kangren olmuş kesin atın. Kendinizi bir daha bu şekilde hissederseniz 112yi arayın direk kimseye minnet etmeyin siz annesiniz size bir şey olsa evladınıza olan olur koca müsvettesi senesi dolmadan yeni biriyle evlenir gider. Kendinize değer verin atanmışsınız, pompa alın mutlaka hipo/hiper glisemiye karşı. tip1 diyabette hayat kalitesi çok önemli 10-15 senede organlarınızda hasar, kronik hastalıklar olsun istemiyorsanız kendinize iyi bakacaksınız. Değil eşinin kötü olması sokakta tanımadık insan sendelese nasılsınız yardım lazım mı diye soruyoruz bu vicdansızsın babalığından ne olur.
O zaman bilmiyordum. Şimdi öğrendiğim için durumu dikkat ediyorum. Hba1cem yüksekti diyetisyene gitmeye başladım. Pompa fiyatları yüksek ve aylık aparatları da ciddi ücretli. Şu an sürekli ölçüm ve takiple ilerliyorum. Ama kendime değer vermeye başladım. Tam da bu sebepten. Kendime iyi bakmalıyım evladım var.

O zaman bilmiyordum. Şimdi öğrendiğim için durumu dikkat ediyorum. Hba1cem yüksekti diyetisyene gitmeye başladım. Pompa fiyatları yüksek ve aylık aparatları da ciddi ücretli. Şu an sürekli ölçüm ve takiple ilerliyorum. Ama kendime değer vermeye başladım. Tam da bu sebepten. Kendime iyi bakmalıyım evladım var.
Evet euro bazında ama çok rahat edersiniz bu adamı dehlemeden önce alın ödetin parasını. Hanzo bi işe yarasın

6 yıllık evliyim. Bir çocuğum var. Eşimle evliliğin ilk zamanlarından beri problemlerimix oluyor. İlk yıllar ben çalışmıyordum. Birkaç kere şiddet durumu oldu. Tokat atma koluma vurma gibi. Tabii ki ilk yaşadığımda mahfoldum. Evlenirken kimse böyle birşey başına gelebileceğini düşünmüyor. Ve hamileydim. Ağlarken nefesimin kesildiğini bilirim elim karnımda ağladığımı. Hamile olarak ayrılmaya cesaret edemedim. Hep çalışıp atanıp ayrılırım dedim. Ve gerçekten çalışıp kpss ile atandım. 3 yıldır çalışıyorum. Eşim maalsef şiddet göstermese bile son zamanlarda bazı durumlar canımı çok sıkıyor ve güvenemiyorum. Ayrılmak fikri hiç çıkmıyor ama cesaret de edemiyorum. Eşim sorumluluk almayan biri. Hazır çorba bile yapmaz. Dışarıdan yemeyi çok sever. Bir iş yapıcam dedi bununla ilgili masraf yaptı ortalama 60 70 bin gibi. Şu an hiçbir hareketlilik yok bir yıldır. Haftasonu öğlene kadar uyur banyo yapar yemek yer günü bitirir. Bir de yakın zamanda bir kronik rahatsızlığa yakalandım. Tip1 diyabet. Bir ay hep hasta gibiydim. Bir gece çok rahatsızlandım. Kustum sürekli. Gece tuvalete kaldırdım çocuğu beynimin içi sanki yer değiştiriyordu aynı anda kusuyordum ve ölüyorum sandım. Eşime acile gidelim dedim. Bağrındı bu saatte gidip kimi bulcaz diye birşey yapmaya mecalim olmadığı için o şekilde yattım sabah gittim. Ve şekerim 300 çıktı. Şeker koması geçirmişim. Ve ben o gün ölebilrdim. Felç geçirebilirdim. Şeker koması bunlara neden olabiliyor bildiğim kadarıyla. Ama eşim yanımda yoktu. Bu olayda sürekli bilmediğini savunuyor ama sonrasında da hastalığım teşhis alınca belki işimize yarar tayini kolay alırız dedi. Hiç üzülmedi bile. Tüm bunları düşününce bana iyi davransa bile. İçime dinmiyor. Bilmiyorum. Ayrılırsam memleketlerimiz uzak çocuğunu her zaman göremiycek. En çok kafamı kurcalayan bu.
Son cümlenize o kadar kızdım ki. Sizi düşünmeyen sağlınızı zerre umursamayan biri için hala neyi düşünüyorsunuz. Kendinize birazcık olsa saygınız varsa boşanın. Çocuğu görmek için de kaç saat gidip geleceğini o düşünsün bi zahmet. Siz değil. Şiddet bu. Hiç bir zaman azalmaz. Çoğalır. Çocuğunuz da mutsuz bi evde büyür. Kimsenin kölesi değilsiniz. Çalışıyormuşsunuz madem. Muhtaç da değilsiniz. O anlattığınız geceden sonra arkama bakmadan giderdim ben. Ölebilirdiniz. Kendiniz söylüyorsunuz bunu. Madem adam sizi sevmiyor değer vermiyor yahu insan yolda fenalık geçiren birine bile yardıma koşar tanımıyor olsada. Siz bide onun çocuğunun annesisiniz. Lütfen artık onu değil de kendinizi ve çocuğunuzu düşünün. Cesaret edin ve bi adım attın. Daha kötü şeyler yaşanmaması için

En ufak hastalığınızda bile yanınızda olmayacaksa ki hastalığınız küçümsenecek gibi değil eş dediğin neden var ? İki tane çocuk istiyorsanız bir tane daha dogururursunuz neden eşinize çocuğunuz gibi bakıp sorumluluklarınızı alacaksınız? Anladığım kadarıyla maddi olarak da etkisi yok bakın kolay söylemem ama boşanıp çocuğunuzla huzurlu bir hayat yaşayın. Unutmayın kimse sizden daha değerli değil. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez . Umarım çok mutlu olursunuz 💖

Evet euro bazında ama çok rahat edersiniz bu adamı dehlemeden önce alın ödetin parasını. Hanzo bi işe yarasın
Çok
En ufak hastalığınızda bile yanınızda olmayacaksa ki hastalığınız küçümsenecek gibi değil eş dediğin neden var ? İki tane çocuk istiyorsanız bir tane daha dogururursunuz neden eşinize çocuğunuz gibi bakıp sorumluluklarınızı alacaksınız? Anladığım kadarıyla maddi olarak da etkisi yok bakın kolay söylemem ama boşanıp çocuğunuzla huzurlu bir hayat yaşayın. Unutmayın kimse sizden daha değerli değil. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez . Umarım çok mutlu olursunuz 💖
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnanın kendimi o kadar unutmuşum ki.

Hiç aklımdan çıkmıyor. Tahlil sonucum geldi. Artık sürekli insülin kullanılan tip1 diyabetmiş dedim. İlk söylediği şey tayin oldu.

Genetik faktörleri bir kenara bırakırsak stresin diyabet hastalığının en büyük tetikleyicilerinden biri olduğunu biliyor muydunuz?
Peki düzenli ilaç kullansanız ve beslenmenize dikkat etseniz bile stres nedeniyle şekerinizi kontrol etmenin ne kadar zor olacağını?
Şeker hastalığının insanı yavaş yavaş tüketen bir hastalık olduğunu da göz önünde bulundurmanız lazım.
Söylemeye çalıştığım şey, elbette genetik faktörler etkilidir ama şu anki hastalığınızın en önemli sebeplerinden birinin eşiniz olduğunu düşünüyorum. Ve eğer hayatınızı daha huzurlu olacağınız şekilde değiştirmezseniz zarar görmeye devam edeceksiniz.
Bir diğer önemli nokta en çok kafanıza taktığınız şeyin emleketlerimiz uzak olduğu için çocuğunuzun babasını her zaman göremeyecek olması olduğunu söylemişsiniz. Ancak böyle bir adamın sizi geçtim çocuğunuzda açacağı yaraları düşünebiliyor musunuz?
Bazı insanların yokluğu varlığından hayırlıdır. Kocanız da bunlardan biri.
Bir an önce boşanıp çocuğunuzla birlikte huzurlu bir yuva kurmaya bakın.
Yoksa her geçen gün hayatınızın parmaklarınızın arasından akıp gittiğini fark edeceksiniz ve bir süre sonra çok geç olacak.

Genetik faktörleri bir kenara bırakırsak stresin diyabet hastalığının en büyük tetikleyicilerinden biri olduğunu biliyor muydunuz?
Peki düzenli ilaç kullansanız ve beslenmenize dikkat etseniz bile stres nedeniyle şekerinizi kontrol etmenin ne kadar zor olacağını?
Şeker hastalığının insanı yavaş yavaş tüketen bir hastalık olduğunu da göz önünde bulundurmanız lazım.
Söylemeye çalıştığım şey, elbette genetik faktörler etkilidir ama şu anki hastalığınızın en önemli sebeplerinden birinin eşiniz olduğunu düşünüyorum. Ve eğer hayatınızı daha huzurlu olacağınız şekilde değiştirmezseniz zarar görmeye devam edeceksiniz.
Bir diğer önemli nokta en çok kafanıza taktığınız şeyin emleketlerimiz uzak olduğu için çocuğunuzun babasını her zaman göremeyecek olması olduğunu söylemişsiniz. Ancak böyle bir adamın sizi geçtim çocuğunuzda açacağı yaraları düşünebiliyor musunuz?
Yoksa her geçen gün hayatınızın parmaklarınızın arasından akıp gittiğini fark edeceksiniz ve bir süre sonra çok geç olacak.
Şekerlerimin daha düzenli gitmesi için destek alıyorum şu an. Stres faktörü için eşimden uzak durmam daha hayırlı gibi görünüyor

Kendini düşünen bir bencil eşin. Bu kadar merhametsizlikte görmedim. Boşanın işiniz gücünüzde var, cesaretsizliğiniz sebebi ne?

Şekerlerimin daha düzenli gitmesi için destek alıyorum şu an. Stres faktörü için eşimden uzak durmam daha hayırlı gibi görünüyor
Cok üzüldüm yazınızı görünce bir yuva kolay kolay kurulmuyor evlilik piyango gibidir karşınıza iyi bir eş çıktımı bu kadın ve erkek içinde geçerli dünyanın en emutlu insanı sen oluyorsundur birini asla boşan diyemem dememde eşini aileni en çok tanıyan sensin gerçekten bundan adam olmaz dersen ailende arkanda ise bir işin de var kendi ayaklarinin üstünde durabilirsen bu kararı en iyi sen veririsn karar verdiğinde artık geriye dönülmez diyerek verki bir daha arkana bakmayacaksın eğer hergun uzuleceksen bir ömür boyu devam edeceğini düşünürsen bir kere üzül sonra unutursn Allah hakkında hayırlısını naip etsin

Tip 1 yetişkinlerde nadir görünür. Eşiniz olacak şey sizi şeker hastası etmiş. Stres en büyük tetikçisi.
Böyle bir “baba” çocuğun yanında faydası olmamış, uzak olsun mümkünse. Dedesi dayısı kuzeni erkek figür olarak onu sevecek birileri illa olur. Siz de gençsiniz. Sevmenin sevilmenin ne olduğunu hissedeceğiniz biri çıkar karşınıza.

Hi
Tip 1 yetişkinlerde nadir görünür. Eşiniz olacak şey sizi şeker hastası etmiş. Stres en büyük tetikçisi.
Böyle bir “baba” çocuğun yanında faydası olmamış, uzak olsun mümkünse. Dedesi dayısı kuzeni erkek figür olarak onu sevecek birileri illa olur. Siz de gençsiniz. Sevmenin sevilmenin ne olduğunu hissedeceğiniz biri çıkar karşınıza.
ç sanmıyorum gencim evet 30 bile değilim ama bana uğramaz bundan sonra zaten boşanıp çocuğumla hiç böyle işlere gireceğimi sanmıyorum. Ben de isterdim başımı okşayan üzerime titreyen bir eşim olsun bana da böylesi denk geldi.

Gerçekten o süreçte stresli bir dönemden geçiyordum. Eşim işinden sürekli şikâyet edip istifa etme muhabbeti yapıyordu. Kafama taktım. Ve tetiklendi demek ki.

Bir kaybınız olmaz. Zaten adam aynı çatının altındayken bime eşine çocuğuna değer vermiyor. Belki çocuğunuza ve kendinize yaptığınız en güzel iyilik böyle birini boşamak olur.

Back
X