Eşime güvenim kalmadı.

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Gerçekten ilk zamanki halini bıraktı eskisi gibi nişanlılık dönemindeki gibi olcak sanmıştım. Son kez ona güvenmiştim. Herşey iyi gidiyordu. Ama son hareketi berbat etti herşeyi. Ona artık güvenmiyorum. Bu hayatta yapayalnız olduğumu anladım. Ondan bana olmayacağını koca olmayacağını ve çok büyük bir hata yaptığımı anladım. İnsanın hayat arkadaşı olarak gördüğü her konuda ona destek olacak sandığı kişinin onu yapayalnız bırakması çok kötü. Kalbim çok kırık. Artık nasıl düzelir bilmiyorum. Tek bildiğim ben bu evde değer görmüyorum. Bugün eşimin arkadaşına gittim. O da hamile daha 5 haftalık. 4 gibi oradaydım. Aksam sekizde de eşim ve onun eşi geldi yemek yedik. Kız gerçekten hamile hamile uğraştı köfte patates pilav çorba salata hepsini yaptı. Akşama kadar yaptı hem sohbet ettik hem yemek hazırladı. Allah razı olsun uğraştı bizim için. Ben de bize çağırıp ben de yapacaktım tabi. Ama eşim evden çıktı sen bir iki çeşit yemek yapıyosun. Kadını gördün mü o da hamile. Onun midesi bulanmıyormuş daha diyroum. Ayrıca kadın benden 4 yaş büyük lise mezunu bunu şu anlamda söylüyorum yemek öğrenecek pratik yapacak daha fazla vakti olmuş sonuçta ben üni biter bitmez evlendim. Ayrıca gerçekten çorbası çok yağlı ve köftesinin de baharatı fazlaydı. Ben yapsaydım eminim bana laf söylerdi. Ben mesela o çorbayı kendim yapsam yemezdşm evde. Ama ayıp olmasın diye yedim. Kızı eleştirmek için söylemiyorum. Mesela tatlısı gerçekten güzeldi bayıla bayıla yedim. Ama evden çıktığımız gibi bizim de çağırmamız lazım sen yapamazsın ki yemek . Ev de dağınık. Kızların evinde eşya yok .bi salon bi yatak odası var salonda sadece koltuklar ve sehpalar diğer iki oda da yalnızca iki tekli baza.evdr eşya yok toplu olması normal. Daha bizim evde kvemin tabakları bazası dolabı duruyor. Bunlar bahane değil evet ama benim bir eksiğim olsa dahi böyle söylememeli. Onun eşi de yemek yapmayı biliyor. Çok iyi araba kullanıyor. İzin günlerinde evi o süpüruyomuş. Bir sürü borç ödemelerine rağmen sinemaya gitmişler kaç kere İstanbul'a gitmişler araba kiralayıp. Eşi onunla birlikte kontrole gelmiş özele gitmişler. Ben kendimi çok değersix hissediyorum bu evlilikte. Daha önce de onu övmüştü eşim kızın evinde eşya yok senin bir sürü şeyin var değer bilmiyorsun diye. Ayda iki bin mobilya borcu ödüyorlarmış bizim aldığımız mobilyalar zaten 12 bin tuttu toplam en ucuzunu aldım hep . Onların aldığı ax olabilir ama bizden pahalı almışlar zaten. Ayrıca kızın fırını bulaşık makinesi herşeyi var benim hepsi ikinci el eski modeller fırınım davlumbaz kızı övüyor ama aslında övdüğğ şeyler bile tam olarak onun gördüğğ gibi değil. Bilmiyorum. Bi pazar arabası alınacak üç ay oldu alınmadı. Bi çöp kovası alıncak param yok. Sonra evde düzrn olsun. Anlamıyorum onlar da aynı masşı alıyor karısına gül gibi bakıyor adam borçları olmasıns rağmen her ay ailesinin yanına gidiyomuş nereden baksan 150 lira yol parası veriyor. Özele kontrole gidiyor şimdi. Ben sürekli para dileniyim . Akbşke para atıyorum ne çabuk bitti diye hesabını soruyor. Bu adam bir de sözde beni çok seviyomuş da ben onun kadar sevmiyomuşum. Bunları saydı saydı dinlemedim yatağıma gidicem seninle muhatap olmıycam dedim. Beni itekledi oraya gitmem en için S***** G** (Defol) dedim daha da itekledi ve burnumu ısırdı canım acımadı ama ruhum çok yandı. Ve bir daha düzelmiycek.

Bu ne ya
Burnunuzu mu ısırdı
Af edersiniz aşı oldunuz mu bari
Zerre kadar sevgi saygı merhamet muhabbet yok bu evlilikte
Ama bebek var
Keşke hamile olmasaydınız
Durup dururken küçük birşeyi büyütüp bu hale geliyor. Oysa dün hep sarıldı öptü. Ders çalışamıyorum diye üzüldüğüm için beni teselli etti. Uyumamı bekledi uyuyamadım diye uyumam için uğraştı meyve soydu getirdi. Şimdi noldu ki. Milleti gördü birden değişti. Zannediyor ki karşısındaki mükemmel biz kötü bir evlilik yaşıyoruz. Ha öyleyse bile bu benim tek çeşit iki çeşit yemek yapmamla ya da evi çok düzenli tutmamamdan kaynaklı değil sadece.

Kıyasladığı kadının kocası da belli. Hiçbir iş yapmaz evde biliyorum git sor dedi. Ev süpürüyomuş adam yemek yapmayı çok iyi biliyomuş hatta karısına öğretmiş birkaç tane. Karısını da her yere gezmeye götürmüş ne güzel. Biz en fazla a 101e gidiyoruz. Karısının da benim gibi elli lira dilenmediğine eminim. Evinde herşey var kıyma muz fındık konserse mısır. Bunlar lüks şeyler değil ama ben alırken. Düşünüyorum çünkü aldığım iki şeyde para bitiyor. Eşi her zaman arar bişey lazım mı diye sorarmış benimkisi yeni yeni başlamıştı. Paraya ihtiyacım var diyorum sabah yedide işe giderken benimle gel bankamstiğe gel çekip vereyim 100 TL diyor hani sbahın köründe hava karanlık soğuk buz gibi hava gelicem 100 lira çekip verecek lütfedip bu kadar salak olabilir mi bi insan çek şu maaşı 600 700 ayır mutfak masrafı için di mi bunu anlamayacak kıtlıkta mısın

Birincisi o insanların evine artık gitmeyin. Esiniz göz dikmesin, sizde kendinizi kiyaslamak zorunda kalmayin. Esiniz cok terbiyesiz bu konuda. İkincisi esinize bütün ipleri böyle verseniz olacağı bu. Kadınlar ilişkilerde sınırlarını korumayı öğrenmeli. Hamilesiniz bide ısırıyor. Yani ben olsam bu adamı iyice benzetirim.

Ben ne yapabilirim bilmiyorum. Yeterince bağırdım eline koluna sahip çık diye. Isırınca ağladım ve bağırdım evden çıkıcsktım kapıyı kilitledi. Kapıya not yazdım. Çöp kadar değerin yok gözümde artık senden nefret ediyorum diye. Hamile hamile her gün ilişki istiyor artık vajınam kapandı yara mı oldu ne olduysa acıyo. Üstelik ilişki sırasında da popoma çok fazla vuruyor ve morarıyo bazen üstüne zor oturuyorum. Ya da tokat atıyor kaç kere attığı tokat kulağıma geldi kulağım çınladı. Onun yüzünden sağır olacağım diye korkuyorum. Böyle muamele ediyor belim popom her yerim ağrıyor sonra bir de iş bekliyor.

Biraz fazla yüz göz olunmuş sanki .Yemekten,eşyalardan ,davlumbazdan burun ısırmaya nasıl geçtiniz !Önce kendi aranızdaki iletişim problemini çözmeniz gerekiyor .Kim ne almış ,ne pişirmiş ,ne yemiş bunlar mesele bile değil.

İnsan olanla iletişim kurulur bununla kurulmuyor işte

Ya şuan senın bu tavrın konusmaların olayları yazış şeklin dahil üniversite bitirmiş biri gibi değilde hayatında hiçbir şey görmemiş insanlar gibi. Kıyasladıgın şeyler o kadar önemsiz detaylar ki okurken boğuldum. Yok çöp kovası yok pazar arabası senın problemın esınle suan esyalarla derdın olmamalı. Sen zaten sureklı adamı bu sekılde onun köftesi var onun mısırı var dıye darlarsan sıfıra sıfır elde var sıfır. Senı anlıyorum hamılesın canın ceker ama kendını bu kadar acız konuma dusurme. Hamılelıgı gectım elbette evıne ıstedıgını almak ıster ınsan elınde para olsun ıster ama sende okulu bıtırdıgın gıbı yaldır yaldır koca da koca dıyerek kosa kosa gıtmıssın yetmemıs ustune bır de bebek yapmıssın adamın huyunu suyunu dogru durust cozemeden. Burun ısırma yok ıtekleme kufur bunlar ıcın esıne hayvan sıfatını dahı yakıstıramıyorum vıcdansız. Ara aılenı senı gelıp alsınlar bu adamla aynı evde kaldıgın surece bence ne can guvenlıgın olur ne de saglıklı bır ruh halın. Bu ortamda cocuk nasıl dogurup buyuteceksın daha dogru durust kendı karnını doyuramıyorken?? Ama bıraz dik dur kendıne guven okumussun meslek edınmıssın ama kendını ve olay akıslarını boyle anlatman sankı ergen cocuklar gıbı. Kızı elestırmıyorum dıyorsun ama masallahın var hem yemegını yemıssın hem kendın becerıp yapamıyorsun hemde yok yaglıydı bılmem ne koftesı baharatlıydı bla bla..

Çok garip insalarsınız vesselam. Hem adamı tam tanımıyorsun hem hemen çocuk yapıyorsun hem de sızlanıyorsun. Adam sert sevişmeyi seviyor, önceden de böyle miydi? Her şey dozunda güzel, hoşuna gitmiyorsa söylemelisin. Kızla da kendini kıyaslayıp durma bence. Elma ile armutu kıyaslamak yaptığın. Kocalar varklı, karılar farklı. Kıyaslanabilecek bir durum değil bence. Davlumbaz fırınla da çok güzel şeyler yapılır, davlumbaz fırında yaptığım ıspanaklı böreklerin tadını başka fırında bulamam mesela. Yani iş eşyada değil, istemekte. Ayrıca madem para sıkıntın var, güzelce konuş belli bir miktar ayırsın versin. Olmuyorsa da çalışacaksın yapacak bir şey yok.

Ekleme: bu arada arkadaşların da dediği gibi kızı eleştirmiyorum ama diyip de yemeklerini kötülemen de hiç hoş bir hareket değil, bilgin olsun.

Vajinam kapandi ne demek ya yara oldu filn doktora gitmiyor musun.
Daha önce okudum eski konularınızı pdr mezunsunuz ama gerçekten okudunuz mu bu bölümü anlayamıyorum.
Konularınız bir tuhaf , eşime ait hissetmiyorum yazdiginiz gün, eşimi gecelikle karsiladim diye konu açıyorsunuz.
Ders çalışmıyor bahaneler buluyorsunuz , dersaneye gidiyorsunuz allag aşkına 50 lira-100 lira diye kivranacaginiza oturup adam akilli ders çalışında atanin. Pdr nin değerini bilmiyorsunuz

Durumu anlamanız için anlattım. Ayrıca yaptığı şeyleri ben Dr yapabiliyorum. On gün önce çok çok güzel köfteler yapmıştım. Yapamadığım şeyi Dr yapamam derim yalan söyleyecek halim yok. Eşim ne hikmetse ne gördüyse evde eleştirdi eleştirdi kıskandı onları. Bi kere daha kız bana buluşmak için kocaları gönderdik rahatız gel bir kahve içelim demişti. Ben Dr gülerek anlattım ons komik geldi. Ben öyle muhabbetler eden biri değilim çünkü. Bana kızmıştı birden ve onu övmüştü.

Bu koca bozuntusu tepemdeyken biraz zor oluyor. Hala uyuyamadım doğru düzgün

Bu koca bozuntusu tepemdeyken biraz zor oluyor. Hala uyuyamadım doğru düzgün

Bahane bulma ya ömür boyu çekeceksin ya da oturup çalışacaksın.
Yarin atananlari duyunca sen üzüleceksin kimse değil. Bölümün bildiğim cok yuksek puanla almiyor. Ne yap ne et otur çalış hayatını kurtar yoksa onun evinde kiyma var , konserve var diye bakarsın cocuk olunca ne yapacaksın

genç yaşta hepimiz ilişkilerimizde sorunlar yaşıyoruz heleki daha ben geçenlerde sorun yaşadım. bende kendimi çok değersiz hissediyordum. sevgilime kaç defa bana beni özel hissettir dediğim halde hemde. Karşına al istediğin kadar düzgünce konuş işe yaramıyor erkeklerde genelde. Kısacası anladımki her şey kendine değer vermeye başlamaktan geçiyor. Kendisinden uzaklaştığınızı hissettirin ve kendinize bol zaman ayırın kendinizle ilgilenin varınızı yoğunuzu katmayın işte o zaman önemli olursunuz. Onun isteyipte kendi istemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın. Gerektiğinde rest çekmeyide bilin. Ben böyle yapmaya başladım şuan benden iyisi yok. Kıyaslanma olayını hiç yaşamadım ama yerinizde ben olsam eşim biriyle beni kıyaslasa, benim bir eksiğim yok ve o yüzden daha iyi olmak gibi bir çabamda yok, sen kendini geliştirmeye başla anca anlarsın gibisinden bir şey der sallardım. Sizi yersiz yere eleştirmesinede göz yummayın, ben yaptıklarımdan memnunum bana yetiyor seninde daha önemli konun yok herhalde diyip geçiştirin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…