Eşime güvenim kalmadı.

Doğuya gidicez diye ikinci el aldık zaten. Ama ne olursa olsun bu yaptığım fedakarlıktı on bilezik son model beyaz eşya diye tutturabilirdim. Ben sadece görülmesini istıyorum. Yaptıklarım görülmediği zaman pişmanlık duyuyorum. Şimdilik iyi. Yaptığım yemeklere Dr güzel olmuş diyor. Bakalım inşallah yine beni sinir edecek bişey bulmaz da artık düzelir.

Ne yaptın bu arada Merak ettim :)

Evet oyle tutturanlar var gercekten aileleri borca sokuyorlar benim bi tanıdığın erkek kardeşinin karısı da öyleydi. Sen iyisini yapmışsın bence oyle yapmak ayıp zaten hem yaaa. Insallah insallah bisey yapmaz artık akli basina gelmis gibi

Evet bu kadar ayrıntıya girmesi çok
Bende 23
Yaprak sarması kız benim esimde haketmiyor aslında ama napim..
Yalnız eşini çok görmüyorsun burada yahu yazıktır adama

Evi toplamak yada toplamamak için bahane sizin bu saydıklarınız aynı şekilde yemek yapmakta internet var artık bütğn tarifler var yemekleri bilmene gerek yok bak yap evinide toplarsın ordada katılamıcam sana am bu maddi kısım gerçekten sinirimi bozdu o ne demek ya öyle harcanılan şeyin eşler arasında hesabımı sorulurmuş bide en basiti akpil bu yuh allah vicdan versin ama imtihan bunlar hep unutma sen dua et rabbim inan yol gösterir sana sen sabret eğerki sana sevgide gösteriyorsa şiddet yoksa sabret inan rabbim el veriyo yardım ediyo bende az çok yaşadım şimdi çoook şükür eşim etrafımda pervane o dediğin yollardan çok geçtim 3senemi aldı yılmadım hep düzeltme çabasındaydım şükür rabbim yüzüme güldü ilk bebeğim stres içinde büyüdü şimdi yine hamileyim ama bu sefer hepimiz çok mutluyuz

Yeni evlisiniz düzelir bunlar eğer sabırlı ve mantıklı olursanız ama ben size üzüldüm onca yıl okuyup emek verdiniz ve mesleğinizi elinize almadan evlendiniz hadi evlendiniz neden hemen çocuk yaptınız madem bunu da yaptınız o halde silkelen kendine gel ve nasil ıyi bir ev hanımı olunur anne olunur onu öğren çünkü çocuk olana kadar ve sonrası uzun bir süre daha kendi ayaklarınız üstüne basamicaksiniz ve bunları öğrenmeniz gerekecek mükemmel bir es istiyorsanız önce siz mukemmellesin sonra karşılığını bekleyin

Şu aralar yaptığım yemekler iyi oluyor. Diğer para konusunu da maaşını alınca toplu alışverişe giderek halledicez saçıma keratin bakımı yaptırmak istiyorum bi kız yaptırmış baya saçı çok fark etti falan dedim. Parasını sordu karşı çıkmadı sanırım aile olduğumuzu anlamaya başladı. Yavaş yavaş düzeliyor. Bazen diyor sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum üzülüyorum ya da bizim birbirimizden başka kimsemiz yok vs

Evliliğin ilk yılları çalkantılı olur sonra birbirinize bağınız güçlendikçe birbirinize daha cok hassas davranırsınız ama sana tavsiyem öyle herkeste gördüğünü isteme eşinden istediğinde ihtiyacın olduğu için iste o yaptırmış bende yaptırcam deme bu özentilik olur ayrıca evde tek kişinin çalıştığında idare etmek gerek bazi şeyleri para hic kolay kazanılmıyor yetmediği yerlerde idareci olmak şart çalışmıyorsun çocuğunuz olucak ve eşiniz tek başına baş etmek zorunda bunlarla sizde daha idareli olun en azindan

Yok özentilikten değil saçlarım çok dökülüyor hamilelikte faydası olur diye düşündüm. Hindistan cevizi yağı falan da düşünüyorum önce onunla deniycem olmazsa diğerini yaptırabilirim zaten dikkat etmeye çalışıyorm para kolay kazanılmıyo farkındayım ve herşey çok aşırı pahalı kesinlikle o yüzden Fuzuli masraftan kaçınıyorum bir liraya aldığımız domates beş lira altı lira olmuş dikkatli harcamazsak aç kalırız zaten bu şartlarda

Istegini söylerken baskalarini ornek ederek isteme ihtiyacim var yapmam lazım de mesela diğer türlüsü özentilik gibi oluyor tabiki heleki senin çocuğunda olucak daha bir duyarlı olmak lazım
Maddi konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…