- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Doğuya gidicez diye ikinci el aldık zaten. Ama ne olursa olsun bu yaptığım fedakarlıktı on bilezik son model beyaz eşya diye tutturabilirdim. Ben sadece görülmesini istıyorum. Yaptıklarım görülmediği zaman pişmanlık duyuyorum. Şimdilik iyi. Yaptığım yemeklere Dr güzel olmuş diyor. Bakalım inşallah yine beni sinir edecek bişey bulmaz da artık düzelir.Cok sevindim
Hayat müşterek canım yapmasi lazim ve hamilesin
Inan ben de.de bazi rahatsizliklar var zorlaniyorum
Hamilesin canin cekmesin az evel cok zor bir yemek yaptim boynum agriyorve 2 saat sürdü
Bende evlendigim ilk zamanlar senin gibiydim
Simdi 1 senelik evliyim hergun süpürüyorum zaten hali var haftada 1 siliyorum
Esim boyle bakiyorum kendini yaymış yatiyor benimde yapasim gelmez seni anliyorum birde tayincisiniz jandarmalarin 2 senede bir tayini çıkıyor belki o yuzden 2.el almıştır bazi eşyaları insallah daha guzelleride nasip olur. En guzelleri
Bebisin sag salin dogsun insallah. Uzme kendini
Evlilik ilk zamanlari cok kavga oluyor bizde kiyametler koptu sizinki neki esim kapı bile kırdı simdi yeni yeni adam oldu
Ne yaptın bu arada Merak ettim :)Cok sevindim
Hayat müşterek canım yapmasi lazim ve hamilesin
Inan ben de.de bazi rahatsizliklar var zorlaniyorum
Hamilesin canin cekmesin az evel cok zor bir yemek yaptim boynum agriyorve 2 saat sürdü
Bende evlendigim ilk zamanlar senin gibiydim
Simdi 1 senelik evliyim hergun süpürüyorum zaten hali var haftada 1 siliyorum
Esim boyle bakiyorum kendini yaymış yatiyor benimde yapasim gelmez seni anliyorum birde tayincisiniz jandarmalarin 2 senede bir tayini çıkıyor belki o yuzden 2.el almıştır bazi eşyaları insallah daha guzelleride nasip olur. En guzelleri
Bebisin sag salin dogsun insallah. Uzme kendini
Evlilik ilk zamanlari cok kavga oluyor bizde kiyametler koptu sizinki neki esim kapı bile kırdı simdi yeni yeni adam oldu
Doğuya gidicez diye ikinci el aldık zaten. Ama ne olursa olsun bu yaptığım fedakarlıktı on bilezik son model beyaz eşya diye tutturabilirdim. Ben sadece görülmesini istıyorum. Yaptıklarım görülmediği zaman pişmanlık duyuyorum. Şimdilik iyi. Yaptığım yemeklere Dr güzel olmuş diyor. Bakalım inşallah yine beni sinir edecek bişey bulmaz da artık düzelir.
Yaprak sarması kızNe yaptın bu arada Merak ettim :)
Geçenlerde yedim Allah'tan yoksa fena çekerdi :) eline sağlık ona az ver çoğunu sen ye boşverYaprak sarması kızbenim esimde haketmiyor aslında ama napim..
Evet bu kadar ayrıntıya girmesi çok5 haftalık hamile kadına 4 te gidip 8de sofraya oturmussunuz
Yaptıgı sofraya yardımcı olsaydınız bari onun tuzu bunun biberi kötüydü diyene kadar
Ayrıca milletle kendinizi kıyaslamaktan vazgecin
Üni mezunuysanız gercekten girin bi magazaya kasiyer olun personel olun ama calısın adama muhtac olmayın
Eşinize zaten diyecek bişey yok adamlıktan nasibini alamamıs parayı gel cekelim sabah vereyim diyip akbilindeki parayı sayması yatak odanızdaki hamile olmanıza ragmen poponuzu tokatlaması ve hatta sizin bunu bizimle paylasmanız gercekten iğrenc
Bende 23Dün bağırdı çağırdı diye pişman oldu. Bulaşıkları hep o yıkadı. Annesinin bazı eşyalarını da topladı şükür. Ben Dr baktım beyni yerine geliyor dün ve bugün süpürge mutfak dolabı yer silme giriştim. Eksikleri de maaşı alınca alıcaz şu an ancak mutfak paramız kaldı. Sonra da arkadaşını ve eşini çağırıcam yemeğe.
Yalnız eşini çok görmüyorsun burada yahu yazıktır adamaYaprak sarması kızbenim esimde haketmiyor aslında ama napim..
Ohh iyi barii :)Geçenlerde yedim Allah'tan yoksa fena çekerdi :) eline sağlık ona az ver çoğunu sen ye boşver
Ama hakediyor....... bazen de üzülüyorum yuzune bakınca ellerine falan uyuya kalıncaEvet bu kadar ayrıntıya girmesi çok
Bende 23
Yalnız eşini çok görmüyorsun burada yahu yazıktır adama
Evi toplamak yada toplamamak için bahane sizin bu saydıklarınız aynı şekilde yemek yapmakta internet var artık bütğn tarifler var yemekleri bilmene gerek yok bak yap evinide toplarsın ordada katılamıcam sana am bu maddi kısım gerçekten sinirimi bozdu o ne demek ya öyle harcanılan şeyin eşler arasında hesabımı sorulurmuş bide en basiti akpil bu yuh allah vicdan versin ama imtihan bunlar hep unutma sen dua et rabbim inan yol gösterir sana sen sabret eğerki sana sevgide gösteriyorsa şiddet yoksa sabret inan rabbim el veriyo yardım ediyo bende az çok yaşadım şimdi çoook şükür eşim etrafımda pervane o dediğin yollardan çok geçtim 3senemi aldı yılmadım hep düzeltme çabasındaydım şükür rabbim yüzüme güldü ilk bebeğim stres içinde büyüdü şimdi yine hamileyim ama bu sefer hepimiz çok mutluyuzGerçekten ilk zamanki halini bıraktı eskisi gibi nişanlılık dönemindeki gibi olcak sanmıştım. Son kez ona güvenmiştim. Herşey iyi gidiyordu. Ama son hareketi berbat etti herşeyi. Ona artık güvenmiyorum. Bu hayatta yapayalnız olduğumu anladım. Ondan bana olmayacağını koca olmayacağını ve çok büyük bir hata yaptığımı anladım. İnsanın hayat arkadaşı olarak gördüğü her konuda ona destek olacak sandığı kişinin onu yapayalnız bırakması çok kötü. Kalbim çok kırık. Artık nasıl düzelir bilmiyorum. Tek bildiğim ben bu evde değer görmüyorum. Bugün eşimin arkadaşına gittim. O da hamile daha 5 haftalık. 4 gibi oradaydım. Aksam sekizde de eşim ve onun eşi geldi yemek yedik. Kız gerçekten hamile hamile uğraştı köfte patates pilav çorba salata hepsini yaptı. Akşama kadar yaptı hem sohbet ettik hem yemek hazırladı. Allah razı olsun uğraştı bizim için. Ben de bize çağırıp ben de yapacaktım tabi. Ama eşim evden çıktı sen bir iki çeşit yemek yapıyosun. Kadını gördün mü o da hamile. Onun midesi bulanmıyormuş daha diyroum. Ayrıca kadın benden 4 yaş büyük lise mezunu bunu şu anlamda söylüyorum yemek öğrenecek pratik yapacak daha fazla vakti olmuş sonuçta ben üni biter bitmez evlendim. Ayrıca gerçekten çorbası çok yağlı ve köftesinin de baharatı fazlaydı. Ben yapsaydım eminim bana laf söylerdi. Ben mesela o çorbayı kendim yapsam yemezdşm evde. Ama ayıp olmasın diye yedim. Kızı eleştirmek için söylemiyorum. Mesela tatlısı gerçekten güzeldi bayıla bayıla yedim. Ama evden çıktığımız gibi bizim de çağırmamız lazım sen yapamazsın ki yemek . Ev de dağınık. Kızların evinde eşya yok .bi salon bi yatak odası var salonda sadece koltuklar ve sehpalar diğer iki oda da yalnızca iki tekli baza.evdr eşya yok toplu olması normal. Daha bizim evde kvemin tabakları bazası dolabı duruyor. Bunlar bahane değil evet ama benim bir eksiğim olsa dahi böyle söylememeli. Onun eşi de yemek yapmayı biliyor. Çok iyi araba kullanıyor. İzin günlerinde evi o süpüruyomuş. Bir sürü borç ödemelerine rağmen sinemaya gitmişler kaç kere İstanbul'a gitmişler araba kiralayıp. Eşi onunla birlikte kontrole gelmiş özele gitmişler. Ben kendimi çok değersix hissediyorum bu evlilikte. Daha önce de onu övmüştü eşim kızın evinde eşya yok senin bir sürü şeyin var değer bilmiyorsun diye. Ayda iki bin mobilya borcu ödüyorlarmış bizim aldığımız mobilyalar zaten 12 bin tuttu toplam en ucuzunu aldım hep . Onların aldığı ax olabilir ama bizden pahalı almışlar zaten. Ayrıca kızın fırını bulaşık makinesi herşeyi var benim hepsi ikinci el eski modeller fırınım davlumbaz kızı övüyor ama aslında övdüğğ şeyler bile tam olarak onun gördüğğ gibi değil. Bilmiyorum. Bi pazar arabası alınacak üç ay oldu alınmadı. Bi çöp kovası alıncak param yok. Sonra evde düzrn olsun. Anlamıyorum onlar da aynı masşı alıyor karısına gül gibi bakıyor adam borçları olmasıns rağmen her ay ailesinin yanına gidiyomuş nereden baksan 150 lira yol parası veriyor. Özele kontrole gidiyor şimdi. Ben sürekli para dileniyim . Akbşke para atıyorum ne çabuk bitti diye hesabını soruyor. Bu adam bir de sözde beni çok seviyomuş da ben onun kadar sevmiyomuşum. Bunları saydı saydı dinlemedim yatağıma gidicem seninle muhatap olmıycam dedim. Beni itekledi oraya gitmem en için S***** G** (Defol) dedim daha da itekledi ve burnumu ısırdı canım acımadı ama ruhum çok yandı. Ve bir daha düzelmiycek.
Şu aralar yaptığım yemekler iyi oluyor. Diğer para konusunu da maaşını alınca toplu alışverişe giderek halledicez saçıma keratin bakımı yaptırmak istiyorum bi kız yaptırmış baya saçı çok fark etti falan dedim. Parasını sordu karşı çıkmadı sanırım aile olduğumuzu anlamaya başladı. Yavaş yavaş düzeliyor. Bazen diyor sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum üzülüyorum ya da bizim birbirimizden başka kimsemiz yok vsYeni evlisiniz düzelir bunlar eğer sabırlı ve mantıklı olursanız ama ben size üzüldüm onca yıl okuyup emek verdiniz ve mesleğinizi elinize almadan evlendiniz hadi evlendiniz neden hemen çocuk yaptınız madem bunu da yaptınız o halde silkelen kendine gel ve nasil ıyi bir ev hanımı olunur anne olunur onu öğren çünkü çocuk olana kadar ve sonrası uzun bir süre daha kendi ayaklarınız üstüne basamicaksiniz ve bunları öğrenmeniz gerekecek mükemmel bir es istiyorsanız önce siz mukemmellesin sonra karşılığını bekleyin
Evliliğin ilk yılları çalkantılı olur sonra birbirinize bağınız güçlendikçe birbirinize daha cok hassas davranırsınız ama sana tavsiyem öyle herkeste gördüğünü isteme eşinden istediğinde ihtiyacın olduğu için iste o yaptırmış bende yaptırcam deme bu özentilik olur ayrıca evde tek kişinin çalıştığında idare etmek gerek bazi şeyleri para hic kolay kazanılmıyor yetmediği yerlerde idareci olmak şart çalışmıyorsun çocuğunuz olucak ve eşiniz tek başına baş etmek zorunda bunlarla sizde daha idareli olun en azindanŞu aralar yaptığım yemekler iyi oluyor. Diğer para konusunu da maaşını alınca toplu alışverişe giderek halledicez saçıma keratin bakımı yaptırmak istiyorum bi kız yaptırmış baya saçı çok fark etti falan dedim. Parasını sordu karşı çıkmadı sanırım aile olduğumuzu anlamaya başladı. Yavaş yavaş düzeliyor. Bazen diyor sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum üzülüyorum ya da bizim birbirimizden başka kimsemiz yok vs
Yok özentilikten değil saçlarım çok dökülüyor hamilelikte faydası olur diye düşündüm. Hindistan cevizi yağı falan da düşünüyorum önce onunla deniycem olmazsa diğerini yaptırabilirim zaten dikkat etmeye çalışıyorm para kolay kazanılmıyo farkındayım ve herşey çok aşırı pahalı kesinlikle o yüzden Fuzuli masraftan kaçınıyorum bir liraya aldığımız domates beş lira altı lira olmuş dikkatli harcamazsak aç kalırız zaten bu şartlardaEvliliğin ilk yılları çalkantılı olur sonra birbirinize bağınız güçlendikçe birbirinize daha cok hassas davranırsınız ama sana tavsiyem öyle herkeste gördüğünü isteme eşinden istediğinde ihtiyacın olduğu için iste o yaptırmış bende yaptırcam deme bu özentilik olur ayrıca evde tek kişinin çalıştığında idare etmek gerek bazi şeyleri para hic kolay kazanılmıyor yetmediği yerlerde idareci olmak şart çalışmıyorsun çocuğunuz olucak ve eşiniz tek başına baş etmek zorunda bunlarla sizde daha idareli olun en azindan
Istegini söylerken baskalarini ornek ederek isteme ihtiyacim var yapmam lazım de mesela diğer türlüsü özentilik gibi oluyor tabiki heleki senin çocuğunda olucak daha bir duyarlı olmak lazımYok özentilikten değil saçlarım çok dökülüyor hamilelikte faydası olur diye düşündüm. Hindistan cevizi yağı falan da düşünüyorum önce onunla deniycem olmazsa diğerini yaptırabilirim zaten dikkat etmeye çalışıyorm para kolay kazanılmıyo farkındayım ve herşey çok aşırı pahalı kesinlikle o yüzden Fuzuli masraftan kaçınıyorum bir liraya aldığımız domates beş lira altı lira olmuş dikkatli harcamazsak aç kalırız zaten bu şartlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?