- 23 Şubat 2012
- 353
- 266
- 103
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Zaten balayından döndüm bir hafta içinde hamile kaldım. Öncesi nişanlıyken sevgiliyken iyiydi şiirler yazardı. Ama ben bazı şeyleri göz ardı etmişim. Mesela yüzük almaya gittiğinizde pırlantalar da Baktık hatta araştırıp Buldum Kuyumcukente gittik yüzde elli indirim vardı ikinci el pırlantalar vardı. Pırlantaya baktım hep pahalıydı fiyatlar ikinci el olan yer baya indirim yapmıştı. 1800 falan olacaktı bi Dr alyanslar sonra düşündük orda o dedi ki bu parayu bitirmeyelim daha mobilya alınacak düğün var ona göre hareket edelim içimden tabi istiyordum ama olsun dedim altın aldık 300 TL'ye tektaşı yemek takımım bimdrn 200 TL'ye almıştım bütün mobilyalar iki koltuk takımı olmasına rağmen on iki bin tuttu takı seti istemedim düğün yapıldı sadece bindallı kına gecesi nişan hiçbiri yok. Çok fedakarlık yaptım. Hiç pişman olacağımı düşünmedim. Hep diyodu ki evlenince çok mutlu olcaz borçsuz evlencez bütün kadınlar sana özencek seni çok rahat ettirecem hani nerede. O kadar fedakarlıpın karşılığı nerde saat bile istemedim parası kalmadı diye 300 TL ya altın saat. Ben bunu hak edecek bişey yapmadım.
Söyledim bunu ona. Ne olacağını bilmiyorum.Lohusalıkta en az 40 gün cinsel hayat olmuyor o zaman ne yapacak sence kocan?
Bi daha evlenmeyi asla düşünmüyorum. Kimseye güveninin yok. Sevilmek mutlu yuva kurmak istemiştim. Olmadı. Tek beklentim ndeğe görmek anlaşılmakbsevilmekti nHiç evlilik yapmadım ileridede evlilik veya çocuk ideallerim arasında değil. Sizi anlamam elbet zor ama empati yapmaya çalıştığımda anladığım şey siz fedakarlığınızı karşılık bekleyerek yapmışsınız birazda bunun pişmanlığı var gibi geldi. Yaşınız daha çok genç kendinize yazık etmeyin. Eğer boşanma konusunda gözünüzü kararttıysanız ve eminseniz yeni bir hayat sizi bekliyor o yüzden tekrar evlenecek olursanız o kişiyi çok iyi seçmeniz lazım her şeyi yaşayıp yaşatıp ölçüp biçmeniz lazım. Çünkü çocuğunuz var. Babadan yana yüzü gülmeyecek muhtemelen bari ona da sizede bir eksiklik hissettirmeyecek biri çıkar inşallah karşınıza
Zor değil. Söyledim defalarca vurma canım acıyor diye. Senin de hoşuna gidiyor yalan yapma diyor. Ağlıyorum bazen korkudan ya da suratıma tokat atarken kulağım çınladı kaç defa sağır olcam sonunda. Ağladığı halde gülüyor çok komiksin insan hiç birlikte olurken ağlarmıymış kız çocuğu muymuşum kadın olmuşum güçlü olmak zorundaymışımKıyaslamaları falan geçtim siz neden bu adamın canınızı yakmasına izin veriyorsunuz? Cinsellik 2 tarafında hoşuna gidiyorsa anlam kazanır. Kusura bakmayın siz adamın hem yatakta hem evde gönüllü hizmetkarı olmuşsunuz. Hayır yapma demek çok mu zor??
Niye ailenin evine dönmüyorsun? Evlilik böyle bişey değilZor değil. Söyledim defalarca vurma canım acıyor diye. Senin de hoşuna gidiyor yalan yapma diyor. Ağlıyorum bazen korkudan ya da suratıma tokat atarken kulağım çınladı kaç defa sağır olcam sonunda. Ağladığı halde gülüyor çok komiksin insan hiç birlikte olurken ağlarmıymış kız çocuğu muymuşum kadın olmuşum güçlü olmak zorundaymışım
Allah aşkına birlikte olmayın şu bencil adamla. Size saygı duymuyor adam.Zor değil. Söyledim defalarca vurma canım acıyor diye. Senin de hoşuna gidiyor yalan yapma diyor. Ağlıyorum bazen korkudan ya da suratıma tokat atarken kulağım çınladı kaç defa sağır olcam sonunda. Ağladığı halde gülüyor çok komiksin insan hiç birlikte olurken ağlarmıymış kız çocuğu muymuşum kadın olmuşum güçlü olmak zorundaymışım
Kimsenin köftesini çöp kovasını kıskamıyorum. Eşimin geliri yeterince var. Parayı kendi harcıyor ben para göremiyorum. Aynı maaşı alıyorlar kredi ödüyorlar bizden daha fazla gezip alışveriş yapabiliyorlar demek istedim bu para göğe uçnadığıns göre bana gelmeyen para eşim tarafından harcanıyor. Bana onu öven o kızı kıskandığım yok. Onu övüyo onun eşinin yaptıklarını yapmıyor onu söylemek istiyorum. Ben kendimi ona ait onun eşi gibi hissetmiyorum. Ne telefonun şifresini bilirim ne kartı ben Dr ne gelirken bişey lazım mı der. Yüz kere söylememe rağmen ihtiyacımı karşılamaz ota boka sinirlenir ben bunu anlatmak istiyorum. Ona muhtaç olmaktan nefret ediyorum ama ben onun böyle biri olacağını hiç düşünmedim. Şu sn dershaneye gidiyorum işe gidemem o yüzden.
Ben şehir dışındaydım eşim pek aramadı sormadı sonra eşime ait hissetmiyorum diye konu açtım. Sonra birax bana iyi konuştu yanına gelen özledim falan. Ben de öyle sürpriz yapmak istedim. İlişki sırasında hiç sevk almıyor değilim ama vurması canımı yakması beni soğutuyo zaten popomun üstüne oturamıyorum. Öyle bir ilişki istemiyorum söylememe rağmen anlamıyor. Bilmiyorum belki de sadece o an bana sımsıkı sarıldığu için güxel sözler söylediği için ona katlanıyor um. Cinselliğe ara verince kavgalarımıx dhaa da artıyor cinsellik olduğu zaman daha sıcak oluyoruz birbirimizeBurada bir sürü konunu okudum geçtiğimiz günlerde ; 3 aylık evlilikte bu sorunlar çok büyük ancak bir konuda onu eşim gibi hissetmiyorum deyip başka bir konuda karşılama fikirleri araman bana senin de çok dengeli olmadığını düşündürüyor. Girdiği ilişkide şiddetvari hareketler gören insan eşini baştan çıkarmanın yollarını aramaz, bana biraz kadınlar kulübünün bam tellerine dokunmaya çalışıyorsun gibi geldi. Tüm bu anlattıkların doğru ise eşinde sen de çok normal hareket etmiyorsunuz. Üniversite mezunu, aklı başında bir kadının şartlar olgunlaşmadan, evlilik oturmadan çocuk sahibi olması da ayrı bir konu ama olan olmuş ona artık yapılacak bir şey yok, bence ikinizde profesyonel bir yardım almalısınız, durum kk nın çözebileceğinden çok öte gibi geldi bana, konu sadece para , muhtaç olmak vs.. gibi değil yani, başka türlü problemleriniz var.
Umarım yardım etmişsinizdir. Zira en sinir olduğum şey olduğu için konunuza odaklanamadımKız gerçekten hamile hamile uğraştı köfte patates pilav çorba salata hepsini yaptı. Akşama kadar yaptı hem sohbet ettik hem yemek hazırladı
Her gun 4 cesit yemek yapsa yaranabilecek mi sanki bu adama. Mevzu yemek degil adamin nankörlügü kiymet bilmezligiEşinizin sizden beklentileri var
Siz yapmıyorsunuz
Sizin eşinizden beklentileri var o da aynı karakterde.
Evlilik karşılıklı özveri saygı demek
Başkalarının evliliklerine ağzını sulandırmak
Kıyaslamak degil
Hayatta mutlu olamazsınız
Onun eşyası çok benim az
Kocası öyle
Karısı böyle demekle
Kendinizi geliştirin
Yemek yapmak nette dolaşan insan için çoookkk basit.
Toplum içinde yaşayan erkegin kendini geliştirmesi çoookk basit.
Ama dedigim gb isterseniz olur yoksa aynı yerde sayar durursunuz
Tüm yorumları okursanız iki kişide aynı.Her gun 4 cesit yemek yapsa yaranabilecek mi sanki bu adama. Mevzu yemek degil adamin nankörlügü kiymet bilmezligi
Iyi de adam mutfak alisverisini kadina yikmis, 50lira 100 lirayla bu kadin ne alip ne pisirecek. Kadin eve uc bes bisey alsam param kalmiyor diyor. Madem yemek yemeyi seviyorsun ya alisveris yap ya da kadina fazla para birak. Ustelik birine sen yemek yapamiyorsun demek onu motive etmez daha cok sogutur. Adamin evlilik anlayisi kendi ihtiyaclarini karsilama seklinde. Bu kadina hic deger vermiyorTüm yorumları okursanız iki kişide aynı.
Birbirlerini kıyaslıyor
Başkalrının hayatlarına özeniyor
Sen oyle kadın degilsin
Sen böyle erkek degilsin ile savaşıyorlar.
Yemek de bir beklentidir
Para beklemek gb
Bazı kadınlar evlilikleri yeteri kadar iyi olmasa bile mükemmel gösterirler. O kadın eşini anlatınca sen de benim eşim de yatağa meyve soyar getirir demeliydin. Zira herkes bunu yapıyor çok çok çok yakın değil sen sakın dert yanma kimseye. Ben de senin gibiydim sonra fark ettim herkesi.Kıyasladığı kadının kocası da belli. Hiçbir iş yapmaz evde biliyorum git sor dedi. Ev süpürüyomuş adam yemek yapmayı çok iyi biliyomuş hatta karısına öğretmiş birkaç tane. Karısını da her yere gezmeye götürmüş ne güzel. Biz en fazla a 101e gidiyoruz. Karısının da benim gibi elli lira dilenmediğine eminim. Evinde herşey var kıyma muz fındık konserse mısır. Bunlar lüks şeyler değil ama ben alırken. Düşünüyorum çünkü aldığım iki şeyde para bitiyor. Eşi her zaman arar bişey lazım mı diye sorarmış benimkisi yeni yeni başlamıştı. Paraya ihtiyacım var diyorum sabah yedide işe giderken benimle gel bankamstiğe gel çekip vereyim 100 TL diyor hani sbahın köründe hava karanlık soğuk buz gibi hava gelicem 100 lira çekip verecek lütfedip bu kadar salak olabilir mi bi insan çek şu maaşı 600 700 ayır mutfak masrafı için di mi bunu anlamayacak kıtlıkta mısın
Şu sn bu laflardam sonra bir Dr temizlik yapıp yemek yapıp önüne mi koyacağım bu adamın. Konuşmayı bile düşünmüyorum. Ben de yemek yapıyorum. Ama bana milleti örnek gösteremez örnek gösterdiği kızın eşi Dr neler yapıyor ben Dr onu öveyşm o zaman öyle oluyorsa. Dünden önceki ben Dr yaptım tavuk pilav. Dün mercimek çorbası yaptım bi Dr kabak yapacaktı m yanına. Bana koyan şey kadının çorbası gerçekten çok aşırı yaşlıydı ben yapsam yemin ederim ki dökerdş Dalga geçerdi yemezdi kadının yaptığı da benden çok aşırı farklı değil. Ama niye övüyo bu kadını bu kadar. Ne istiyor bendrn. Yok kadın eşya almamış benim eşysm varmış değer bilmiyomuşum. Kadının ni koltuk takımı bi yatak odası takımı olabilir ama beyaz eşyaları var düğün kına gecesi nişan hepsi yapılmış. Ben bunu kadını kıskandığım için söylemiyorum öyle anlayanlar oluyor eşimin tezini çürütüyorm sadeceYakininizda yardimci olacak kimse yok mu kvniz falan bulantilariniz gecene kadar yemek konusunda size yardimci olsa evinizide duzenleyebilirsiniz hamilesiniz ama yapabilirsiniz 9 ay heryer daginik duramaz benim 9 ay boyunca mide bulantim devam etti ama temizligimi hep kendim yaptim cok fazla daginiklik yoktur zaten 2 kisisiniz evde sonucta. Eger bu sekilde oldugu alde bu tavirlari devam ederse baska cozumler dusunursunuz
Eşim hakkında ilk kavgalarımuzdan bahsetmiştim hep o konuyu açtı ben Dr övdğm Allah'a şükür iyi yardım da ediyor alıştık birbirimixe eski nişanlı hallerimize döndük sayılır dedim övdğm onu ama o bana hemen yüklendi ben onu savunmuştum oysa hatta bugün işe geç gidecek diye belki birlikte sarılıp uyuruz diye düşğnmğltğm balayından beri ayrı yatıyoruz. Ama o bana bunları yaptı ben saf saf şeyler düşünüyorum bi deBazı kadınlar evlilikleri yeteri kadar iyi olmasa bile mükemmel gösterirler. O kadın eşini anlatınca sen de benim eşim de yatağa meyve soyar getirir demeliydin. Zira herkes bunu yapıyor çok çok çok yakın değil sen sakın dert yanma kimseye. Ben de senin gibiydim sonra fark ettim herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?