Eşime güvenim kalmadı.

Diger konunda artik hersey yolunda ,hergun iliskiye giriyoruz yazmissin.Bundan sikayet etmemissin.Bir olumsuzlukta burda siralamissin soyle sert yapiyor,boyle yapiyor diye.Kocan olacak adama diyecek laf yok ta sana da inanmiyorum.Kocam beni dovuyor diye ortaligi ayaga kaldirip yardima gelenlere size ne,kocam o benim,dover de sever de diyen bir tip var sende Tam bunu yapacak potansiyel.

Böyle adamlardan ısrarla çocuk yapılıyor ya ben gerçekten anlamıyorum.

Ben zaten muhatap alıp konuşmadım ondan çok sinirlendi. Kapıya not yazdım şimdi artık seninlr konuşmaya cam sana güvenmiyorum beni rahat bırak seni sevmiyorum diye. Artık muhatabım değil. Kalbim çok kırıldı yüzünü görmek istemiyorum

Yapıcı davranıyor mu peki son durum nedir tepkisi ne yönde oldu bu yaptığına karşılık

Yapıcı davranıyor mu peki son durum nedir tepkisi ne yönde oldu bu yaptığına karşılık
Beni kandırdı evlenirken ben özellikle dedim sinirli insan sevmem bak ona göre diye. Nişanlı yken de öpüşürken canımı acıtırdı ağlamıştım korkmuştum o da evlenince düzene gircez şimdi az görüşüyoruz işte aşırı isteğim var geçecek demişti. Ama daha fazla canımı acıtıyor ilişki sırasında ağlıyorum bazen gülüyor hoşuna gidiyor. Ama artık yapmayacağım ne hali varsa görsün. Kendine eziyet çektiremem

1- gerçekten üniversite okudunmu
2- hayatında hiçmi birsey görmedin görmediğin gibi ailenin durumu da mı çok kötüydü
3- neden çalışmıyorsun neden bebek neden geliri yetersiz birisiyle evlilik neden neden neden
4- evliliğe hazır degılsın yemek yapamıyor ev düzenleyemiyor eşle anlaşamıyorsun ailen neden kabul etti nasıl verdi seni
Ben ünv okuduguna inanamıyorum hangi çevrede olursan ol kendini yetiştirme gormediğini görme yeridir bir nevi orası hiçmi ortam görmedin köfte patatesi bile buyuten biri nasıl olabilir öğrencşlerin fix menusudur zatwn özel doktora gidiyor diye özenmek siz nereye gidiyorsunuz peki bence kendinizi geliştirin ben ne yoklukta insanlar gördüm fakat bu kadar cahil gormedim kendinize denk bir evlilik yapıp iş güç sahibi bile olamayacaktınız ne diye okudunuz çok kızdım size beklentinize uygun seçimler yapmayıp hayal kuruyorsunuz elinizdeki bu ya çekin yada bırakın gidin

Böyle biri olduğunu bilmiyordum. Bi Dr borcumuz yok biraz vardı kapattık dedim diye de bağırdı arkadaşlarına hep borcumuz var demiş yalan söylüyor sonra bana bağırıyor bir de ruh hastası

Böyle biri olduğunu anlayacak kadar beklememişsiniz ki
3 aylık evlisin daha.
Bu hayat böyle geçmez ya uyum sağlayacaksın ya da bırakıp gideceksin
Kadına zaten şiddet kabul edilebilir bişey değil bi de hamilesin yani

ama daha fazla canımı acıtıyor ilişki sırasında ağlıyorum bazen gülüyor hoşuna gidiyor. Ama artık yapmayacağım ne hali varsa görsün. Kendine eziyet çektiremem

Yani ben bu kadarınıda bilmiyordum sadece konuyu okumuştum. Bence asıl probleminiz bu. Açıkçası hoşunuza gitmeyen her fiziksel davranış bir şiddettir. Şiddet uygulamak onun yaptığı direkt. Kaldıki daha en başından uyarmışsınız. İşte bazı şeylerin ertelenerek yaşanmadan evlilik sonrasına bırakılmasının en kötü yanı bu. Hani başkasıyla kıyaslayarak eleştirmesini geçtim o kadar hafif kalıyorki anlattıklarınızın yanında. sizi bu denli kandırabiliyorsa size her vaadi verir inanır beklersiniz ama sizi maddi olarak dolandırır bile ileride. Başınıza iş almayın. Çocuk olmadan öncede böyle biri miydi neden bu kadar erken çocuğa giriştiniz

Adam bir sapık

Kimsenin köftesini çöp kovasını kıskamıyorum. Eşimin geliri yeterince var. Parayı kendi harcıyor ben para göremiyorum. Aynı maaşı alıyorlar kredi ödüyorlar bizden daha fazla gezip alışveriş yapabiliyorlar demek istedim bu para göğe uçnadığıns göre bana gelmeyen para eşim tarafından harcanıyor. Bana onu öven o kızı kıskandığım yok. Onu övüyo onun eşinin yaptıklarını yapmıyor onu söylemek istiyorum. Ben kendimi ona ait onun eşi gibi hissetmiyorum. Ne telefonun şifresini bilirim ne kartı ben Dr ne gelirken bişey lazım mı der. Yüz kere söylememe rağmen ihtiyacımı karşılamaz ota boka sinirlenir ben bunu anlatmak istiyorum. Ona muhtaç olmaktan nefret ediyorum ama ben onun böyle biri olacağını hiç düşünmedim. Şu sn dershaneye gidiyorum işe gidemem o yüzden.

Benden önce sevgilisi dahi olmamış sözde çok dindar namuslu. Bi de telefonuma bir tema indiriyor bazen manken kadın fotoğrafları çıkıyor. Her kilit açılınca değişiyor. Mini etekli bacakları açık değişik kadın pozları . Kızdığım zaman kıskandığı mı düşünürek gülüyor. Bi kere de sana mesaj veriyorum sen de öyle giyin falan dedi. Banyoda da bir buçuk saat duruyor bazen annem vardı bir hafta yapamadık benim fotoğraflarıma bakıp yapmış sözde bilmiyorum ama ona güvenim kalmadı aşırı ıandırılmış hissediyorum.

Siz kendinizi elin kadiniyla kiyasliyorsunuz...

Kocaniz sizi elin kadiniyla kiyasliyor..

Siz kocanizi elin adamiyla kiyasliyorsunuz..

Tartismada burun isiriyor..siz yaziyorsunuz çöp kadar değerin yok diye..
Valla başlı başinca hersey yanlis...
Umarim duzelirsiniz...

Zaten balayından döndüm bir hafta içinde hamile kaldım. Öncesi nişanlıyken sevgiliyken iyiydi şiirler yazardı. Ama ben bazı şeyleri göz ardı etmişim. Mesela yüzük almaya gittiğinizde pırlantalar da Baktık hatta araştırıp Buldum Kuyumcukente gittik yüzde elli indirim vardı ikinci el pırlantalar vardı. Pırlantaya baktım hep pahalıydı fiyatlar ikinci el olan yer baya indirim yapmıştı. 1800 falan olacaktı bi Dr alyanslar sonra düşündük orda o dedi ki bu parayu bitirmeyelim daha mobilya alınacak düğün var ona göre hareket edelim içimden tabi istiyordum ama olsun dedim altın aldık 300 TL'ye tektaşı yemek takımım bimdrn 200 TL'ye almıştım bütün mobilyalar iki koltuk takımı olmasına rağmen on iki bin tuttu takı seti istemedim düğün yapıldı sadece bindallı kına gecesi nişan hiçbiri yok. Çok fedakarlık yaptım. Hiç pişman olacağımı düşünmedim. Hep diyodu ki evlenince çok mutlu olcaz borçsuz evlencez bütün kadınlar sana özencek seni çok rahat ettirecem hani nerede. O kadar fedakarlıpın karşılığı nerde saat bile istemedim parası kalmadı diye 300 TL ya altın saat. Ben bunu hak edecek bişey yapmadım.

Ben normalde kıyaslamam o kıyasladığı için durumu anlatmak istedim.

Lohusalıkta en az 40 gün cinsel hayat olmuyor o zaman ne yapacak sence kocan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…